SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 türbanlılarda open minded olabilir dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 SpiderS_DangeR said: Abi cidden takmışsınız at gözlüklerinizi, bu ülkenin nereye gittiğini göremiyosunuz. Ama farkına varmaya başladığınızda herşey cidden çok geç olucak bunu diyorum işte. hepimiz sen olduk diyelim senin istediğin gibi böyle 20 milyon senden var agent smith gibi içimize girdin, ne farkedicek napıcaz hürriyetim.com mu spamlicez paticik.com da "abov böyle böyle yasa çıktı yine çok kötü boku yedik" mi yazıcaz hepimiz? zaten senin gibi bikaç milyon insan var halihazırda ama hiçbir hareket yok kimseden facebookta aziznesin niçe quotelamaktan başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 sipeyskeyk said: Loxias said: Noldu şimdi türbanıyla mezun olan biri hakim savcı olabilecek mi? Olmalı mı? neden olmasın? Hristiyan olduğum için beni işten attılar gibi bir dava ya türbanlı hakimin bakması davacıya hay a.k dedirtir ondan olmaz mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 sipeyskeyk said: abi ben yastığımın altında beylik tabancam ile uyuyorum gece uyurken şeriat gelir diye elim tetikte. senin beyliğin mi var lan, karamanoğullarından mısın? zaa hadi yattım bu sefer. Argümanları o kadar kötü ki tek başına götürürsün sen sipeys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 aynen öyle. hukuk okuyup modern yargıyı benimsediyse neden olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Cons ciddi mi yazıyo dalga mı geçiyo bi anlasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Aldarion said: sipeyskeyk said: Loxias said: Noldu şimdi türbanıyla mezun olan biri hakim savcı olabilecek mi? Olmalı mı? neden olmasın? Hristiyan olduğum için beni işten attılar gibi bir dava ya türbanlı hakimin bakması davacıya hay a.k dedirtir ondan olmaz mesela müslüman olduğu için dayak yiyen dindar birinin davasına ateist hakimin bakması? abi, beyin var kafanızın içinde. Kullanmak için o, hammalık yapmayın boşuna. Beyin bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Cons said: SpiderS_DangeR said: Abi cidden takmışsınız at gözlüklerinizi, bu ülkenin nereye gittiğini göremiyosunuz. Ama farkına varmaya başladığınızda herşey cidden çok geç olucak bunu diyorum işte. hepimiz sen olduk diyelim senin istediğin gibi böyle 20 milyon senden var agent smith gibi içimize girdin, ne farkedicek napıcaz hürriyetim.com mu spamlicez paticik.com da "abov böyle böyle yasa çıktı yine çok kötü boku yedik" mi yazıcaz hepimiz? zaten senin gibi bikaç milyon insan var halihazırda ama hiçbir hareket yok kimseden facebookta aziznesin niçe quotelamaktan başka. abi katılıyorum sana bence de keşke facete bıdı bıdı TÜM LİSTENİ DAVET ET ŞERİAT GELİYOR dan başka bi action olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 SeaGle said: sipeyskeyk said: abi ben yastığımın altında beylik tabancam ile uyuyorum gece uyurken şeriat gelir diye elim tetikte. senin beyliğin mi var lan, karamanoğullarından mısın? zaa hadi yattım bu sefer. Argümanları o kadar kötü ki tek başına götürürsün sen sipeys. öptüm sçs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 seni seviyorum o zaman. örümcek tehlikesine dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 orç hayat felsefeni mi değiştirdin lan sözlükte de böyle bi sempatik bi sevimli haller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Aldarion said: sipeyskeyk said: Loxias said: Noldu şimdi türbanıyla mezun olan biri hakim savcı olabilecek mi? Olmalı mı? neden olmasın? Hristiyan olduğum için beni işten attılar gibi bir dava ya türbanlı hakimin bakması davacıya hay a.k dedirtir ondan olmaz mesela Bunu da cevaplamadan gidemeyeceğim Hristiyan bi hakim "türbanlı olduğum için ayrımcılığa uğradım"diye başvuran bi bayana a.k dedirtmez mi? Bunlar kafasına mafasınabişey de takmıyo, haçı da gömleğin altına attı mı anlaşılmaz bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 gidemedin bi seagle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Abi evet lütfen ama türbanlı avukat olamaz falan gibi şeyleri de savunmayın. Pekala türbanı çıkarıp çatır çatır kadrolaşma işlerini halleden şerefsizler de var yani, türbanı olup olmaması fark etmez. cemaatlerin, tarikatlerin adamlarıyla dolu zaten. İşini hukuğuna göre yaparsa ve ayrımcılık yapmazsa, şerefli biriyse gayet de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Napayım çok eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 peki tıbbiye bitirip çok dini bütün ve türbanlı olduğu için erkek hastayı muayene edemeyeceğini iddia eden doktor? dininizi bi evinizde yaşamayı öğrenemediniz olum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 said: müslüman olduğu için dayak yiyen dindar biri var mıdır acaba böyle bir vaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Sparkcaster said: orç hayat felsefeni mi değiştirdin lan sözlükte de böyle bi sempatik bi sevimli haller yok abi iğrenç bir insanım hala ama dışardan bakıyorum konuya şu anda. bana kalsa adımı doğa yapar istediğimi selekirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 başı bağlı hakim olursa eğer... onlara özel kukuletalı kapşonlu cüppe gelcek mi? ben diktim cükke karikatürü geldi aklımasşldfkasşi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 nileppezdel said: Abi evet lütfen ama türbanlı avukat olamaz falan gibi şeyleri de savunmayın. Pekala türbanı çıkarıp çatır çatır kadrolaşma işlerini halleden şerefsizler de var yani, türbanı olup olmaması fark etmez. cemaatlerin, tarikatlerin adamlarıyla dolu zaten. İşini hukuğuna göre yaparsa ve ayrımcılık yapmazsa, şerefli biriyse gayet de olabilir abi türban nedir bir sembol dimi, müslümanlık için. Eğer dinine türban takacak kadar bağlı birisiysen sen anayasaya değil de kuranı kerim e bağlı kalırsın gibi geliyo bana nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 lutfen ya genc kızlarımızın basını kapatmasına karısmayın. Sıranızı bekleyın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Loxias said: said: müslüman olduğu için dayak yiyen dindar biri var mıdır acaba böyle bir vaka olabilir, "sarhoş" lar sarmıştır. gıcık olmuşlardır. satanistler kesmiştir adamı. tek olasılık "aydın" birisinin davasına türbanlı hakimin bakması mı? bu mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 nileppezdel said: Allah'ın koyduğu kuraldan daha üstün kanun yoktur diyenlerdense tabii ki olmasın, yoksa olsun noolcak abi bu bambaska mesele,din vicdan isi yani bireyin özel hayatı. ee ülkede laiklik var,herkes istedigini yasasın. bu yüzden bence serbest olsun özgür olsunlar,biraz korkularımızın üzerine gitmeliyiz die düsünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Loxias said: said: müslüman olduğu için dayak yiyen dindar biri var mıdır acaba böyle bir vaka var bi ara sivasta aşşadan geçen müslümanları içki döküp yakmaya çalıştılar ama çok sarhoş oldukları için kendileri yandılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Estel_Anorien said: peki tıbbiye bitirip çok dini bütün ve türbanlı olduğu için erkek hastayı muayene edemeyeceğini iddia eden doktor? dininizi bi evinizde yaşamayı öğrenemediniz olum. arkada kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar