derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 A Rh+ kan grubum. Hicbi özelligim yok. Yasama amacim bitti. Halbuki 3 ayda bir düzenli kan vermeye gidicektim. Simdi vasat bi kan grubuna sahip bi kani bagislamaya gidesim yok. üzgünüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 benimde kanım aynı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Adamin kani bile post'larina benzemis. Uzulme haci, yapin boyle. Genlerinde var demekki. Allah boyle yaratmis. edit : ilk post'a yaziyodum araya baskasi girince benim de oyle diye patladi. ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 B RH (-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 O rh+ ama kan veremiyorum kilodan ötürü.. yani süper acil bir durum yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Hala mi lan. Gel evdeki milfoy pastadan vereyim iki catal. Didar'in zulalarini patlatiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 AHAHAHAHAHA yarasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ufakken dizimden kan almıslardı hangi akılla bilmiyorum.deli zevk veriyor ama ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 BabacumMostors said: O rh+ ama kan veremiyorum kilodan ötürü.. yani süper acil bir durum yoksaehehe bende 0 rh+ ım hiç vermeye gitmedim alırlarmı acaba .P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 kalbimi kirdin "di" eyvllhsgl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ayak yapma bize, kan vermekten tirstin di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Red said: ufakken dizimden kan almıslardı hangi akılla bilmiyorum.deli zevk veriyor ama ahaha O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 evet böyle insan bi garip oluyor.tuhaf ama zevk veren bir durum :) belkide vampir olmalıydım bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 saçmalama abi kanın değersiz diye bişey yok. türkiyede de daha sık rastlanılan bir kan olması a + in a+ kana aynı oranda ihtiyaç olduğunu gösteriyor. dolayısıyla senin kanına görece daha çok ihtiyaç var aslında ben 0+ yım bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 benim kanım a-araspozitif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 o değilde 1999 da kimlğe fotoğraf koydurmaya gittiğimde kan grubu kartı da götürdüm kinliğe kan grubum işlendi.. sene 2003 oldu bu sefer öss için kimlik yeniletmeye gittim ama adamlar gerizekalı olduğundan "kan grubunuzu gösteren belge olamdna kan grubunuzu yazamıyoruz kimliğe" ben orada insanın kan grubunun değişemeyeceğini anlatmaya çalıştıkça "kan kartı kızılay" diye daha çok geveledi nüfus memuresi en sonunda orada öfke nöbetine girdim "DİN HANESİNE SORMADAN İSLAM YAZMAYI BİLİYORSUNZU AMA!" diyecek oldum "DİN HANESİ.." dedim annem duruma uyandı kolumdan çekiştirerek dışaroı çıkarttı.. işlemleri babam bitirdi.. şimdi kimliğimde kan grubum yazmıyor ama dinim islam olarak gözüküyor.. yani allah korusun da olası bir kazada kan grubum belirlenene kadar ölürsem güzel bir müslüman cenazesiyle defnedileibliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 şimdi bakltım da bir ara akıl etmişim kan grubunun oldupu yere3 cd kalemiyle kendi,m yazmışım ahaha ama silinmiş accuk tazelemem gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anomen Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 şişko bir Orh+ olarak acınızı anlıyorum kankitolar askere gitmeden önce hep arh+ diye biliyordum kanımı, kan kartı alınca orh+ çıktı, hatta inanamadım 4 5 tahlil yaptırdım ahah kovdular resmen merkezden, kaza felan geçirip kan verserler direk ölücekmişim demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 selamlar 0 negatifim. çok değerliyim. az bulunurum. yalnız ölecek olsam taklaya geliyorum bu sefer. varsın olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anomen Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 annem babam kardeşim hep arh+, ben direk orh+ evlatlık mıyım lan acaba ben, ya da daha fecisi tüpçü... lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 en nadiri ab rh- diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 evet en nadir bulunan kan grubu imis bende AB Rh(-) said: Ülkemizde yüzde 19'la A (Rh) pozitif en sık rastlanan kan olurken, yüzde 1'le AB (Rh) negatif en nadir kan grubudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 HAYDAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 derFremdeSohn said: A Rh+ kan grubum. Hicbi özelligim yok. Yasama amacim bitti. Halbuki 3 ayda bir düzenli kan vermeye gidicektim. Simdi vasat bi kan grubuna sahip bi kani bagislamaya gidesim yok. üzgünüm :( A Rh+ kan grubu çok sık rastlanılan bi grup elbette. Lakin bu, ona olan ihtiyacı azaltacak birşey değil. Ne kadar çok insan A Rh+ ise, kana ihtiyaç duyan insanlar arasında da o kadar fazla A Rh+ kana sahip insanlar olacaktır. Ben de A+ grubundanım. Düzenli olarak kan ver, hem kendi sağlığın hem hedeflenen bağışçı sayısına ulaşılması açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 estafurullah abi. olur mu öyle şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar