Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbulspor-Fenerbahçe

SilverSurfer

Öne çıkan mesajlar

geçen seneki gibi bi sürpriz yapmaz umarım istanbul, oğuz efendi kaplan kesilmese bari.
bi de şu sıcakta niye saat 17 ye maç konur anlamıyorum yap akşam oynasın adamlar. tv olayı falan diyosan beşiktaş trabzon ve fenerin maçını aynı güne koyma o zaman etc..
bakalım serkan nerde oynucak?[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity
Sosyal ağlarda paylaş

Çetin Emeç'in ışıklarında sorun olduğu için maç 17 de.

Bu maçı alırız ama anca 1-0 falan alırız. Yani olay bizim volkan'a bağlı. Gol yersek yenemeyiz.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

valla oğuz gıne kaplan kesılır cunku hırs yapmıs ama nobre onu belkı avlar gıbıme gelıo bence 0-0 veya 2-1 ıstanbul alır yada 1-2 fner[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Sosyal ağlarda paylaş

Zauahuha adama bak ya ya berabere ya ist ya fb yapmış[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu konularda beşiktaş çok zekice davranıyo, diyelim bi futbolcusunu sattı, sözleşmesine bjkye karşı oynayamaz maddesi koyuyo ohh oldu bitti,
fener böyle çok maç zor anlar yaşamıştır eminim şimdi hatırlayamıyorum ama vardı bu oğuz gibi, fbye coşan.[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity
Sosyal ağlarda paylaş

Fbli taraftarlar Şenol'a küfür etmişlerdi de herif gaza gelip coşmuştu ya ahuauh süperdi olm.Bide röpörtaj da adam şöle diyo:
-Bilmiyolar tabi Şenol ne deli bi adamdır küfür işitince nasıl motive olur!(kendi için sölüyo tam böle değildi ama :D)[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SilverSurfer, 21 Ağustos 2004 15:14 tarihinde demiş ki:
harbi naaptın ya istanbul 3ten fazla yemez uche var saffet var, ama dextra yok sinistra yok hocam :P

LoL[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...