samaella Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 uahduhduahad altıma işedim augdaygdagdgsvdh..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 En sonda assroll kavramını getirmişler mmo konseptine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 cok zorlama olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Solo Pve için arcane için ne düşünüyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mage 4.0.3a * Arcane Concentration will not go on internal cooldown when it fails to proc. * The damage from Deep Freeze on stun-immune targets is now properly benefitting from Frostburn, including when increased by Mastery Rating on gear. * Frostfire Orb now correctly triggers Ignite on critical hits. * Pyroblast! made available by Hot Streak will no longer consume Clearcasting. * When Scorch is cast by a mage who has Improved Scorch Rank 2, it will no longer consume Clearcasting. * Shatter now only increases the chance for Molten Armor's damage to be a critical strike when the target is actually frozen, as intended. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 solidhammer said: * Shatter now only increases the chance for Molten Armor's damage to be a critical strike when the target is actually frozen, as intended. shatter sadece Molten armor varken mi crit çarpanı yapıcak frozena ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 hayır molten armor da crit bonus alcak yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Bir melee olarak sevinmiştim tüh -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 abi bu glyphlerin meta gemin falan hali ne allah belanı versın blizz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Abi 3 ay sonra falan acc actirdim her sey cok degismis ya. Sayfalarca da tartismissiniz. Biriniz ozet gecsenize simdi hangi mastery seciorz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 ne secelim arcanemi firemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 are you çekındırilist? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 hiç mage oynamamıştım bugüne kadar (bi kere lvl40a gelip sıkılıp sildim) 4 ay önce kendi DK'mı sattığımdan kız arkadaşımın mage ile oynayayım dedim şu peçlerden beri 2-3 haftadır. karakteri sadece günde 3 heroic yaparak giydim bişeyler (gear rezalet çorba gibi). fire ne imba olmuş ya ? rotasyon priority falan baktım biraz , biraz da olaya alıştım derken 13k dps çıkıyor bosslarda aha da armory : http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Stormrage&cn=Narcissia (talent glyph vs görebilir isteyen ordan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Abi o nasil talent dagilimi ya? shatter falan nalaka o_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 frost'a baktın heralde hahahah. o talent şöyle veriliyo hatun okuyo "ee bu güzel midir ya ? vereyim bakalım... verdim gitti.." şeklinde kafasına göre tıklayarak vermiş şabalak gibi talentler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 haa yoo fire'a bakmışsın niye shatter gözüküyor orda normalde yok şuan oyunda shatter. zaten talent yetmez oraya edit: hatta tamamen alakasız talentlerin tamamı, armory şaşırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Bilmiorm son tier fire talentlarinin hepsi kapali falan gozukuyor zaten belli ki armory sicmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar