Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 şimdi bu online başvuru yaparken ad soyad falan doldurduğumuz kısımda "sınıfı" diye bi bölüm var. herhangi bir açıklama vermemiş, hani normalde yazarsın oraya 2,3 neyse artık ama ben dgs ile geldim ve intibak senesindeyim. yani ne 2'yim ne 3'üm. ne yazıcam şimdi ben buraya anlamadım, intibak yazsam yanlış mı olur, arkadaş "ya koy g.tüne 3 yaz gitsin" dedi hatalı mı olur nedir ne değildir beni bi aydınlatın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 hatalı da yazsan bişi olmaz. insan hissettiği sınıfı okur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 benim ne hissettiğimden ziyade hamdi beyin ne hissettiği önemli burada sanırsam ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 meeh. dedim patidir, hemen cevaplar, aslandır, kaplandır, vitaminsiz kaldınız bu konuda. 2 yazdım gitti. küçük hissettimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 cevapladık işte beğenmemişsin. cidden yazdığın sınıfın çok önemi yok. ne yazsan gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 ben okulda bu tarz bi form doldururken paso için, sormuştum elemana, "muhtemelen ders alamıcam üstten 1. sınıf mı yazayım kaldım çünkü?" diye. ne yazarsan yaz, istersen boş bırak orayı gibisinden bişey demişti eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 löl eyi bari, teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 transkriptte ne yazıyor peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar