Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Her ne kadar varsayımlar olsada mükemmel düşünceler..
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: Bonecrusher, 21 Ağustos 2004 07:15 tarihinde demiş ki: ayrıca sürekli birşeyleri kendine çekiyorsa, çektiği yerlerden arta kalan boşluklar noluyor? uzayın yoğunluğu sürekli azalıyor, karadelikler de kabarıyor mu peki? uzayın yoğunluğu niye azalsın sonsuz değil mi?[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: metboy, 21 Ağustos 2004 14:26 tarihinde demiş ki: said: Bonecrusher, 21 Ağustos 2004 07:15 tarihinde demiş ki: ayrıca sürekli birşeyleri kendine çekiyorsa, çektiği yerlerden arta kalan boşluklar noluyor? uzayın yoğunluğu sürekli azalıyor, karadelikler de kabarıyor mu peki? uzayın yoğunluğu niye azalsın sonsuz değil mi? buda sadece bir varsayım değilmi? pozitif bilimin sonsuzlugunu kanıtlayabılecegını sanmıyorum
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ya zaten herşeyi varsayımlar üzerine konuşmuyor muyuz :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] [Bu mesaj metboy tarafından 21 Ağustos 2004 14:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ehh :)[signature][hline]Kadere inanmamıştık..Bizim yazmamız gerektiğini düşünüyorduk..Keşke mürekkebimiz erken bitmeseydi..
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Hayır uzay sonsuz değil. Çapı ve yaşı biliniyor hatta. Arka alan bilmenesi teorisi, kızıla kayma deneyleri, ve niceleri böyle olmadığını gösterdi. Bigbang ile patlayan bir noktaydı, devamlı büyüyor. Ve bir gün kendi üzerine küçülecek.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 denizde kum , adamda teori..[signature][hline]Aranel Elanessë |êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: Qui, 21 Ağustos 2004 01:47 tarihinde demiş ki: Vizyonumuz bu kadar. Adam evrenin ötesini görmek için uğraşıyor, öbürünün aklı yan komşuda.. Doğru söze ne hacet. Bu karadelik tartışmaları bazen biraz fazla uçuyo ama, püskürtüyosa hani nerde bununla ilgili hiçbişi duymadım hiçbi yerde adam matematikti teoriydi kanıtlamaya çalışacak. Teorilerin hepsi gerçek olsaydı o zaman string teorisin ide doğru kabul etmemiz gerekirdi (matematiksel olarak doğru) bu da şu demek olurdu: Aslında hepimiz evrendeki herşey mikro boyutlardaki iplik parçalarının birleşiminden oluşuyoruz. Mantık buna biraz ters düşüyo, matematik doğru olsa da bi tane bile kanıt yok bu konuda ha zaten biraz daha karıştırınca konuyu o denklemlerde bi sorun çıkıyo diye biliyorum. Ondan böyle şeyler anca teori olarak kalıyolar, karadelikler de bence öyle. Onları açıklamak için çook çook daha iyi bi matematik / fizik düzeyine ihtiyacımız var, bi sürü Einstein'ının çıkıp da dünyayı alt etmesi gerekiyo (bu da yüzyıllar demek) ki biz neler olup bittiğini anlayabilelim sadece karadelik diye teori yapma biras sacma gibi çok daha geniş bi bakış açısına sahip olmak gerek (bkz. Newton elma olayı, Einstein olayı).[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 string teorisini açsana biraz..[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 http://superstringtheory.com/ sanirim burasi herseyiyle anlatiyo[signature][hline]too much, too young
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 String teorisi garip bişey zamanında araştırmıştım bişeyler ama hiçbişey anlayamadım doğal olarak :) Sonra geçen sene yurtdışında bi kamptayken fizik hocama sormuştum nedir ne değildir diye yukarda yazdıklarımı söylemişti onun yalancısıyım, gerçekçi görmüyo galiba kendileri teoriyi.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Öne çıkan mesajlar