Milamber Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Yanılmıyorsam buraya açılmıştı geçen sefer iş ilanıyla alakalı bir konu bu yüzden bu konuyuda burada açma gereği duydum, yanlış yere açmışsam şimdiden özür :) İlan şu: http://joygame.com/tr/ik Joygame, Grafiker, tasarımcı ve webmaster arıyor. REF : GRPH Site ve projelerimiz için, arayüz tasarımı, yardımcı görseller (banner, rotator vs.) tasarlayabilecek, web siteleri, poster, broşür, katalog, kurumsal kimlik çalışmaları ve web sitelerimizin bazı güncellemelerinin yapılması süreçlerinde etkin olarak görev alacak. Tasarım ekibi ile ve sanat yönetmeni ile çalışacak Grafik Tasarımcılar arıyoruz. 1. Tercihen üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, 2. Tasarım'a ilgili ve tasarım yapabilen, 3. Web teknolojileri konusunda bilgi ve deneyim sahibi, 4. Matbaa ve baskı konularında tecrübeli, 5. Video ve 3D konusunda bilgi sahibi, 6. Grafik ve web programlarını profesyonelce kullanabilen , 7. Sorumluluk sahibi, mesai saatleri ile ilgili problemi olmayan, 8. En az 3 yıl deneyimli, 9. Tercihen İstanbul Andolu yakasında ikamet eden, takım arkadaşları aranmaktadır. Detaylı CV’inizi [email protected] adresine REF: GRPH konusu ile yolllayabilirsiniz. Başvuru yapacak tasarımcıların CV leri ile beraber begendikleri birkaç iş örneğini göndermeleri gerekmektedir. Joygame, SHR Ltd. Şti.'nin tescilli markasıdır. SHR birçok uluslararası MMO (Massive Multiplayer Online / çoklu oyunculu çevrim içi oyun) oyununun yayıncısı ve servis sağlayıcısı, Türkiye’nin oyun sektörüne yatırım yapan en büyük firmalarından biridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 çok fazla şey istemişler sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 gayet normal seyler istemisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 kiz istemisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 hem matbaa hem web hem 3d falan zor biraz aynı anda hepsinde tecrubeli olacak adamı bulmak. bulsan da burda calıstıramazsın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 O ilan en az 2 elemanlık bir ilan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ben de oyle dusundum ilk okuyunca birden fazla calısan alacaklar gibi. biraz detay da verilse. fulltime mıdır, sigorta var mıdır, askerlik sıkıntısı olanlar basvurabilirler mi falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 web masterlık için başvursam mı.. adamların rakibinde çalıştım fln ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 klasik 3-4 yıl deneyim gene. :D İstenilenler gayet normal aslında. Grafikçi arıyolar işte bildiğin. Sitenin yazılımını da yapcak demiyo. Bilgisi olsun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Kendinize guveniyorsaniz, ornek islerinizi gosterebiliyorsaniz deneyim kismini atlasaniz da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 9-10 tane şey isteyip 3-4'üne tav olma niyetinde de olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 di said: Kendinize guveniyorsaniz, ornek islerinizi gosterebiliyorsaniz deneyim kismini atlasaniz da olur. e yani bu isler portfolyoya bakıyor sonucta. 10 yıl deneyimin olsa da portfolyonda 1 tane adam gibi is yoksa hadi ordan derler adama. kimin ne kadar deneyimli oldugu yaptıgı isten ortaya cıkar nasıl olsa :) webmasterlıga ben de basvurabilirim de fulltime a giremem su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 toggie said: ben de oyle dusundum ilk okuyunca birden fazla calısan alacaklar gibi. biraz detay da verilse. fulltime mıdır, sigorta var mıdır, askerlik sıkıntısı olanlar basvurabilirler mi falan :) Part time değil tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 7. Sorumluluk sahibi, mesai saatleri ile ilgili problemi olmayan, en can alıcı nokta, fazla mesai yaptırırız ekstra ücret vermeyiz diye anladım ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 neresi veriyo ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 isterlerden bi kaçı varsa yazılın. bizim ülkede İK başarısız bu ilanlar konusunda(diğer şeylerde de başarısız aslında). en az 3 yıl deneyim isteyen bi yere başvurdum daha total deneyimim 2 yıl etmedi. çağırdılar, işi kaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar