Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başı Açık Olanlar Korkmaya Başlayabilir...

sg-1

Öne çıkan mesajlar

SpiderS_DangeR said:

Abi cidden takmışsınız at gözlüklerinizi, bu ülkenin nereye gittiğini göremiyosunuz. Ama farkına varmaya başladığınızda herşey cidden çok geç olucak

bunu diyorum işte. hepimiz sen olduk diyelim senin istediğin gibi böyle 20 milyon senden var agent smith gibi içimize girdin, ne farkedicek napıcaz hürriyetim.com mu spamlicez paticik.com da "abov böyle böyle yasa çıktı yine çok kötü boku yedik" mi yazıcaz hepimiz? zaten senin gibi bikaç milyon insan var halihazırda ama hiçbir hareket yok kimseden facebookta aziznesin niçe quotelamaktan başka.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

abi ben yastığımın altında beylik tabancam ile uyuyorum gece uyurken şeriat gelir diye elim tetikte.

senin beyliğin mi var lan, karamanoğullarından mısın?

zaa

hadi yattım bu sefer. Argümanları o kadar kötü ki tek başına götürürsün sen sipeys.
Sosyal ağlarda paylaş

Aldarion said:

sipeyskeyk said:

Loxias said:

Noldu şimdi türbanıyla mezun olan biri hakim savcı olabilecek mi? Olmalı mı?

neden olmasın?

Hristiyan olduğum için beni işten attılar gibi bir dava ya türbanlı hakimin bakması davacıya hay a.k dedirtir ondan olmaz mesela

müslüman olduğu için dayak yiyen dindar birinin davasına ateist hakimin bakması?

abi, beyin var kafanızın içinde. Kullanmak için o, hammalık yapmayın boşuna. Beyin bedava.
Sosyal ağlarda paylaş

Cons said:

SpiderS_DangeR said:

Abi cidden takmışsınız at gözlüklerinizi, bu ülkenin nereye gittiğini göremiyosunuz. Ama farkına varmaya başladığınızda herşey cidden çok geç olucak

bunu diyorum işte. hepimiz sen olduk diyelim senin istediğin gibi böyle 20 milyon senden var agent smith gibi içimize girdin, ne farkedicek napıcaz hürriyetim.com mu spamlicez paticik.com da "abov böyle böyle yasa çıktı yine çok kötü boku yedik" mi yazıcaz hepimiz? zaten senin gibi bikaç milyon insan var halihazırda ama hiçbir hareket yok kimseden facebookta aziznesin niçe quotelamaktan başka.

abi katılıyorum sana bence de keşke facete bıdı bıdı TÜM LİSTENİ DAVET ET ŞERİAT GELİYOR dan başka bi action olsa
Sosyal ağlarda paylaş

Aldarion said:

sipeyskeyk said:

Loxias said:

Noldu şimdi türbanıyla mezun olan biri hakim savcı olabilecek mi? Olmalı mı?

neden olmasın?

Hristiyan olduğum için beni işten attılar gibi bir dava ya türbanlı hakimin bakması davacıya hay a.k dedirtir ondan olmaz mesela

Bunu da cevaplamadan gidemeyeceğim

Hristiyan bi hakim "türbanlı olduğum için ayrımcılığa uğradım"diye başvuran bi bayana a.k dedirtmez mi? Bunlar kafasına mafasınabişey de takmıyo, haçı da gömleğin altına attı mı anlaşılmaz bile.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi evet lütfen ama türbanlı avukat olamaz falan gibi şeyleri de savunmayın. Pekala türbanı çıkarıp çatır çatır kadrolaşma işlerini halleden şerefsizler de var yani, türbanı olup olmaması fark etmez. cemaatlerin, tarikatlerin adamlarıyla dolu zaten. İşini hukuğuna göre yaparsa ve ayrımcılık yapmazsa, şerefli biriyse gayet de olabilir
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Abi evet lütfen ama türbanlı avukat olamaz falan gibi şeyleri de savunmayın. Pekala türbanı çıkarıp çatır çatır kadrolaşma işlerini halleden şerefsizler de var yani, türbanı olup olmaması fark etmez. cemaatlerin, tarikatlerin adamlarıyla dolu zaten. İşini hukuğuna göre yaparsa ve ayrımcılık yapmazsa, şerefli biriyse gayet de olabilir

abi türban nedir bir sembol dimi, müslümanlık için. Eğer dinine türban takacak kadar bağlı birisiysen sen anayasaya değil de kuranı kerim e bağlı kalırsın gibi geliyo bana nedense
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Allah'ın koyduğu kuraldan daha üstün kanun yoktur diyenlerdense tabii ki olmasın, yoksa olsun noolcak

abi bu bambaska mesele,din vicdan isi yani bireyin özel hayatı.
ee ülkede laiklik var,herkes istedigini yasasın.
bu yüzden bence serbest olsun özgür olsunlar,biraz korkularımızın üzerine gitmeliyiz die düsünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...