deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Makale: Missing-Data Adjustments in Large Surveys Yazar: Roderick J. A. Little Yukarıdaki makale lazım da, JSTOR'da var fakat 14 dolar. Üniversite e-mail'i olanlar ya da üniversitesinin kütüphanesinde bu makale halihazırda bulunanlar olabilir. (Boğaziçi'nin kütüphanesinde mevcut olabilir.) Eğer bir bakar da indirip bana yollayabilirsiniz çok sevinirim. Bulan olursa mail adresimi ÖM'lerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 ÖMlesene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 para alır bu ömleme, ben ne diyosa 5 dolar eksiğine vercem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 oha ne zaman para istediğimi duydun be aa. bizim okuldan da çekemedim zaten abone değilmiş, başka yerlerden indirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Buradan da teşekkür ederim tekrar. P.S: ÖM attıktan sonra uyuyakalmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Buldun mu anlamadım? Hala bulamadıysan bakınacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 bi 15dakika beklerseniz ben de hızlıca iki makale söyleyebilirim.. +rep veririm, hayır dua ederim, reca ederim, selam ederim gereğinin yapılmasını arz ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 yaparız da biliyorsun öyle kuru kuruya olmuyo:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 abi şunları bulun kuru muru bişiler hallederiz illa ki :D 1-Analysis and Design of Double-Sided High-Rise Steel Pallet Rack Frames 2-Performance-Based Seismic Design of an Industrial Storage Rack System 3-Experimental Stiffness and Seismic Response of Pallet-Type Steel Storage Rack Connectors önem sırası da böle zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 ÖM dasaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 makale avcısı herif, çizgi film karakteri gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 yihu! sabah aldım çıktılarını hemen. 2si gitti biri kaldı :D (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 ben bu makaleye baktım adamın jstorda bi sürü makalesi varmış bi bunu göremedim lan ama neyse sinan bulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 ikisi gitti biri kaldı derken, eksik makale mi yollamışım yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 cıks sabah kalkıp çalışıyordum 2sini bitirmiştim.. 1tanesini daha çalışmamıştım daha. üçünü de çalıştım valla. güzel oldu çok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 1- Efficient Risk Sharing: The Last Frontier, John W. Pratt 2- Trust and Managerial Responsibility, Edward Soule 3- How Much Does Trust Really Matter? Some Reflections on the Significance and Implications of Madhok's Trust-Based Approach, Silviya Svejenova 4- Managing Promotion Program Participation within Manufacturer-Retailer Relationships, John P. Murry,, Jan B. Heide şunları edinebilirsem epic olur. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 1 ile 3'ü buldum, mail ver pm'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Bir tane article da ben isteyeceğim arkadaşlar. JSTOR acc u olanlara direk linki vereyim: http://www.jstor.org/pss/40326871 Adını da yazayım belki başka yerden bulanlar olur. Religious Bodies and the Secular State: The Merve Kavakci Affair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 @Sesu, Sinan yollamıştı o gün makaleyi, teşekkürler yine de. Topic'e birşeyler yazıldığını şimdi farkettim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 şesu mailini pm şeedebilirsen, yollayayım. edik: gerçi 2 gün geçmiş, hala lazım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar