Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 1.5 aydır yaptığımız çalışmalar sonucunda yarın yeni mekanımızı açıyoruz. herkese 1 hafta %50 indirim. bekleriz. ADRES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 güzel olmus gercekten, emeginizin karsiligini alirsiniz umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Olm yeter lan, eskisehirin eglence mafyasi oldunuz. Guinnes var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 guinnes var olmamı. guinnes olmadan irish pub mı olurmus 1 ay sonra gelicek guinnes. tr de distributoru yok henuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 abi bi sakin hakkaten :D şu kanatlıdan bezgine giderken lüks bi pastane var oranın altına da bişey açıyomuşsunuz diye bi dedikodu dolaşıyo doğru mu? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 ben fistan tepsi istediği vakit mekanın tavanı yüksek olcak da tepsiler sallancak falan diye düşümüştüm böyle görünce garipsedim hayırlı uğurlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 benim haberim yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 güzel olmuş hayırlı olsun. Bu sefer ki biraz uzakta kalmış ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 abi irish pub iyi güzel konsept de bu bayraklı konsepti burda kullanmasanız olurmuş bence. 4 yerde de o konsept var çünkü. burası biraz daha değişik olsa daha iyi olurmuş. hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 tepsi bulamadık tepsi tepsi dedigin ebayde bile 10-15 tane satılıyo günde.bizim tavana 500 tepsi lazım.şu anda 150den fazla tepsi var tavanda. bayrakla kapadık şimdilik tavanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 tabi gelip bi bakmak lazım ambiyansa da ben hakim bi yeşil de sezemedim. irish pub dediğin yeşilli olmaz mı aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 ahşap kapılar, duvarların yarısı, bar sandalyeleri yeşil işte lan yeter o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 hayırlı olsun dinan ı alıp gelcem bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 geliriz hacı. gidecek bi yerimiz daha oldu eskte iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 ben bu cumartesi gelicem hatta eskişehire. akalım buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 gelin abi çekinmeyin oturun eviniz gibi sevin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 İrish pubin irish pub olmasi icindeki irlandalilarla alakali, onun disinda sadece ismi irish pub olan normal bi pub oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 fede said: ben bu cumartesi gelicem hatta eskişehire. akalım buraya dinan soyledi fede gelcek sen de gel gidelim ama haftasonu ist deyim siz takılın sonra bi daha gideriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 nasip o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 güzel olmuş mekan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 aquila said: İrish pubin irish pub olmasi icindeki irlandalilarla alakali, onun disinda sadece ismi irish pub olan normal bi pub oluyo. irlandalı getirdik 150 tane dublin merkez'den topladık hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 hayırlı olsun. ortalama ne kadar mal ediyorsunuz desem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 o tarafa gelirsem uğrarım kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Müzik olarak ne tarz çalıcaksınız peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 basarili (tu) eskisehire geldigimde ugrarim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar