Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warrior 4.0.1

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Dün akşam SMF denedim. Biraz dengesiz vuruyor, Haste trinketi taktım onu takınca biraz daha hızlandı.. 45k hs vurdum 11k la oynadım lost city 5 man hc de. Dmg olarak pek bir düşüklük yok aslında. Tabi BH ve RB daha az vurabiliyor.

Ama rage getirisi hemen hemen aynı gibi fakat char animasyonu farkediyor, flurry proclayınca böyle yardırıyo falan char :D TG de hantal hantal kalıyo gına geliyor izlerkende :D
Sosyal ağlarda paylaş

Warriorun burstunu nerfliyeceksen geriye ne kalıcak ? self heali nerflediler zaten, stun süresini de nerflesinler eyvallahda yine kesin colossus smashe el atıcaklar saçma sapan birşey çıkıcak ortaya.

anlamadığım şey ise mortal strikı zaten bitirmişsin; diğer classlara yeni CCler ekleyip warriora çalışmayan bir heroic leap verip classı dispelsiz hareket edemez hale getirmişsin ; diğer classlara göre solo pvp hemen hemen imkansız devamlı healerın yanında olması gerekiyor classını efektif olarak kullanabilmen için. Geriye bir tek damage kalıyor, onu da tek tuş spamla bile warrior kesemiyen mageler ağladı diye nerfliyeceğini ilan ediyorsun.

Nerften önce 6 senedir çözemedikleri charge-intercept buglarını ve heroic leapi düzeltsinler bir zahmet önce.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

ya hiç de öyle dğeil valla 2k resiyle fury warrior kesemiyorum sürekli açık recuperate 2şer kere evasion+dismantle üstüne bir de combat readiness ile, açıyo csmash vurmaya başlıyo 20k 20k 20k

rogue halinle keseme warrior zaten, eskiden ne guzeldi classlarin antisi olurdu bilmemne simdi her classa dayamislar ayni skilleri farkli isimlerle hic bi fark kalmamis peh
Sosyal ağlarda paylaş

arms warrior'ları inceliyorum da ya crit str yada mastery str gidilmiş. Hiç hit rating göremedim.

adamın vidyolarını izledim gayet iyi gibi de, adam haste'ı hit rating'e, hit rating'i crit'e, expertise'i mastery'ye fln çevirmiş. Kafası mı güzel acaba lol bu ne ya

http://us.battle.net/wow/en/character/blackrock/boocraft/simple
Sosyal ağlarda paylaş

yunusemre said:

arms warrior'ım arena ve bg sardım şu aralar da çakmıyorum yani. 3 - 5 de set parçası aldım adamları baya baya dövüyorum. Burayı okudum tüm stat'ları reforge layıp hit rating'e çevirdim. Acaba doğru mu yaptım? Yada başka bişi mi yapmak lazım? Sadece pvp için, pve prot oynuyorum ztn

mastery+str
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha yok ya :D Valla ne procluyo noluyor da öyle vuruyor anlayamıyorum. 1 tane trinket var 1600 str mi ne veriyo proclayınca şu hit veren trinket. Başka da proclayan bişeye rastlamadım. Skill diyelimki DW açtık herşey procladı vurduk 50k. Bunun critsiz ve procsuz hali 5k olmamalı diye dşünüyorum.

Bu arada SMF akar. 2 Hurricane de yaptım procladılarmı biber doğrar gibi vuruyor benim dwarf :D
Sosyal ağlarda paylaş

hmm tamam o zmn tekrar hepsini reforge etcez yani bir de stance değiştirip vururken

/cast berserker stance
/use OHweaponadı
/cast intercept
/use 2Hweaponadı
/cast battle stance

bunu yaptım tek basışla vuruyor, stance değiştiriyor ama bazen tek el silah kalıyor battle stance'e geçince bazen de 2h weapon'la berserker stance'de kalıyor intercept'i atıp.

bunun sebebi lag fln mıdır yoksa makro'da bi yeri fln mı atladım?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...