infected Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 STARWARS EPİSODE II 1/2 ANAKİN'İN DÜĞÜNÜ CUMHURİYET ZOR DURUMDADIR...AZ SAYIDAKİ JEDİ ŞOVALYELERİ,JEDİ MASTER OLMA YOLUNDA İLERLEYEN GENÇ ANAKİN'İN NABOO DİYARININ AFETİ DİLBERİ ESKİ KRALİÇE AMİDALA İLE DÜĞÜN TÖRENİNDE BULUŞURLAR...BU TÖREN BİR ÇOK ANLAŞMAZLIĞI DA BERABERİNDE GETİRECEKTİR... DUĞUN SALONU SAHİBİ NABOO'LU,JAR JAR BİNK'SİN EMMİOĞLU BİR GUNGAN;JEDİ ŞOVALYELERİ DIŞINDA KİMSEYİ SALONA ALMAM DİYİNCE CUMHURİYET SENATOSUNDA BÜYÜK BİR HUZURSUZLUK BAŞ GÖSTERİR. HIRSLI SENATOR PALPATİNE BU DURUMU HAZMEDEMEYEREK,DÜĞÜNE 2 TANE 70'LİK RUBİ BLİELS DEVİREREK GELİP,"YIKARIM ULEAN KONSEYİNİZİ" ŞEKLİNDE BAĞIRINCA,İŞLER İYİCE ZORA GİRMİŞTİR.... ANAKİN:hocam...artık yapsak şu düğünü de...yani şey bakın oda da hazırlanmış... OBİ-WAN:sabırlı ol genç öğrencim...her zaman oraya odaklanma... ANAKİN:(Ulan şimdi var ya sabrına da sanada...15 sene sabretmişim ben ya)tabi hocam...çalışırım... bu sırada master yoda üzgün bir şekilde pistten iner... YODA:(mace windu'ya)kardeşim olmaz ki ama...anladık boyunuz uzun,durmadan halay çekilmez ki ya...zıpla zıpla forcum bitti...800 senelik karizmam halay başı mevzusunda hiç oldu... MACE_WİNDU:ama sayın master yoda...istirham ederim..bu mutlu günde tadımızı kaçırmayın...hem bakın senatör palpatine ne güzel eğleniyor kapıdaki giriş problemi çözülünce... PALPATİNE:bu alemin kralı benim uleaan...rubileri votkaları içmişim...bu galaksinin geçmişini laylalalaylalaay... PADME'NİN HALAOĞLU:ulan ne pis adammış bu ya,duğun pastası gelecek şu herifin yaptığına bak... JAR-JAR:sevgili misafirler...genç çiftimizi pastayı kesmek için piste davet ediyoruuuuz.... GRUP:heyoooo----uleaaaaa----ciiw-ciuw(havaya sıkılan lazer sesi) ANAKİN:pist jar jar...şşşt....neyle kesicem lan ben bu pastayı...ışın kılıcıyla kessem bi sorun olmaz di mi??konseyin tekmili burda... JAR-JAR:kes be hafız,ayıp ettin...konsey sana kurban ossun...hem akrabayız artık... ANAKİN:olm ben kesemem..al şu kılıcı sen kes... bu sırada PADME'nin eski sevgilisi olduğu zannedilen bir genç ile obi-wan arasında tartışma çıkar...tartışmaya anakin ve palpatine de dahil olur...diğer misafirler ise,yoda ile mace-windu arasında halay başı olma konusunda başlayan gerginliğe müdahahale etmektedirler...hatta konsey üyelerinden biri...mace-windu'ya...terbiyesiz zenci jedi deyince...mace,ışın kılıcını çeker...fakat topluluk bu hareketi mace'in düğün alayını maytapla selamladığına yorarak neşe içinde karşılar... OBİ-WAN:ulan olm bak...defol burdan...yaşatmayız seni burda... PADME'NİN EX AŞKI:ühüüü yarimi ellere gelin ettiniz...su dökücem kılıcınıza...kırıcam kıristalinizi ühüüü.... PALPATİNE:aferin koçum...zaten kıl oldum bu jedayların tekmiline...ulan alayınıza sorucam bunun hesabını... OBİ-WAN:ya senatör lütfen celallenmeyin...bi dakka ya...bak exar-kun'unn adını verdim...bi sus ya...sende defol lan sith kılıklı..o ne lan??? ANAKİN:(Uçarak)yiheeeeeeeeeyt...nerde lan o şerefsiz...dağılın uleaan...hepsi obi-wan'ın suçu...kadın çocuk dinlemem keserim... R2_D2:bip biluup dat dut bip blip blooop twili twili OBİ-WAN:hah bi bu eksikti...ne diyo lan bu?? C3PO:efendim Jar jar yaratığı duğun pastasını kesmiş ve sonra kestiği kılıcı yalamaya kalkınca dili ve sol kulağı kopmuş...şimdi naboo devlet hastanesi'ne kaldırmışlar... ANAKİN:piç ettiniz ulan düğünümü...ühüüüü....dört başı mamur bi gerdeğe sokmadınız...düşmanım ulan artık alayınıza...ühüüüü... PALPATİNE:afferim...gel koçum sen...uyma onlara... PALPATİNE:(Anakin'i salondan dışarı çıkarır)Afferim koçuma beniiiim...hanimiş de jedi düşmanııı... ANAKİN:ya palpi dede...bi halt yedik ama,manita içerde kaldı...abi daha gerdeğe giremeden doğru mu yaptığım...takma kolum kırılaydı da vermeyeydim o kılıcı jar jara... ANAKİN:ulan sende ne sinameki adammışsın be anakin...insan biraz şöle delikanlı olur...tükürdüğünü yalamamalı... bu sırada obi-wan ve diğer konsey üyeleri düğün salonundan coşkuyla çıkarlar..mace ile yoda arasındaki gerginlik içkinin de etkisi ile tatlıya bağlanmıştır...hatta düğün salonundan,mace'in kucağında çıkan usta jedi,"bu alemde mace'in üstüne adam tanımam;kardeşim benim" diye haykırmaya başlar... OBİ-WAN:olum anakin...böle mi örettim ben sana deyyus...bak pataklatık işte ibişi...yengem bekliyo içerde...hadi koçum...sizde lütfen senatör palpatine...uzatmayın... bu sırada jar-jar'ın yerine sunuculuğu eline alan watto;takı töreninin yapılacağını anons eder... ANAKİN:(ulan takı makı...dur şimdi karizma yapmayalım...hem akşam gerdek işi de var...)peki hocam...afedersiniz...ben bir an öfkemi kontrol edemedim... obi-wan ve mace anakin'in,yoda ve adi mundi de palpatin'in koluna girerler...bu sırada galaksinin kaderine etki edecek bir olay meydana gelir...yoda boyunun kısa olması nedeniyle palpatinin koluna girememiş;içkinin verdiği tesirle girdiği yerin palpatinin kolu olduğunu zannetmiştir...palpy de içkilidir...bu vesileyle yoda'nın kendisine hallendiğini düşünür...hiç konuşmaz..oldukça hislenir...ve bu öfkesi uzun yıllar onu t Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cedayhastir Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 azuhauh beğendim cok güzel olmus eline sağlık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 eheh en çok buraya güldüm : "zıpla zıpla forcum bitti"[hline]nb,udkwurfw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 adssdadasadsdasdadsa...bende en çok havaya laserle ateş etmelerine güldüm..[hline][ quote ]SolidSnake, 14 June 2003 20:42 tarihinde demiş ki: bissürü beleş kız istiyom nihaha [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infected Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 eheheh saolun bi arkadaş yazdı ondan yürüttüm :D[hline]http://www.frp-tr.net Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki: biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infected Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Düğün tüm güzellikleri ile devam etmektedir...Watto'nun o büyüleyen çağrısı ile düğün alayı;Naboo Şenuzay Düğün salonundan şarkılar eşliğinde çıkar...(master yoda;çok içtiği için yürüyemediğinden genç gelin Padme'nin kucağındadır...)obi-wan ve Mace,düğünde pekişen dostluklarıyla,önümüze gelene bir tekme yaparak yine düğün salonundan beraber çıkarlar...ama unutulan bişi vardır...gizemli animatör kont duku ve hırslı ve tacize uğramış senatör palpatine... PALPATİNE:nooldu be dukum...şanlı şöhretli adamdın sen...yakıştı mı animatörlük... KONT DUKU:(köşede büzüşmüş;beyaz corelian leblebisi ve sek kırmızı dantooine şarabıyla efkar yapmaktadır.)Sanki bilmiyosun be Palpatine abi...sen dedin ya geçen kukuletanın içinden bana...senden adam olmaz;karanlık tarafa baston gibi kılıç yakışmaz diye...sonra ben eve içip gittim,hanım beni don atlet kapıya koydu...elde yok avuçta yok...bende naboolu bi arkadaşa gittim...o da bana bu işi ayarladı...seninde ipinle kuyuya inilmez be abi...bi diyosun sidyusum ben,bi diyosun senatörüm...valla imanım gevredi abi...verdin hem bize bi gemi...çarşaf gibi,tayfalardan biri geçen sökmüş yelkeni...otostopla geldim taa genosisten anam avradım olsun...karar verdim...ekmeğimi bu işten çıkarıcam artık... PALPATİNE:Ya demek öle...sen bilirsin genç...o gemi varya galakside yok olum...benden sölemesi..yıkıcam bu jedi düzenini...sen bilirsin... bu sırada düğün konvoyunun önünde... SPİDERCI:selamun aleyküm abi...damat senmisin? ANAKİN:aleykum selam bilader...he benim noolcak?... SPİDERCI:noolsun abi...bi yastıkta kocayın... ANAKİN:Saol kardeş..senin yenge var mı?? SPİDERCI:yok abi...daha klon ordusunda yeni bitti askerlik...naparsın bende taksiciliğe başladım ekmek parası...bi yarim var...başlık çok fazla...naapçaz bilmiyorum... ANAKİN:olur olur...hayırlısı... SIPİDERCI:abi be bu arada şu yengenin kucağındaki hayvanın tasmasını takalım be abi...demin baktım,tırnaklarıyla döşemeleri parçalıyodu...walla deri döşeme abi...yeni taktırdım...yalanım varsa Grip'lere geleyim... ANAKİN:neee???usta yoda lan o deyyus...koskoca jedi masterına terbiyesizlik etme lan!!!(herif haklı ya...koskoca jedi ustası olmuşun şu tırnakların haline bak...adam şöle bi keser fırçalar temiz temiz...üstte yok başta yok...yırtık pırtık...geçen konseyde bile dedikodusu yapılıyodu ha...bi gün padawanlara derse girmiş...padawanlar tiksinmiş...)özür dile lan!!! SPİDIRCI:abi valla pokunu yiyim...etme eyleme...demek jedi master ha...amaniiin..şimdi bize bi yıldırım çakar...feriştamızı beller valla..aman aman... ANAKİN:bu arada bilader plaka senin mi??? SIPİDERCİ:yok abi nerdeee...daha geçen helyum tüp taktırdım...plitonyumun litresine yine zam yapmış senato...zam zam...bellediler bizi be abi...bende tüpe geçtim iyimi??? ANAKİN:(way be...ulan harbi işleri sarpa sardı bu cumhuriyet ha...)doğru kardeş...haklısın... bu sırada obi-wan spiderın camına gelir... OBİ_WAN:koçum takalım şu kırmız havluyu spiderın dikizine...lan şöför...abanıcan kornaya ha...bana bak...duyucam havalının sesini...hey yavrum beeaa...koç gibi damat oldu kardeşim benim... ANAKİN:hocam...yazdınız dimi arkaya A ile P die... MASTER YODA:(uyuklayarak) bieen var ya...yaddle'a hastaydım...ühüüü...yaddleeeee....ahhhh..ah!!!! OBİ-WAN:ulan bunu da naapçaz ha...yolda bi helyumcuda durup sodalı ayran içirek bare...walla konsey güç kullanıp bile temizleyemedi kusmukları tuvalette...boyu lavaboya yetişmiyo die pisuvara kusmuş...tıkanmış ne var ne yok...inşallah herifler çakmaz olum... artık araçlara binilmiş ve konvoy zamanı gelmiştir...naboo'dan çıkış görkemli bir şekilde olmuştur..."dattiri dot dot..oğlan biziiim kız biiiziiiim...hebelooo...uleaaaa!!!" nidalarıyla 3 parsec yol alındıktan sonra corusant girişinde emniyet çevirme koymuştur... ANAKİN:(spidercıya)HAfız...bak çevirme var orda...sen şöle atmosferin üstünden u çek...tadımız kaçmasın akşam akşam... SPİDERCI:tabi abi...(ulan adam jedi olmuş...hala tırsıyo emniyetten...hey yavrum beaa...askerde bi klon vardı...tatooinli devrem benim...walla yedisini dize getirecek adamdı bu jedi milletinin) bu sırada arka araçların birinde mace windu ve adi galia arasında sıkı yakınlaşmalar olmaya başlamıştır...fakat emniyet affetmemiş aman vermez bi şekilde konvoyu durdurmuştur...mace windu'nun kullandığı araç;naboo'nun 1.5 parsec uzağında aşırı hızdan radara yakalanmıştır...emniyet sorar... P.M.M:(polis memuru mace)iyi akşamlar beyefendi...ehliyet ve ruhsat lütfen... MACE-WİNDU:iyi akşamlar memur bey...biz hız yapmadık...kendi şeridimizde gittik valla...(ehliyetini uzatır) P.M.M:way abi...jedaysın ha...hem bak adaş çıktık senle...ama abi..sen radara yakalanmışın ya...walla aha burda yazıyo...tozu toprağa katmışın anam avradım olsun... MACE:(yanında yeni manitası varken P.M.M'nin artisliğine dayanamaz)ulan hırt!!sen benim kim olduğumu biliyo musun??valla galaksinin dışında küflü bi gezegende kesersin bidaki cezanı ha... ADİ GALİA:uyma sen onlara mace'im benim... P.M.M:taam abi..sen şimdi bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Bayagı ugrasmıssın vallaha ii emek sarfetmissin , okurken bayagı guldum hele yodanın haline katıldım helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 :D derim sadece[hline]TheSilver, 18 June 2003 22:17 tarihinde demiş ki: unutmamalı ki kadere birtane patlatamazsın ama dm playerın yanı başındadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 çok karmaşık olmuş ancak "herkes kont dookuyu merakla izlemektedir...jedi konseyi tetiktedir...