Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mage 4.0.1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fire mage bence hakkettiğini aldı sadece. fazlası değil. fire oyunun ilk gününden beri en çok dmg yapan specti ve olması gerken de buydu ama son 2 yıl içinde iyice popülaritesini kaybetti. şu an gayet iyi.
Mesaj tarihi:
Benim de bir undead mage im var.Ağustostan beri account frozen.

Abiler ablalar bu nerfler debufflar live realmlere geçtimi?Geçmediyse hemen açıcam accountumu okudum tüm 6 sayfayı canım çekti.İnşallah live realme geçmemiştir nerfler henüz.Denemem lazım :(
Mesaj tarihi:
Çıkıyor o tarz rakamlar ya, T10 set bonusu falan da devreye girince 117k normal. Benim doğru dürüst 277 itemi olmayan mage'den ilk baktığım logda bile 95k çıktıktan sonra.

said:
kaynak
[21:01:47.937] Saphrenia Arcane Blast Deathbringer Saurfang *94941* (O: -1)
Mesaj tarihi:
Bir soru sordum zorla bir cevabı alamadım nedir sizin derdiniz ? gerçi umrumda da değil açtım mage accountumu baktım evet o damageleri gördüm debuff daha gelmemiş.Ama söyleseymişsiniz ölürmüşsünüz belli.Dalga geçmeye çalışırken kendinizi küçük düşürüp gerçekten espri bile denemeyecek kadar kötü espriler yapmışşsınız...Sizden ricam hadi paylaşımcılık yok , bilgi vermek yok , bari espri kabiliyetinizi geliştirin
Mesaj tarihi:
Çok uzun zaman oldu bırakalı neredeyse 1.5 yıldan fazla oldu. Yazdıklarınızı okuduktan sonra, içimdeki wow aşkı ve eski güzel anılara olan özlemim beni tekrar bu oyunu yüklemeye itti.

Teşekkürler paylaşımlarınız için...
Mesaj tarihi:
Hunty eğer bana yazdıysan,

zaten mage ve rogue,... karekterler sahibiyim, BC almıştım fakat oynamamıştım, sadece DN'ye bakmak içindi... Karekterler 70'de... 0'dan karekter, anca tüm questler değişirse düşünülebilir...
Mesaj tarihi:
Abi öyle diyosunuz diyosunuz sonra millet warrior açıp 30. level dancında tank oluyo, bütün dancını tek pullda çekip ölüyo, arada düşen int'li spirit'li itemları needliyo.
  • Yeni Oluştur...