samaella Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Dün akşam SMF denedim. Biraz dengesiz vuruyor, Haste trinketi taktım onu takınca biraz daha hızlandı.. 45k hs vurdum 11k la oynadım lost city 5 man hc de. Dmg olarak pek bir düşüklük yok aslında. Tabi BH ve RB daha az vurabiliyor. Ama rage getirisi hemen hemen aynı gibi fakat char animasyonu farkediyor, flurry proclayınca böyle yardırıyo falan char :D TG de hantal hantal kalıyo gına geliyor izlerkende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Warriorun burstunu nerfliyeceksen geriye ne kalıcak ? self heali nerflediler zaten, stun süresini de nerflesinler eyvallahda yine kesin colossus smashe el atıcaklar saçma sapan birşey çıkıcak ortaya. anlamadığım şey ise mortal strikı zaten bitirmişsin; diğer classlara yeni CCler ekleyip warriora çalışmayan bir heroic leap verip classı dispelsiz hareket edemez hale getirmişsin ; diğer classlara göre solo pvp hemen hemen imkansız devamlı healerın yanında olması gerekiyor classını efektif olarak kullanabilmen için. Geriye bir tek damage kalıyor, onu da tek tuş spamla bile warrior kesemiyen mageler ağladı diye nerfliyeceğini ilan ediyorsun. Nerften önce 6 senedir çözemedikleri charge-intercept buglarını ve heroic leapi düzeltsinler bir zahmet önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 heroic leape silence verilsin aoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 bu heroic leap charge intercepte işi olmuş ya merdiven başından üste bie atamıyom. Eskiden yardırırdı direk interceptim. Bayırda leap atamamak ayrı bir gariplik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 lol wsgde bayragin oldugu yerden balkon kismina chargela gidilmesi aklima geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Sparkcaster said: ya hiç de öyle dğeil valla 2k resiyle fury warrior kesemiyorum sürekli açık recuperate 2şer kere evasion+dismantle üstüne bir de combat readiness ile, açıyo csmash vurmaya başlıyo 20k 20k 20k rogue halinle keseme warrior zaten, eskiden ne guzeldi classlarin antisi olurdu bilmemne simdi her classa dayamislar ayni skilleri farkli isimlerle hic bi fark kalmamis peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 arms warrior'ım arena ve bg sardım şu aralar da çakmıyorum yani. 3 - 5 de set parçası aldım adamları baya baya dövüyorum. Burayı okudum tüm stat'ları reforge layıp hit rating'e çevirdim. Acaba doğru mu yaptım? Yada başka bişi mi yapmak lazım? Sadece pvp için, pve prot oynuyorum ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 arms warrior'ları inceliyorum da ya crit str yada mastery str gidilmiş. Hiç hit rating göremedim. adamın vidyolarını izledim gayet iyi gibi de, adam haste'ı hit rating'e, hit rating'i crit'e, expertise'i mastery'ye fln çevirmiş. Kafası mı güzel acaba lol bu ne ya http://us.battle.net/wow/en/character/blackrock/boocraft/simple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 expertise ve hit riske atılmamalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 yunusemre said: arms warrior'ım arena ve bg sardım şu aralar da çakmıyorum yani. 3 - 5 de set parçası aldım adamları baya baya dövüyorum. Burayı okudum tüm stat'ları reforge layıp hit rating'e çevirdim. Acaba doğru mu yaptım? Yada başka bişi mi yapmak lazım? Sadece pvp için, pve prot oynuyorum ztn mastery+str Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 str+mastery seklşinde değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 herseyin basi strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 mastery yüzde 30 önce sonra abanırsınız str'ye. nerde ne okuduysam hangi glad warriorla falan konuştuysam aynısını söledi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 zaten her itemda str var yav, hani str olmasin gibi bisey yapamiyosun, reforgela da zaten degisen biey degil, anca iki benzer item olucak birinde str yuksek digerinde mastery yuksek olucak, falan da filan ohooooooo, al eline baltayi vur beline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 hit %5 e kadar pvpde. gerisi size kalmış mastery+crit dengeli biçimde geri kalan gem slotlar falan str. 3k ressi de oldumu ölmüyor char arkanızda healer varsa BGlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 oda doru akila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 bir elimde kilic, bir eilmde balta, umurumda mi ki statler. hergun baska bir dungeonda, hergun baska bir bgde. kafalari kesiyorum sefam olsun oh oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 herseyin basi str demis aquila dogru demis, kodumu oturtmasi lazim varyorun, isterse %50 crit olsun, bilmem kac hiti olsun, vurdugunuzda iliklerine kadar hissetmiyorsa dmgi hersey tras, basin stryi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 abi zaten collosusu+mortal+overpower oturursa cok vuruyosun oturmazsa cok vurmuyosun pek str ile ilgisi yok. karakter bi 3k vuruyo bi 20k sacma o acıdan braz su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Evet ya şu dmg aralığındaki uçurum beni benden ediyor. Bir 40k vuruyo bi 5k vuruyo ne vuruyo napıyo anlamadım yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 vaaay sen az vuruyosun ben daha cok vuruyorum diyosun... neyse yanı öle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ahaha yok ya :D Valla ne procluyo noluyor da öyle vuruyor anlayamıyorum. 1 tane trinket var 1600 str mi ne veriyo proclayınca şu hit veren trinket. Başka da proclayan bişeye rastlamadım. Skill diyelimki DW açtık herşey procladı vurduk 50k. Bunun critsiz ve procsuz hali 5k olmamalı diye dşünüyorum. Bu arada SMF akar. 2 Hurricane de yaptım procladılarmı biber doğrar gibi vuruyor benim dwarf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 hmm tamam o zmn tekrar hepsini reforge etcez yani bir de stance değiştirip vururken /cast berserker stance /use OHweaponadı /cast intercept /use 2Hweaponadı /cast battle stance bunu yaptım tek basışla vuruyor, stance değiştiriyor ama bazen tek el silah kalıyor battle stance'e geçince bazen de 2h weapon'la berserker stance'de kalıyor intercept'i atıp. bunun sebebi lag fln mıdır yoksa makro'da bi yeri fln mı atladım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 use deil equip onlar ayrıca /equip ohsword /equip shield /cast spell reflection /equip thweap macrom'da çalışmıyor. Shield'i fln çekiyor spell refl basmıyor. 2. kere basınca da spell refl atıyor ama 2 hand silahı cektiginden spell reflection buff'ı kayboluyor. Yok mu macro'dan anlayan birileri :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 e 2h'i cıkartıcaksın ordan ayrı bişeye bindlıycaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar