Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warrior 4.0.1

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
nerdeyse aynı oldular dps açısından sm de slam biraz daha fazla bloodthirst %17-18 fazla exacute de aynı şekilde heroic strike ta aynı şekilde fazla vuruyor. TG de ise raging blow çok çok fazla vuruyor ve stat farkı biraz daha olumlu yönde fazla. Gerçekten neredeyse aynı oldu dmgler Mmo-champion forumlarında vardı sonuçlarda bulamadm şimdi.
Hangisinden zevk alıyorsan onu oyna yada elinde hangi silahın daha iyisi varsa.
Pve de olsun pvp de olsun benim tercihim hep TG.
Sosyal ağlarda paylaş

He buarada artık hard cap kesinlikle kasılmıyor emin olun. En azından şuanki item levellarına göre. Hatta %8 hit kasıp crite ve masterye yönelen (smf isen masteryi pek kasmıycan) ile yüksek hit kasan %20-25 aynı dpsi yapıyor nerdeyse ama şundan eminim: statlar %16-18 hit %20+ crit ve birazda eskisinden fazla masteryi TG isen böyle. Smf isen daha çok crit daha az masteryi olay bu hale gelde. Heroic strike nerfünden ve diğer skillerin buffından sonra rage daha az problem oluyor çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

Patch gelsin daha ayrıntılı testler yapılır ama benim kişisel görüşüm ikisininde gerçekten çok çok yakın dps çıkardığı, smf nin diğer artıları daha uzun enrage time up ve pvp içinse daha stabil ve smooth bi rage gain. TG nin olayı ise daha büyük rakamlar ve kısa zamanda daha yüksek nuke ayrıca daha fazla stat ama pvp de dikkatli oynayıp rage save yapmazsan acı çekebilirsin hamstring atıyım derken bile 3.5 saniye beklemek zorunda kalabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Yeni topi açmiyim dedim.

SMF acayip can yakıyor, çok memnun kaldım. Valiona 25 te combat başı afk dım alt tabda bişeye bakıyodum ölmüşüm falan. 45 saniye falan yoktum kombatta sonra combat res atılmış kalktım. Combat sonu 17k dps le ikinciydim 1. ile aramda 200k lık bi dmg farkı vardı. Öldüğüm için tabi buff yemek falan yoktu üzerimde bide ha.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...