Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunter 4.0.1


cy-x

Öne çıkan mesajlar

Selamlar..

Talentleriniz nasıl, focus sorununa çözüm bulabilen varmı, dpsmiz neden düşük, mage pri lock almış başını gitmiş nolcak bizim halimiz. Hastenin focusa faydası varmı bende 1k haste var ama focus yine zor doluyor, hasteyi reforgeyle mastery yapsak dahamı iyi olur acaba?

Saygılar..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle pvp adına sıfırız cata gelene kadar da ezilmeye mahkumuz sanırım baya bi bg yaptım 2 speclede (BM - Surv) ama olmuyor zaten yeterince dmg yiyen bu yüzden direk ilk hedef olan bir classdık resil nerfiyle bu hat safhada adamı kite lıyım diyorum focus yetmiyor durup bi stedy atim dememle ölmem bir oluyor kısacası aspect of fox gelmeden pvp yapmayın derim
pve de ise gözle görülür bi dmg düşüklüğü var daha geçen hafta raidde dps de ilk 5 de 3 hunter vardı bu son değişikliklerden sonra ilk 10 zar zor 2 hunter girebildik ama bunun nedeni focusa henüz alışamamız koşturmalı fightlarda rotasyon kopuklukları armor penetin oyundan silinmesi vs olabilir genel olarak bm biraz sıkıcı geldi stedy arcane killcomand arasıdna gidip geliyosun ama focus regen olarak inanılmaz özellikle BW açtığında baya bi dmg artışı yaşıyosun surv ise hala aynı explove shot üzerine kurulu araya bikaç arcane shot sıkıştırabiliyorsun ama bm ye göre daha etkili MM denemedim eğer kullanan varsa bilgilendirebilir armor penetsiz iş yapabiliyomu? son olarak aoe olarak ölmüşüz icc trashlarında bi mage e follow yapıp boss a kadar oturdum müzik dinledim sanırım kimsede o uyduruk multi shotla yaptım dmgin eksikliğini çekmedi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hunter'a baktım bende geçen gün, ilk geldiğinde yama. Multi shotta baya güzel değişiklik var amma velakin, focus üretmek için sürekli steady shot spamlamak, diğer abilityleri kullanmak için oldukça zaman kaybettiriyor şimdilik. Survival spec yaptım, çok gereksiz talentlar var. Beast Master'larda pet 4 5k vuruyor critliyor deniyor ama denemedim daha. Şu an Hunter'ı ciddi ciddi bırakmayı düşünüyorum Cata'da...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hunter şuanki halıyle çöp olmus. raid dpsinde mm e göre belli derecede bir düşüş var, survival daha iyi dps cıkartıyor gibi bnm denemelerim doğrultusunda hiç mm denemedim daha. bm i hiç beğenmedim, betada 25k vuran petler gördükten sonra bm yapıp petin kill command la 2k vurması pek bişi ifade etmiyor. (590 civarı mastery var) pvp ye özellikle girmeyin hunterla o kadar kötü ki 1100+ resi ile girdiğim bglerde daha adam kesemeden 20 kere falan öldüm yani bir elemental shaman bir shadow priest bir lock bir mage hatta dklar hiç acımıolar. :)hunterin hiç burst u yok su an pvp için adamlar sana 15k vururken sen hala 3k 4k hatta bm de 600 white dmg falan vuruyosun bu arada gear seviyem 6100 gs pve 1100 resi civarı da pvp gearım war. 1 ay önce 80 olmuş olan ve ustunde hiç pvp gearı bulunmayan mageimle daha fazla adam kesiyorum bglerde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

MM için şöyle bir bilgi vereyim. Bir kere Reforging MM için kesinlikle dps artışı sağlıyor. Diğer specler için denemediğim için onlar hakkında yorum yapmayacağım.
Reforging le Tum itemlerimdeki critical ratingi reforging in izin verdiği kadarıyla Mastery rating e cevirdim. Elde etmek istediğim amaç geardaki haste rating e dokunmamak, böylece focus regen ve attack speedi yuksek tutarak, Marksman in mastery ratinginden olabildiğince fazla yararlanmaktı (Mastery: Wild Quiver: 14.4% chance on all ranged attacks to proc a normal damage shot. Each point of Mastery increases the chance by an additional 2%. Note that this procs off both auto-shots and special shots.).
Mastery(647 mastery rating) proc %39 a kadar cıkabildi max bende.
701 de haste var.
%15 e yakın dps artışı sağladım MM de bu şekilde ki dummy nin canı % 100 olduğu için careful aim talenti aktif değildi.. Raidlerde dahada fazla dps artışı sağlayacağı kesin.

PS: patchden onceki dpsim suankinden daha azdı. GS yaklasık 6.3k charın.
TLDR : for MM stack haste + stack mastery rating.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu mastery bu kadar etkiliyo mu senden daha fazla haste ım var ve daha iyi geara sahibim (gearscoreundan yola çıkıyorum yanlış anlama) ama MM bana pek akıl karı gelmedi careful aim in çalışmaması tabiki büyük bi kayıp ama şu an için surv kötünün iyisi gibi gözüktü gözüme son bişi daha betadaki hunterla live deki hunter arasında çok fark var ya lvl 80 olmamızdan kaynaklı yada çok fena bi nerf mevcut aim shot 7-10k arası vuruyor kill comand 10k civarı betadaki haliyle dağlar kadar fark var ha derseniz bekle 85 i gör o zaman damage i ama sanmam 5 lvl bu kadar fark yaratsın
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

6380ap--56 crit--650 mastery rating--600 haste--Silah 3.0 speed Hc Gun ile sırasıyla MM'de 9,5-10K , BM'de 7,5-8K, survival'dada 8,5K Dps.
Boss Dummy-selfbuffed.Süre 5dk.

Şimdiye kadar ki denemelerimden çıkanlar bunlar.MM için rotasyon oturttum gibi bişey ama paso deparlı fightlarda netice ne olur bilmiyorum.6,2K gs var reforge'da crit kesip mastery abandım bütün gearla.MM için şöyle birşeyde var sölemeden geçmiyim.2 farklı rotasyon kullanabilirsiniz;
*ilki standart chimera shot ve ShS devamlı up tutulan proc geldikçe aim vurulan rotasyon(chimera cd'de ve aim proc'u azkende kill command).

*diğerisi ise ne chimera nede ShS kullanıp devamlı steady shot'la focus fulleyip sonrasında arcane shot spamla focus'u 20lere kadar düşürmek bu sırada aim shot proc'u denk geldiği için focus pool'u sıfırlamamaya dikkat ediyoruz.Aradada kill command basabilirsiniz hareket hali söz konusuysa.

ilkiyle diğeri arasındaki dps farkı 1K kadar.Ama ikincinin kazancı birkaç milyon beyin hücresi oluyor :D Patchten sonra deneyebildiklerim bu kadar ama eminim elitist jerks'ten matematiği yapılmış bi rotasyon çıkıcaktır bi süre sonra.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Undisclosed said:

%15 e yakın dps artışı sağladım MM de bu şekilde ki dummy nin canı % 100 olduğu için careful aim talenti aktif değildi.. Raidlerde dahada fazla dps artışı sağlayacağı kesin.


Tam tersine Careful Aim sürekli aktifti. Talente yanlış bakmışsınız, o talent hedefin hp %80'nin üstünde olduğunda çalışıyor. Ordaki tanımlama who are above 80% health.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

e have pushed a hotfix to improve hunter damage.

Specifically, we increased the damage of the signature abilities (Chimera Shot, Explosive Shot and Kill Command) by 15-25%. This will both improve overall damage-dealing and make sure that these abilities are prioritized higher than other shots. We think this will bring hunters to a good enough state until they hit 85. Aspect of the Fox and Cobra Shot solve some specific issues at higher levels. Marksman hunters may still trump Survival and Beastmaster hunters until they’re 85, since their rotations rely a little on Cobra Shot.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hunter'ın sorunu 1-2 skill'in damage'ini arttırarak çözlücek durumda değil. Evet dps düşük ama asıl sorun rotasyonda ve focus'ta. Mantıksız ötesi talenterde falan. Huntera ciddi bir düzeltme patchi geleceğini düşünüyorum ben.

Hunterda inanılmaz bir mastery bağımlılığı var. Tüm itemleri full reforge ile (haste crit bakmadan hangisi yüksek onu seçip max seviyede mastery alarak) mastery abanınca inanılmaz bir dps artışı oluyor. Şu an shotlar bu kadar az vuruken bile mastery toplam dps'in %20sini yapıyor bu şaka gibi bir rakam. Level 85'te hunter demek mastery demek olacak gibi görünüyor. Full gem dahil ona abanacak sanki hunterlar.

Her spec neresinden tutarsan tut elde kalıyor.

-MM deniyorum Termination diye bir talent koymuşlar ne işe yarıyor anlamak mümkün değil. Kill shot'ın arka arkaya 2 kere atılması ve focus yememesi sebebiyle %20 den sonra doğru dürüst focus harcanamıyor zaten, bu talenti alınca da direk 100 focusta takılı kalıyor bar, harcanmıyor. Asıl sorun cambatın ortalarında ki focus gereksinimi, ama ona çözüm yok.

Chimera Shot vurmuyor gıdıklıyor, arcane zaten focus yüzünden zar zor atıyorsun. Aimed Shot dakikada 1 kere falan atılabiliyor. Bu sebeple Piercing Shots bir halta yaramıyor. Bunun kesinlikle auto shottan ve mastery shottan etkilenmesi lazım, yoksa dps mps yapılmaz mm hunterla.

Careful Aim komik ötesi bir talent, hedef %80'den fazla hp'deyken çalışıyor ama bu sürede aimed shot procunun gelmesi mümkün değil. Combata aimed başlamakta bu derece yüksek focus ihtiyacı varken anlamsız. Eeee talent ne işe yaradı o zaman. PvP'de bile procsuz atmak sizi focussuz bırakabilir o derece. Belki 85'de camuflage gelince işe yarar. Zaten %80 üzeri olayı ayrıca efsanevi derece saçma o ap ayrı bir konu.

-BM'de petin focus ihtiyacı tüm speci ağlatıyor resmen, focus sürekli sıfır hayvanda. Hayvan basic atack'a focus yetiştiremiyor boş boş bekliyor resmen. Focus Fire'ın frenzy'i consume etmesi bir BM hunter için resmen facia ve bunu tasarlayan öküz kimse onun için de bir gaflet, dalalet hatta huntera ihanet.

BM hunter bir sorunu da, aslında cobra shot'ın henüz olmaması kabul. Ama cobra shot gelince'de ana sorunlar yerinde durursa bir halt olmaz BM'den. Focus Fire'a major glyph gelmesi lazım consume etmeme durumu için. O pet'e bu kadar yüksek crit rating varken bile Go for the Throat'le focus yetiştirmiyorsa hunterlar, cata gelip ilk contentlerde, critler %15-20'lere düşünce ne olacak merak ediyorum.

-Survivalı konuşmak bile saçma bence. Daha normal bir cycle'da sırayla atmak zorunda kaldığı skilleri arka arkaya atmaya focus yetmiyor :D, nerde kaldı bir optimum edecekler. Cobra shotsız bırak oynamayı, dps yapmayı, combata girmek bile haram.

İşin ilginç tarafı betada bir sürü patch çıkıyor hunterlar hakkında tek kelime bile yok ???? İnşallah ciddi bir düzeltme hazırlıyorlardır çünkü bu hali ile hunter broken.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...