Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bregan Dearthe I.A.C Alliance'a girmiştir.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar. Bilgilendirme maili olarak yazıyorum.

Bregan Dearthe I.A.C Alliance'ına katılmıştır. Bulunduğumuz Alliance'da yönetici şirketlerin arasında bulunuyoruz. I.A.C sıralayacağım 4 Alliance ve onların dostları ile ortak hareket etmektedir.

-Red Alliance
-White Noise
-Solar Fleet
-Legion of XxDeathxX

Hepimize hayırlı olsun.
Mesaj tarihi:
vuvhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

nan ben ilk başladığımda IAC'ye girmiştim,
teey tey, sonra bu totoş -A- saldırıp düdüklemişti bizi.

Güzel güzel güneyde yenilenme var demek.
Bu arada Morts'da DT de, localda gorursenız selam çakıverin
Mesaj tarihi:
Tenekeadam said:

sonuc olarak mılletın tırsması mı lazım?

Tırsılması gereken konu catch in şu an cadı kazanı olması ve kimin eli kimin cebinde belli değil o regionda. Region a PVP yapmaya gidecek corp üyelerinin scoutsuz sistem değiştirmemesini şiddetle tavsiye ediyoruz.
Mesaj tarihi:
megetege said:

bende bi yazı yazacaktımda Hüseyin abiniki kadar ağır değil.

"Bizde bu aralar pvp'yi güneyde yapıyoruz, olurda karşılaşırsak, siz güneye geldiğiniz için değil, siz daha oralara gelmeden oraların aksiyonu güzel olur diye gittik. gideli 2 haftadan fazla oluyo nerdeyse." bende bunu yazacaktım işte :)

Ya siz harbiden rahatsızsınız ya. Yok gerçekten sorunlusunuz.

Adam Sadece Corpun yaptığı Alliance değişikliğini yazmış.

Exodus sen de bi alttaki başlıkta millete çocukmusunuz oyun için birbirinizi ezmeye kırmaya tarzı yazı yazıp ta gelip bi üstünde böle abuk sabuk konuşuyorsun ya.Harbiden hastasınız.

İnsan bukadar çoktan seçmeli kişilikte olmasın.

Hani sana burdan bi laf sölemiştim çoluk çocuk muhabbetlerinin üstüne ağır gelmişti sana , tereddüt etmiştim abarttımmı diye o ara, şunu gördükten sonra yok az bile demişim.

Hakediyorsunuz
Mesaj tarihi:
ronin22 said:

megetege said:

Blabla

Ya siz harbiden rahatsızsınız ya. Yok gerçekten sorunlusunuz.

Şuan sadece kendi yazdıgım yazılar icin konusuorm. Ben ne sızın corpa nede sızın corptan bırıne laf etmedımkı bana bole bı sey demıssın.

Sadece olurda bır gun guneyde karsılasırsak, sakın sıze kıllık olsun yada sızı avlamaya calısmak ıcın gelmedıgımızı, sız daha oralara gıtmeden bızım oralarda takıldıgımızı belırtmek ıstedım.

Amacım kotu bır sey yazmak degıl yanı :)
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...