xunn Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Raciala ihtiyacım yok ikinizi aynı anda üstüste koyup dövmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 vıdı vıdı ediceğine patchleri getir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 nerfunu ye oyle gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 fire mage bence hakkettiğini aldı sadece. fazlası değil. fire oyunun ilk gününden beri en çok dmg yapan specti ve olması gerken de buydu ama son 2 yıl içinde iyice popülaritesini kaybetti. şu an gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 arcane 80k-117k critlerde dolaşıyor hatırlatırım. 117k totc anoob ya da 1. bossun ilk ph gördüm tam hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magemonster Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Benim de bir undead mage im var.Ağustostan beri account frozen. Abiler ablalar bu nerfler debufflar live realmlere geçtimi?Geçmediyse hemen açıcam accountumu okudum tüm 6 sayfayı canım çekti.İnşallah live realme geçmemiştir nerfler henüz.Denemem lazım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Gec kaldin. Mage'i komple sildiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 simdi çatır çutur critleri patlatıyoruzda yeni content te yine mana sorunu olucak cok fazla bak gör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 şu 117k arcane blast ın screenshot ını görmek istiyorum gerçekten betada 6-7k proclu spellpower ile 60k felan gördüm max jarraxusdaki buff felan olmadan merak ediyorum nasıl vurduğunuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Çıkıyor o tarz rakamlar ya, T10 set bonusu falan da devreye girince 117k normal. Benim doğru dürüst 277 itemi olmayan mage'den ilk baktığım logda bile 95k çıktıktan sonra. said: kaynak [21:01:47.937] Saphrenia Arcane Blast Deathbringer Saurfang *94941* (O: -1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 t10 bonustan ziyade icc %30 buff devreye giriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magemonster Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 said: Gec kaldin. Mage'i komple sildiler. Geç kaldım yani debuff geldi ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magemonster Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 said: Gec kaldin. Mage'i komple sildiler. Debuff geldi mage e yani yetişemedim ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 aga magelere malice attılar haberin yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 depremde olusan gocukte mage yurdu coktu, butun mageler gocugun altinda kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mage charin öldügünde otomatik charin siliniyo. Cok güclü bi o kadar da zayif artik mage'ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magemonster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Bir soru sordum zorla bir cevabı alamadım nedir sizin derdiniz ? gerçi umrumda da değil açtım mage accountumu baktım evet o damageleri gördüm debuff daha gelmemiş.Ama söyleseymişsiniz ölürmüşsünüz belli.Dalga geçmeye çalışırken kendinizi küçük düşürüp gerçekten espri bile denemeyecek kadar kötü espriler yapmışşsınız...Sizden ricam hadi paylaşımcılık yok , bilgi vermek yok , bari espri kabiliyetinizi geliştirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Nefret kustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 afedersin kardeş bilemedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Çok uzun zaman oldu bırakalı neredeyse 1.5 yıldan fazla oldu. Yazdıklarınızı okuduktan sonra, içimdeki wow aşkı ve eski güzel anılara olan özlemim beni tekrar bu oyunu yüklemeye itti. Teşekkürler paylaşımlarınız için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Sen bu rage ile keske warrior acsaymissin. Cok saglam olurdun. Mage akil, sabir isidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Hunty eğer bana yazdıysan, zaten mage ve rogue,... karekterler sahibiyim, BC almıştım fakat oynamamıştım, sadece DN'ye bakmak içindi... Karekterler 70'de... 0'dan karekter, anca tüm questler değişirse düşünülebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Abi öyle diyosunuz diyosunuz sonra millet warrior açıp 30. level dancında tank oluyo, bütün dancını tek pullda çekip ölüyo, arada düşen int'li spirit'li itemları needliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 işte o intli eşyaları alsa belki megapull yapmicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpawhezen Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 bence yapar ya megapull illaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar