huun Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 estel bişe sormuş, cüce yorum yapmış, ben de bildiğim kadarıyla ekleme yapmışım. o mesajı hala saçma sapan algılayıp, saçma sapan cevap verenlere acıyorum. niye acıdığımı söylemeyeyim, kanunlarla başım belaya girmesin.
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 50 lerde gazetelerde yapılan bir imla hatasına bile halk ayaklanıyordu.şimdi geldiğimiz duruma bak sanki 50 lerde yaşamışım gibi oldu mesaj :P ama geçen bi kanalda göstermişlerdi
mardox Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 bizim sıkıntımız zaten adam gibi bi bakanımız olmamasından dolayı tersane ve maden işçileri telef oluyor. yakalamaya çalıştığımız AB ülkelerinde grizu patlamaları teee anasının nikahı tarihinden beri görülmüyor... ama bizde o teknik önlemleri zorunlu hale getirecek bi adam yok. kaldı ki türkiyenin başında uzun zamandır adam yok, kuklalar var... isimler değişse de zihniyet aynı http://www.uykusuzdergi.com/dosyalar/kapaklar/kapak-051.jpg
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 adam yargıcı gibi çıkar yakında ben tekim ben herşeyden iyiyim diye
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 ya abi, haklı bile olsa, göçük olunca 2-3 günde çıkarabilcektiysek bile ya bu söylenmez, dile getirilmez abi. resmen çocukça. hani denir ya "ohoo onu dedem de yapar" velet atışması gibi.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 madencinin kaderi bu diyen başbakan var. balık baştan kokar. komik olansa buna inanan halk yani. işte olay burda kopuyor
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 atma faruk din kardeşiyiz dememiş mi kimse
Hagii Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 ya bunlar nasıl olsa oyumuzun geldiği garanti bir yer var gerisini sinir edelim diye mi uğraşıyorlar. söylenen bi şaka veya bir yere laf gönderme olsun lütfen
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 şu türk bakanlar olayların ardından açıklama yapmasınlar. ne taziye ne başka bi açıklama.
bansheee Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 topicin ilk sayfalarında birinin belirttiği gibi canlı çıkarırız dememiş adam "bizde olsa cesetleri 3 günde çıkarırız"demek iştemiş.Varmayın üstüne
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Ya konu hakkında pek bilgili değilim ama şu grizu denilen halta karşı alınıcak önlemler, yerin 500 metre altından adam çıkarmaya kıyasla çocuk oyuncağı kalacak türden şeyler değil miydi? Kıvılcım çıkarmayan ekipman, metan dedektörü gibisinden tırt önlemlerle bile grizu tehlikesinden kurtulmak mümkün diye biliyorum.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 bansheee said: topicin ilk sayfalarında birinin belirttiği gibi canlı çıkarırız dememiş adam "bizde olsa cesetleri 3 günde çıkarırız"demek iştemiş.Varmayın üstüne 2 ceset 5 aydır cıkarılmayı bekliyor, hala cıkarılamadı.
Korax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Nasil bi yuzsuzluktur arsizliktir, insanlari enayi yerine koymaktir bu anlamadim ben. Bi kere bizde kafadan altyapi yok, adamlarda olunca hic olmazsa kurtuluyolar 2 ay sonra falan farketmez. Bizde olunca direk öluyo insanlarimiz, aradaki fark burda. Hani kurtarmalik bisey kalmadigindan bakana "Bizde olsa 3 gunde cikarirdik" demesi kolay,gerci hos bizde olsa baslarina yikar zorla öldururduk oda ayri mesele.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 sorun bizde olmaması iste. yapın da bizde de olsun boyle guvenlikli ortam, kurtulma sansı olsun en azından madencilerin. adamlar 2 ay kaldılar iste bisey olmadı. bizdekiler aynı gun mefta.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 TTK'nın başında salla başı al maaşı memur zihniyetli insanlar oldukça daha çok olur.Zonguldak'ta okuduğumdan madenlerede bir iki girip çıktığımdan biliyorum.Mühendisler madene paçasından zorla tutmadıkça asla inmez, güvenlik önlemleri yok denecek kadar az, çalışma koşullar hiç öyle görüldüğü gibi değil bir çoğu yerde sürünerek kazarak çıkarıyor madenleri.Göçük grizu falan olmadan da ölme şansları çok madencilerin.Yalnız bildiğim kadarıyla yeni açılacak tüneller gibi çok riskli bölgelere ilk önce asyalıları gönderiyorlar onların ölüsü sayılmıyor sanırsam.
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 http://zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=49405 zaytung olayı yorumlamış. bakanın ağzından çıkanlar düşünülünce sağlam saçmalamak zorunda kalmışlar bu sefer.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 yeni zelanda'da kömür... evet.. kmür madeninde patlama oldu. bakalım ne olacak? haber burada http://news.yahoo.com/s/nm/20101119/wl_nm/us_newzealand_explosion ha şu önemli... The last major coal mining disaster in New Zealand was in 1967 when 19 miners were killed in an explosion at a coal mine in the same part of the country, a major coal-producing region. ve The company said each miner carried safety equipment, including personal oxygen cylinders. şimdi, buradan çıkacak sonuçlar ne olacak, bu yapılan açıklamalara bizimkiler bişi diyecekler mi? halkın haberi olacak mı vs. merak içindeyim çok.
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Oha, 43 yıldır grizu patlaması olmamış mı yani? Bizde rutin gibi bişey ya, patır patır patlıyo lol. said: "There are no confirmed fatalities," a police spokeswoman told Reuters. Peter Whittall, chief executive of the mining company said he believed 27 people, a mix of miners and external contractors, were trapped. Neyse, şimdilik ölü yokmuş en azından.
Poaco Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 adam demişki turkçe meali " i believe in iman powaaaaaa "
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 dasaaa said: The company said each miner carried safety equipment, including personal oxygen cylinders. abi türkiyede gerek bizde olsa 3 günde cennete gidiyo adamlar zaten oksijen moksijen lüzumsuz
Öne çıkan mesajlar