Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 abi süper :D ilk filmden daha komik olcak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Son yıllar izlediğim en muhteşem filmlerden di ilki, seri bitmesin sonsuza kadar devam etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ahahah süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 'hold on gay boys' :P Mr Chow adamım ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Hehehe trailer bomba duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 what's going oooo-ooooonnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 başlık yukarılara geldikçe heyecanlanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 filmden geldim APUAUHAUHAUHAUUHAHUHALIDSUFASKUDBKLAI GH;OIAHER A; EMRA.N UEGNRIAWFRLEBJHDBAJGLEFR;LVBFDSA Stu =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 bence bu çifte standarda son vermek lazım. sen de bundan sonra tr'de vizyona girince gitmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 bi daha giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Ilkinin tam kopyasi olmus o yuzden ilki kadar iyi degildi bence gene de gulduruyor bi de aquila said: Stu =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 pff final haftama denk geliyor film, ders çalıştığımdan değilde gidince kendimi kötü hissediyorum, neyse sonra izlerim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 kötüymüş film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Yeni geldim filmden.Sinemada izlemeye değmez.İlk yarı baya bir cacık,2.yarı eğlendiriyor film.6 verdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 ilk film ile alakası yok, baya baya kotu. ilk yarı resmen bos, ikinci yarıda yetmedi hic birseye. mr.chow olmasa hic cekilmezdi, mr.chow resmen ownz joo hahah sinemada gitmeye gerek yok, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 kötüydü. ladyboy içeren sahneyle fail wedding toast sahnesi dışında öyle çok komik değildi. o gözlüklü eleman komikti biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Evet bencede ilki kadar değildi aynı konsepti kullandıkları için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 o zaman sinemaya boşa para vermeye gerek yok, nete düşünce izleriz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 bugün yine de sinemada izleyeceğim ben ya. yorumları görünce üzüldüm bildiğin, beklentiler yüksekti =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Bence gayet güzeldi. Yani ilki daha çok güldürmüştü ama ben bunu da beğendim baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 ilkinden %35 daha az güldürdü ama yinede güzeldi,Mr.Chow yeter :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Yani ehh işte. hayvan gibi güldürdüğü yerler oldu, yeri geldi salonda bir tek ben güldüm ve güldüğüm şeyi bildiğim için utanmak zorunda kaldım. şöyle ki stunun e oldu ben de buraya yerleşeyim, ufak bir yer açar dişçilik yaparım, muayeneden sonra mutlu son dediği yerde önce bir anırdım. sonra benden başka kimsenin gülmediğini görünce bu tarz bir şeyi anlamış olmaktan utanıp sessiz sessiz güldüm biraz ebleh bir yorum olacak belki ama genel olarak ilk filmin havası yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 ilk filmin havası yoktu çünkü karakterleri tanıyoruz artık, ilk filmin özelliği olayların karakterlerin kişiliklerini tanıdıkça gelişmesiydi. Şimdi az çok tepkileri, olacak şeyleri tahmin ettiğimizden ötürü ilkine göre durağan geldi. bende yeni geldim işte filmden, bence harika bir devam filmi olmuş. Evet öncekinin kopyası olay örgüsü olarak ama arada yapılan sürprizler, yine ve yine karakterler ve şehrin genel yapısına uygun aksiyonlar fazlaca iyiydi. Ben çok sevdim filmi, bence harika bir devam filmi olmuş. Lakin tabii karşılaştırmaya aldığımızda ilkinden daha çok zevk alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar