yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 off harbi ya dediğim şeye bak nası yapsın tabi. Haha sağol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 silah değiştirme vs lere GC eklediler diye biliyorum 80 zamanı. Daha önce shield alıp gc ye girmeden çakıyodun bash veya reflect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 ben bu mastery işini beceremedim heralde, crit rating'im %2.5'a düştü doğru mu yapıyorum acaba crit'i fln mastery ye çevirmekle :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 cok öncelikle bi skill değil ama, mortal strike veop'ın critlemesi önemli özellikle mortal strike'ın enrage icin critlemesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 peki kaçta tutmak gerekir ki? Yani ha %2.5 ha %5 gerçekten fark etmez gibi geliyor bana, zaten berserker stance'daki 3 crit ability'si fln da kullanılıo arena'da bg'de cd'si sıkıntı çıkarsa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 artık crit vermiyo berserker. %10 dmg veriyo bonus yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 recklessness dediğim spell benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 recklessness patlaticagin zaman cok dikkatli olmak lazim cunku bi anda nuke yiyebiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Heroic Strike dan 55k dmg yemek = priceless :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 arms vs fury sonuç nedir şimdi pve için? sonunda arms viable olcak diye sevinirken fury'e gelen buffları ve ptrdan screenshotları görünce tereddüt yaşıyorum. dummyde 40k RB mainhand crit görüyormuş millet. -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 SMF bufflanmış ama ben hala 2 talentin karşılarştırıldığı bir forum göremedim ya. Elitist uyuyo mu arkadaş !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 nerdeyse aynı oldular dps açısından sm de slam biraz daha fazla bloodthirst %17-18 fazla exacute de aynı şekilde heroic strike ta aynı şekilde fazla vuruyor. TG de ise raging blow çok çok fazla vuruyor ve stat farkı biraz daha olumlu yönde fazla. Gerçekten neredeyse aynı oldu dmgler Mmo-champion forumlarında vardı sonuçlarda bulamadm şimdi. Hangisinden zevk alıyorsan onu oyna yada elinde hangi silahın daha iyisi varsa. Pve de olsun pvp de olsun benim tercihim hep TG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 He buarada artık hard cap kesinlikle kasılmıyor emin olun. En azından şuanki item levellarına göre. Hatta %8 hit kasıp crite ve masterye yönelen (smf isen masteryi pek kasmıycan) ile yüksek hit kasan %20-25 aynı dpsi yapıyor nerdeyse ama şundan eminim: statlar %16-18 hit %20+ crit ve birazda eskisinden fazla masteryi TG isen böyle. Smf isen daha çok crit daha az masteryi olay bu hale gelde. Heroic strike nerfünden ve diğer skillerin buffından sonra rage daha az problem oluyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ya 2 tane foereaper var da elimde raidde iki tane 2h almak biraz kasınç . 1h var bitane magmawdan düşen yanına bitane daha mı alayım diyom acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Patch gelsin daha ayrıntılı testler yapılır ama benim kişisel görüşüm ikisininde gerçekten çok çok yakın dps çıkardığı, smf nin diğer artıları daha uzun enrage time up ve pvp içinse daha stabil ve smooth bi rage gain. TG nin olayı ise daha büyük rakamlar ve kısa zamanda daha yüksek nuke ayrıca daha fazla stat ama pvp de dikkatli oynayıp rage save yapmazsan acı çekebilirsin hamstring atıyım derken bile 3.5 saniye beklemek zorunda kalabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Yeni topi açmiyim dedim. SMF acayip can yakıyor, çok memnun kaldım. Valiona 25 te combat başı afk dım alt tabda bişeye bakıyodum ölmüşüm falan. 45 saniye falan yoktum kombatta sonra combat res atılmış kalktım. Combat sonu 17k dps le ikinciydim 1. ile aramda 200k lık bi dmg farkı vardı. Öldüğüm için tabi buff yemek falan yoktu üzerimde bide ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=24vJYY6MM4A şaka bi yana gearin epey iyi ve diğer adamlarla arada gear farkı var diye tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 hahahaha ziyaaaaa :D Atacak bir durumum yok zaten ben de yeterince olana şaşırdım. Gear seviyem 355 item lvl işte ortalama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 * Colossus Smash now ignores 50% of a hostile player's armor (PvP), but continues to ignore 100% of a non-player character's armor (PvE). Güzel oldu eski haline dönmesi pve açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Evet, zaten şu pvp ye göre gelen nerf ile yalan olmalardan çok bıktım. Bu arada sen SMF ye döndün mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Magmaw atsa 2. lava spine'ı dönecem de atmadı daha, bu akşam kısmetse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Ben bekleyemedim a 2 mace attığı oldu lava spine atmadı hala. Bende düşündümki oradan %1 crit bile gelmiyo yemişim critini , bot tan düşen boe swordu aldım. Tabi hc yapmıyoruz biz normal mode. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Bizde daha Ashkandi göremedik , ne normal ne heroic. Böyle bahtsız guildiz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Senin şansına attı Lava Spine hc :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 etrafımdakileri smf yaparım zorla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar