Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 abi aşık mıyım bilmem ama, mütemadiyen gülümsüyorum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 gençlikte olur öyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 mesela üstteki başarısız trolleme girişimine bile gülüyorum. Gerçi onlara hep gülüyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Bende inanıyorum da, o bana inanmıyormuş gibi bir his var içimde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Dcu38xTcUZM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 fede said: http://www.youtube.com/watch?v=Dcu38xTcUZM ahahaah gider rakı açarım ki afafaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 bogma rakı var dolapta, salgam ve kavun da var. Ama içmicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Sen daha neyine içiyorsun nan? Yörüget ötee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ok ıcmıyorum ben. ısteyene yarın kargolayım boğmayı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ben istiyom ühühüh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Uyumayın leyn! : ) mutluyum ya ben. bu saatte ancak sizinle paylaşabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 yeni kalktıysan günaydın. hala yatmadıysan oha ben bile yattım kalktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 işte 2-3 saat falan uyukladım ben. günaydın sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 sabah sabah cranberries'i görünce bu geldi aklıma :/ umarım herşey dilediğin gibi gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 vay vay Caner abi hayırlı olsun :) hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Saol talat ay sonu ıskenderundayım,iş bozulmasın sana bir sinema ısmarlıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Gerçi bozulsa da ısmarlarım ya ayıp ettim hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 ahahah abi büyüksün,insallah iyi olur,güzel olur abi senin icin abi su an iskenderun da diilim ay sonuda olamam muhtemelen ünideym. baska zaman biraraya geleriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Adamlar dogdugum yıl benim için şarkı yapmışlar arkadaş. There's a story in my eyes Turn the pages of desire Now it's time to trade those dreams For the rush of passion's fire I can feel you tremble when we touch And I feel the hand of fate Reaching out to both of us I've been holding back the night I've been searching for a clue from you I'm gonna try with all my might To make this story line come true Can ya feel me tremble when we touch Can ya feel the hand of fate Reaching out to both of us This love affair can't wait *I can't hold back, I'm on the edge (I can't hold back) You voice explodes inside my head I can't hold back, I won't back down Girl it's too late to turn back now* Another shooting star goes by And in the night the silence speaks to you and I And now the time has come at last Don't let the moment run too fast I can feel you tremble when we touch And I feel the hand of fate reaching out to both of us There's a story in my eyes, turn the pages of desire Now it's time to trade those dreams For the rush of passion's fire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 ne kadar çirkin bir topik bu. üüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Kader değil çekim yasası.Biraz sevindirik olunca hemen isyankar , ateist kişiliğinizi terkediyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=vUtdYgpuJy8&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Zamanla geçer. Takma kafana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar