S-H Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 gearınız nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Benim itemlevel 352 cantada offspec healing gear da var.tek set parcam 2 crafted epicim ve rep epiclerim var. baradin rep trinket arti darkmoon trinketim var okadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 355 ilvl da pvp itemlerle benim. 347 falan giyindiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ben enh ile 17k göremedim 14 falan en fazla. raidde baflarla falan artar gerçi, gearım da çok iyi değil o da var. enh kötü değil pvede de melee olmanın getirdiği sıkıntı var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 şu anki gearla iki ele 2.60 lık weapon alıp wf - ft ile vurmaya çalıştın mı raidde 3-4k dps kaybediyosun.. mh e sp dagger alıp oh de 2.6 takıyosun. ft-ft basıp dmg yapıyosun.. raid ortamında bufflarla hiçbişey açmadan daha 10k ap 10k sp oluyo ben de ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ya ftftı biliyorum da, o ne abi ben zevk almam öyle dpsten. daggerlı enh shaman mı olr. isterse 100k dps yapsın yine yapmam onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 diyelimki bi savaştasın silahının birisi yere düştü çok uzağındasın en yakınında yerde dagger var karşında koşarak sana doğru gelen bi tane hunter peti var. "daggerlı shamanmı olur ya" diyebilecekmisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 tabi abi o daggerla pete dalcağıma daggerı alır kalbime sokarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 dagger gayet yakışıyo şamana ya :D bilmeyen adamların oha herifte caster daggerı var noluyo lan diye mindfuck yaşaması da pahabiçilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslan. Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Peki ench shamanın atak sıralaması nasıl olmalı ki, yani simdi yeni olarka unleash elements falan diye şeyler gelmiş kafam karıştı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 atak sıralaması diye birşey yok öncelik var artık. searing totem lava lash unleash elements + flame shock maelstrom x 5 lightning bolt earthshock 1dk da bir searing totem yenileyeceksin. lava lash cooldown ı geldiğinde lava lash atıcaksın. zaten o sırada 5stack searing debuff ı olmuş oluyor mob un üzerinde o yüzden max dmg vuruyorsun. 5x maelstrom olunca lightning bolt. unleash elements i o sırada sen ayarlayacaksın. flameshock bitmek üzereyse yenileyeceksin. earthshock atıp mesela 2sn sonra unleash elements basıp unleash elements gitmeden üzerinden flameshock atabilirsin. bunları fighta göre, kendin ayarlayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslan. Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 stormstrike yalan mı oldu ki anlamadım o kısmı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Windfury Weapon: Imbue the Shaman's weapon with wind. Each hit has a 20% chance of triggering three extra attacks with 4430 bonus attack power. Bu ne güzel birşey. 3 olmuş WF'nin bonus atak. Wow'a dönesim geldi resmen. 2H bir axe alıp, aşka gelicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 dön dön sen o %20 chance proclayana kadar azına çaksınlar 60k raging blow anaaam nolii diyenee kadarda kthxbye ı öğren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 aslan. said: stormstrike yalan mı oldu ki anlamadım o kısmı :) yok ya olmadı tabi yalan. unutmuşum yazmayı. ue+flame shock dan sonra stormstrike vuracaksın. maelx5 lightning bolt tek targetsa. ES , UE+FS u ise kendin ayarlaman lazım. normalde flame shock her zaman up oluyor. lava lash cd si geldiğinde zaten 5x searing oluyor targetın üzerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 solidhammer said: dön dön sen o %20 chance proclayana kadar azına çaksınlar 60k raging blow anaaam nolii diyenee kadarda kthxbye ı öğrenadres vereyim gel döv istersen... olmamış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 sunthewhich said: solidhammer said: dön dön sen o %20 chance proclayana kadar azına çaksınlar 60k raging blow anaaam nolii diyenee kadarda kthxbye ı öğrenadres vereyim gel döv istersen... olmamış.. ahhaahahaha estafurullah da öyle bişey kastetmedim :D hani 2h olayı zaten yalan shamanda da, bide 2h proclasın aman 3x vurayım diye dmg bekliyene kadar 3 skille alırlar aşşaya gerçeği bu :D alındıysan tekrar kusura bakma xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 ne atar yapıyon sen birader ? olayın ne ? milleti kırmaya üzmeye ne hakkın var senin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 solid geçen rogue başlığında da atar yapmıştı. adam döver gibi yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 ahuhuahuauha öyle deme be üzüldüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 yeter ya bıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 ben 2dk utanıp geliyorum o zaman :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 sakin ol kermit gel sen şöyle bi çay iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 nası sakin olayım ya hergün aynı şey. hergün bi azar bi laf. bizde shamanız şurda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 ftftı denedim geçen dpsim azaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar