Jarlexly Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Selamlar. Bilgilendirme maili olarak yazıyorum. Bregan Dearthe I.A.C Alliance'ına katılmıştır. Bulunduğumuz Alliance'da yönetici şirketlerin arasında bulunuyoruz. I.A.C sıralayacağım 4 Alliance ve onların dostları ile ortak hareket etmektedir. -Red Alliance -White Noise -Solar Fleet -Legion of XxDeathxX Hepimize hayırlı olsun.
Nwalka Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Hayırlı olsun, Haven varmı oralarda? :P
DERT3 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Suark said: IAC interstellar alchol cong. mi? evet o dediğin alliance oluyor.
Suark Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 vuvhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nan ben ilk başladığımda IAC'ye girmiştim, teey tey, sonra bu totoş -A- saldırıp düdüklemişti bizi. Güzel güzel güneyde yenilenme var demek. Bu arada Morts'da DT de, localda gorursenız selam çakıverin
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 sonuc olarak mılletın tırsması mı lazım?
DERT3 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Tenekeadam said: sonuc olarak mılletın tırsması mı lazım? Tırsılması gereken konu catch in şu an cadı kazanı olması ve kimin eli kimin cebinde belli değil o regionda. Region a PVP yapmaya gidecek corp üyelerinin scoutsuz sistem değiştirmemesini şiddetle tavsiye ediyoruz.
ronin22 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 megetege said: bende bi yazı yazacaktımda Hüseyin abiniki kadar ağır değil. "Bizde bu aralar pvp'yi güneyde yapıyoruz, olurda karşılaşırsak, siz güneye geldiğiniz için değil, siz daha oralara gelmeden oraların aksiyonu güzel olur diye gittik. gideli 2 haftadan fazla oluyo nerdeyse." bende bunu yazacaktım işte :) Ya siz harbiden rahatsızsınız ya. Yok gerçekten sorunlusunuz. Adam Sadece Corpun yaptığı Alliance değişikliğini yazmış. Exodus sen de bi alttaki başlıkta millete çocukmusunuz oyun için birbirinizi ezmeye kırmaya tarzı yazı yazıp ta gelip bi üstünde böle abuk sabuk konuşuyorsun ya.Harbiden hastasınız. İnsan bukadar çoktan seçmeli kişilikte olmasın. Hani sana burdan bi laf sölemiştim çoluk çocuk muhabbetlerinin üstüne ağır gelmişti sana , tereddüt etmiştim abarttımmı diye o ara, şunu gördükten sonra yok az bile demişim. Hakediyorsunuz
Thecur3 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 hayırlı olsun umarım kalıcı olursunuz başarılar
megetege Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 ronin22 said: megetege said: Blabla Ya siz harbiden rahatsızsınız ya. Yok gerçekten sorunlusunuz. Şuan sadece kendi yazdıgım yazılar icin konusuorm. Ben ne sızın corpa nede sızın corptan bırıne laf etmedımkı bana bole bı sey demıssın. Sadece olurda bır gun guneyde karsılasırsak, sakın sıze kıllık olsun yada sızı avlamaya calısmak ıcın gelmedıgımızı, sız daha oralara gıtmeden bızım oralarda takıldıgımızı belırtmek ıstedım. Amacım kotu bır sey yazmak degıl yanı :)
Buzz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Bu bir bilgilendirme mailidir. Bregan Dearthe I.A.C Alliance'dan çıkmıştır.
DERT3 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Buzz said: Bu bir bilgilendirme mailidir. Bregan Dearthe I.A.C Alliance'dan çıkmıştır. Hayırdır neden çıktınız_?
Creed Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 dagilmaktan cok başka bi (yabancı:p) corp'a merge oldu gibi denebilir
megetege Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 geçte olsa doğru yolu buldunuz :)
Öne çıkan mesajlar