Biotar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 braid said: Sırf keyfinden hastanın testisine bakmayan doktorla dini yüzünden hastanın testisine bakmayan doktor arasındaki fark nedir? bu sorunun cevabını verebilirsen dersi geçersin hacı. Buradan bakıldığında ben buna, yaptığın suçu ''Dine'' atmak diyorum. Bunun daha eski versiyonu var bir de ''Şeytana uydum''. Bak diğer adam keyfimden demiş suçu kendi üstüne almış. İşte bu büyük bir fark oluyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Loxias said: said: türbanlılar bu ülkenin yüzde 60 ı harbimi yarısı erkek yarısı kadın desek bu ülkeye.. beyler üzülerek söylüyorum aramızda türbanlı varmış Plus türban az baş örtü çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 türbanlı olsam ne kopya çekerdim be. wireless kulaklıkla oof. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Dini özgürlük diyorsak peçede takabiliyor muyuz? Kapıdaki görevli kimlik tespiti için peçe açtırırsa haberlerde "Güvenlik görevlisi kadınımızın namusuna el uzattı!" şeklinde başlıklar görür müyüz? Bilmediğimden soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 arkadaşım istanbul iktisat fakültesinde kara çarşaflı girildiğini söyledi. harbi mi lan, bildiğimiz çarşaf mı diye 3-5 kere sordum evet dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
braid Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Biotar said: braid said: Sırf keyfinden hastanın testisine bakmayan doktorla dini yüzünden hastanın testisine bakmayan doktor arasındaki fark nedir? bu sorunun cevabını verebilirsen dersi geçersin hacı. Buradan bakıldığında ben buna, yaptığın suçu ''Dine'' atmak diyorum. Bunun daha eski versiyonu var bir de ''Şeytana uydum''. Bak diğer adam keyfimden demiş suçu kendi üstüne almış. İşte bu büyük bir fark oluyor bence. senden bekledigim cevaptı.malesef sorunun cevabı " fark yoktur" olacaktı.hatta senin bakış açından bakarsan bi adamın hastasına keyfinden bakmaması daha bile acı ve ceza gerektiren bir durum. sonuç olarak 2si de ceza alır ve konu kapanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 braid said: senden bekledigim cevaptı.malesef sorunun cevabı " fark yoktur" olacaktı.hatta senin bakış açından bakarsan bi adamın hastasına keyfinden bakmaması daha bile acı ve ceza gerektiren bir durum. sonuç olarak 2si de ceza alır ve konu kapanır. Bende zaten seni hayal kırıklığına uğratmamak için öyle yazdım. Nasıl iyi yapmışmıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 moncici said: arkadaşım istanbul iktisat fakültesinde kara çarşaflı girildiğini söyledi. harbi mi lan, bildiğimiz çarşaf mı diye 3-5 kere sordum evet dedi. ahaha sınavlar süper olcak desene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 http://www.hafif.org/imaj/kopanisti/boyle.jpg Bunu almayacaksında kimi alacaksın kardeşim üniversiteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 bez parçasını kafana takıyon da noluyor sanki teyallam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 şeri@ gelecek diye trolleyenlerin korkuları daha beter: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 goldbären said: şeri@ gelecek diye trolleyenlerin korkuları daha beter: sdfdfsfsfsdf bu ne abi? w olan herseyede allah yazıo diolar fln komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Muhammed yok tamam da mekke yok ne demek ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
braid Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 sorma hepimiz cola turka içiyoz coca cola degil. successful troll is successful. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Denmiş yapıştırayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar