Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kanim degersiz

derFremdeSohn

Öne çıkan mesajlar

o değilde 1999 da kimlğe fotoğraf koydurmaya gittiğimde kan grubu kartı da götürdüm kinliğe kan grubum işlendi.. sene 2003 oldu bu sefer öss için kimlik yeniletmeye gittim ama adamlar gerizekalı olduğundan "kan grubunuzu gösteren belge olamdna kan grubunuzu yazamıyoruz kimliğe"

ben orada insanın kan grubunun değişemeyeceğini anlatmaya çalıştıkça "kan kartı kızılay" diye daha çok geveledi nüfus memuresi en sonunda orada öfke nöbetine girdim "DİN HANESİNE SORMADAN İSLAM YAZMAYI BİLİYORSUNZU AMA!" diyecek oldum "DİN HANESİ.." dedim annem duruma uyandı kolumdan çekiştirerek dışaroı çıkarttı.. işlemleri babam bitirdi..

şimdi kimliğimde kan grubum yazmıyor ama dinim islam olarak gözüküyor..

yani allah korusun da olası bir kazada kan grubum belirlenene kadar ölürsem güzel bir müslüman cenazesiyle defnedileibliyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

şişko bir Orh+ olarak acınızı anlıyorum kankitolar

askere gitmeden önce hep arh+ diye biliyordum kanımı, kan kartı alınca orh+ çıktı, hatta inanamadım 4 5 tahlil yaptırdım ahah

kovdular resmen merkezden, kaza felan geçirip kan verserler direk ölücekmişim demekki
Sosyal ağlarda paylaş

derFremdeSohn said:

A Rh+ kan grubum. Hicbi özelligim yok. Yasama amacim bitti. Halbuki 3 ayda bir düzenli kan vermeye gidicektim. Simdi vasat bi kan grubuna sahip bi kani bagislamaya gidesim yok.

üzgünüm :(

A Rh+ kan grubu çok sık rastlanılan bi grup elbette. Lakin bu, ona olan ihtiyacı azaltacak birşey değil. Ne kadar çok insan A Rh+ ise, kana ihtiyaç duyan insanlar arasında da o kadar fazla A Rh+ kana sahip insanlar olacaktır.

Ben de A+ grubundanım. Düzenli olarak kan ver, hem kendi sağlığın hem hedeflenen bağışçı sayısına ulaşılması açısından.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...