(usta yoda ise gülücükler saçarak kendi kulağını emmeye çalışmaktadır...)" kısmında çok güldüm[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me! Wolverine, To Sabretooth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 heheh çok güzel olmuş[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 harika :D[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 manyak olmuş tebrik ederim :tebrikz:[hline]Elros Lúinwë Nevermind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 "light saber'ın ustasıyım,ben padmenin hastasıyım." rofl koptum bu sırada Palpatine tam Nuri Alço olmuş[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 ne yalan söyliyim, bi kaç yer dışında gülmedim ama iyiydi yinede...[hline]"Dont be afraid, it just a thundersto-" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WurkacTuRk Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Bayagı guzel olmuş , emek verilmiş.Arkadaşım yazdı demiştin arkadaşın surekli boyle kısa hikayeler yazarmı? Şayet bu tip hikayeleri surekli yazarsa, bunlari karikatur macera olarak resmetmek isterim mumkun olursa. Bi zamet kendi mailini varsa icq nu veya yazıyı yazan kişinin mailini ozel mesajdan bana iletirsen sevinirim.[hline] Nam-ı diger [AnT]WurkacTuRk. Karikatürsüz kalmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 benim icq imzamda bi yerlerde linki var arkadaşın kafasına takılmış sıkıntıdan yazmış[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı metboy, 08 August 2003 17:04 tarihinde demiş ki: infected reloaded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
observer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 said: Virus, 13 August 2003 22:20 tarihinde demiş ki: "light saber'ın ustasıyım,ben padmenin hastasıyım." rofl koptum bu sırada Palpatine tam Nuri Alço olmuş[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Mükemmel. Okurken gülmekten yarıldım. hatta şu anda bile gözümün önüne geldikçe gülüyorum. En cok palpatine hosuma gitti. bi de yodanın kulağını azına sokması. (ilginç bi yaratıcılık örneği) :D Yalnız zarf içinde para isteyen ve arabaların yanında koşturan mahalle çocukları yok.[hline]Observing the world on a dragon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 sanki bu yaziyi starwarsturk te okumusum gıbı geldı, hay allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 evet okumuş olabilirsin ben yazmadım zaten arkadaş yazdı diyorum artoo_detoo[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı abuzittin (14:22): ben büyüyünce frp olmak istiyorum Bivrip (14:26): *dumurdan dumura koşar* abuzittin (14:29): dumur ne ya dumura mı kosucam frp olmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Yoda nın pisuvara kusma muhabbeti çok kraldı takdir ettim :)[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit DO NOT UNDERESTIMATE THE FORCES OF THE DARK SIDE !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 brovo arkadaşına böyle güzel şeyler yazmaya devam etsin bütün jedi konseyinin canı feda.. :)[hline]Duxus --------- blackchaos, 09 June 2003 23:22 tarihinde demiş ki: allaha yakın bana uzak ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 eheheh :-)[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı abuzittin (14:22): ben büyüyünce frp olmak istiyorum Bivrip (14:26): *dumurdan dumura koşar* abuzittin (14:29): dumur ne ya dumura mı kosucam frp olmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 şunu bi up'layak ya:D[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Sufi 3 gün daha sabretsen, 1 sene olucakmış haa. :D[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: sharky, 01 Temmuz 2003 11:22 tarihinde demiş ki: harika :D[hline] -ee [signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar