Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başı Açık Olanlar Korkmaya Başlayabilir...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yök başkanı mahalle baskısı yok demiş!
Madem yoki niye mahalle baskısı demiş?
Demek ki mahalle baskısı varmış ama yok gibi göstermeye çalışmış!
Bu arada Bursa'dan gol haberi varmış..
Mesaj tarihi:
Abicim bana yok efendim dini sembolmüş falan diye gelmeyin lütfen. Millet haçı takıp boynunda gezerken din olmuyoda kızlar başını kapıyıncamı sorun oluyo
Mesaj tarihi:
Pickles said:

Abicim bana yok efendim dini sembolmüş falan diye gelmeyin lütfen. Millet haçı takıp boynunda gezerken din olmuyoda kızlar başını kapıyıncamı sorun oluyo

haçı takıp da derse girememeli zaten, girerse o da sorun
Mesaj tarihi:
hayır yani kudurcak bişeyde yok. sanki insanların inançları bi tarafınıza batıyo arkadaş.

nilep geçen gün özgürce kız arkadaşını öpmek istiyodun sokaklarda. sizinki özgürlükte kızın başı kapalı girmek istemesi manyaklık mı
Mesaj tarihi:
Ulan ne kadar sembolik adamlarsınız ya

haç girerse din giriyo
türban girerese şeriat giriyo

haç çıkınca, türban çıkınca olan/olmayan ideolojiler yok mu oluyor kafadan? Madem tehdit var, baş örtüsü çıkınca yok mu oluyor. Haç takmayan adam misyonerlik faaliyeti yürütemiyor mu okullarda?

Kontak anahtarı mı lan bu?
Mesaj tarihi:
Abi benim var birkaç arkadaşım. Çokta güzel geliyorlardı okula çıkarıyorlardı baş örtülerini sonra giriyorlardı derslerine, ders aralarında muhabbet falan hani bi dışlanma cartcurt hiç görmedim bunun yanında peruk takan arkadaşlarda vardı onlarla da aynıydık. Kimse dert ediyormuş gibi de gözükmüyordu hani. O zaman da baskı görmedim şimdi baş örtüyle giricekler en azından çirkin peruklardan kurtulmuş olucaz hani O_o
Mesaj tarihi:
e siyasi görüşleri nasıl ayıracaksın okula girerken kafadan?
Hiç oturup siyaset konuşmadın mı okulda? Niye giriyosun o zaman, çık dışarıda konuş rahatla öyle gir?
Mesaj tarihi:
wastyrx said:

Abi benim var birkaç arkadaşım. Çokta güzel geliyorlardı okula çıkarıyorlardı baş örtülerini sonra giriyorlardı derslerine, ders aralarında muhabbet falan hani bi dışlanma cartcurt hiç görmedim bunun yanında peruk takan arkadaşlarda vardı onlarla da aynıydık. Kimse dert ediyormuş gibi de gözükmüyordu hani. O zaman da baskı görmedim şimdi baş örtüyle giricekler en azından çirkin peruklardan kurtulmuş olucaz hani O_o

düşün ki sen de kapıda t-shirt ünü çıkarıp giriyorsun, hoşuna gider mi?

o insanlar ZORUNLULUKTAN insan haklarına aykırı bir uygulamaya boyun eğip okumak için bunu yapıyorlarsa, "onlar da mutlu olm, geçen gün biri bana meraba dedi çok şaşırdım, konuşabiliyorlarmış." tarzı aptalca bir yaklaşım neden?
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Din ve siyasi görüş ayrımcılığa davetiye çıkaran şeyler, bu yüzden o tip kıyafetleri almamak lazım diye bir bahanesi olabilir mesela

ne salak bahane lan bu derler adama, komunizm yuvasi mi lan universite. farkli insanlari/seyleri tolere etmeyi ogrenmek icin en guzel yer.
Mesaj tarihi:
Aman hiç keyfim yok zaten, disiplin suçu olarak geçmeye devam ettiği sürece sınıfa türbanla giren kızı şikayet ederim. Okula girerken çıkarması gerektiğini düşünüyorum, gayet inançlı arkadaşlarım da aynı şekilde düşünüyor. Ateist olsunlar demek değil tabii ki, bu ayrımın da farkındasınız, o kadar kafanızın çalıştığını biliyorum.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...