Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Druidin 85e kasarken bu speclemi başlamak lazım? http://cata.wowhead.com/talent#0ZdbGfRzrbbfz0c:fdM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 druid uzmanı değilim ama zamanında feral kastım. ve senn speci pek tutmadım gibi abso. sanki daha farklı şeylere verebilrmişsin gibime geldi. şöle daha bi iyi sanırım. lvlamak için tabiiki. malum lvl kasarken kaçmak gereken durumlar da oluyo, tragetların movement speedlerinin düşmüş olması işine yarar http://cata.wowhead.com/talent#0ZddGfRzbdbfz0c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 eğer solo feral spec istiyorsan bence ikisi de yanlış :) tier1'den furor'u 3lemek çok işe yarar. stancedance yaparken downtime yaşamazsın, ayıdan cate dönünce energy sıkıntısı yaşamamak çok kez hayatımı kurtardı diyebilirim. infected wounds da iş görüyor bayaa. şöyle bi talent yaptım, 2 puan boşta. ravage çok kullanırım diyorsan predatory strikes'a verebilirsin, nurturing instinct'i ve primal madness'i da düşürdüm. primal madness yerine 1 infected wounds ve survival instincts almak daha fazla iş görüyor. 3 dakika cooldownla 12 saniye %50 less damage <3 hem bg hem pve'de çok işe yarar emin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Hahaha yeni treeforma cidden alışması uzun sürecek bu ne yaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 En ihtiyaç duyduğun zamanda basıp reg. spam yapıcaksın işte, onun dışında, çok zorlamadı beni tree siz heal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThrozenFrone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 yeni treeform beni healerliktan soğuttu. 50k mana var daha yarısını harcayamadım bi combatta. O deilde Emerald Dreami de koycaklarmı acaba bu Cataya? O kadar zamandır var bi de druid instancei yapsalar...anca troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThrozenFrone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Glyph of Treant (eski tree form veren minor glyph) bulana kadar oynanmaz healer. ama bunu koymalari iyi olmus. hakkaten dombik agaç olmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Ya bende sinir oluyorum yeni tree forma ama bu kadarda takmayın. Nasılsa hep olmayacaksınız ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar