Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ben duvar ve kutuların uzaktan ve yakından ss'lerini çekip koyacağım, birileri de seppuku yapacak.. :horace:[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Herhalde Doom 3 cd lerimi keserim :horace:[signature][hline]Artıkın ben de hacettepeli oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 walla bn iilk once oyunu levyeyle bitirecem sinirdn sonra normal sekilde=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: Sam, 21 Ağustos 2004 14:56 tarihinde demiş ki: ben duvar ve kutuların uzaktan ve yakından ss'lerini çekip koyacağım, birileri de seppuku yapacak.. :horace: sam ona gerek yok, pre-alphasini oynamissa oyunun goruceksinki zaten cok kotu grafikler heh oldurdugun zombieler kalkip duruyor tekrar tekrar oldurmek zorunda kaliosun falan felaket felaket... :horace:[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 "The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Bilet kesicem.[signature][hline]Tragedy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Oyun çıktığı zaman asus 9600xt den çıkan kuponla oyunu almak biraz uzun sürecek. Ben oyunu yükleyene kadar siz bu konuyu unutursunuz bile. O yüzden ben oyunu yükledikten sonra anca domates dilimleyip peynir ekmek sandviç yapar yerim valla :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Venator Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Half-life 2 çıkar da 9600xtden çıkan kupon ile oyun elime geçerse en fazla patates kesicem, yok geçmezse veya aylar fln sürerse gelmesi o zaman ATI'den bikaç kişi niye olmasın.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 peynir kesip yanına bolcada kavun..bide rakı..ooh yeterde artar :)[signature][hline]Kadere inanmamıştık..Bizim yazmamız gerektiğini düşünüyorduk..Keşke mürekkebimiz erken bitmeseydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ATI kuponunu steam account'larıyla birleştirenler, HL2 çıkana kadar gerekli olan çoğu dosyayı indirmiş olacak zaten. Böylece oyun çıktığı anda kısa bir update daha yapıp oyunu oynayabileceksiniz.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları Half Life 2 Çıkınca Ne Keseceksiniz ??? × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Herhalde Doom 3 cd lerimi keserim :horace:[signature][hline]Artıkın ben de hacettepeli oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 walla bn iilk once oyunu levyeyle bitirecem sinirdn sonra normal sekilde=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: Sam, 21 Ağustos 2004 14:56 tarihinde demiş ki: ben duvar ve kutuların uzaktan ve yakından ss'lerini çekip koyacağım, birileri de seppuku yapacak.. :horace: sam ona gerek yok, pre-alphasini oynamissa oyunun goruceksinki zaten cok kotu grafikler heh oldurdugun zombieler kalkip duruyor tekrar tekrar oldurmek zorunda kaliosun falan felaket felaket... :horace:[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 "The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Bilet kesicem.[signature][hline]Tragedy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Oyun çıktığı zaman asus 9600xt den çıkan kuponla oyunu almak biraz uzun sürecek. Ben oyunu yükleyene kadar siz bu konuyu unutursunuz bile. O yüzden ben oyunu yükledikten sonra anca domates dilimleyip peynir ekmek sandviç yapar yerim valla :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Half-life 2 çıkar da 9600xtden çıkan kupon ile oyun elime geçerse en fazla patates kesicem, yok geçmezse veya aylar fln sürerse gelmesi o zaman ATI'den bikaç kişi niye olmasın.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 peynir kesip yanına bolcada kavun..bide rakı..ooh yeterde artar :)[signature][hline]Kadere inanmamıştık..Bizim yazmamız gerektiğini düşünüyorduk..Keşke mürekkebimiz erken bitmeseydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ATI kuponunu steam account'larıyla birleştirenler, HL2 çıkana kadar gerekli olan çoğu dosyayı indirmiş olacak zaten. Böylece oyun çıktığı anda kısa bir update daha yapıp oyunu oynayabileceksiniz.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar