Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başı Açık Olanlar Korkmaya Başlayabilir...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Başörtülü öğrencilerin başörtüsüzlere “mahalle baskısı” yapacağı şeklindeki söylemlerin yersiz olduğunu kaydeden Özcan, “Başörtüsüz öğrencilere hiçbir baskı olmayacak, garanti veririm” dedi.

http://www.xhaberler.com/?mxz=haber&hid=3642

Artık bazı noktaları aştığımızın göstergesi olan bir beyanat vermiş sayın yök başkanımız.

üniversitelerde mahalle baskısına hoşgeldiniz...
Mesaj tarihi:
devlet tarafından kabul edilmiş, onaylanmış, hatta "yok canım olmaz öyle şey, ben garanti veriyorum" denmek zorunda hissedilmiş bir mahalle baskısı.

bekleyip göreceğiz...
Mesaj tarihi:
abi siz ne diyosunuz ? Bu zamana kadar başörtülüler üniversitelere alınmıyordu yoksa ben mi yanlış görüyorum.Asıl baskıyı yapan onları okula almıyanlar
Mesaj tarihi:
korkmayın olm, insanlar okuyabilmek istiyor. Tarikat okulları dışındaki okullarda da kendi tercihleri olan kıyafetlerle eğitim görmek istiyorlar. Telaşa mahal yok, kafa yapısını değiştirmeye başlayın ama inceden yoksa mahalle baskısı göreceksiniz orası doğru.
Mesaj tarihi:
Hiç anlamamışımdır şu başörtüsüyle okula sokmama mevzusunu. Lan mini mini eteklerle sokuyosunuz. Kişisel özgürlükse kişisel özgürlük arkadaş girsinler çıksınlar istedikleri gibi. Sizi geren ne yani
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...