Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben enh ile 17k göremedim 14 falan en fazla. raidde baflarla falan artar gerçi, gearım da çok iyi değil o da var. enh kötü değil pvede de melee olmanın getirdiği sıkıntı var sadece.
Mesaj tarihi:
şu anki gearla iki ele 2.60 lık weapon alıp wf - ft ile vurmaya çalıştın mı raidde 3-4k dps kaybediyosun.. mh e sp dagger alıp oh de 2.6 takıyosun. ft-ft basıp dmg yapıyosun.. raid ortamında bufflarla hiçbişey açmadan daha 10k ap 10k sp oluyo ben de ^^
Mesaj tarihi:
diyelimki bi savaştasın
silahının birisi yere düştü çok uzağındasın
en yakınında yerde dagger var
karşında koşarak sana doğru gelen bi tane hunter peti var.
"daggerlı shamanmı olur ya" diyebilecekmisin ?
Mesaj tarihi:
atak sıralaması diye birşey yok öncelik var artık.

searing totem
lava lash
unleash elements + flame shock
maelstrom x 5 lightning bolt
earthshock

1dk da bir searing totem yenileyeceksin. lava lash cooldown ı geldiğinde lava lash atıcaksın. zaten o sırada 5stack searing debuff ı olmuş oluyor mob un üzerinde o yüzden max dmg vuruyorsun. 5x maelstrom olunca lightning bolt.

unleash elements i o sırada sen ayarlayacaksın. flameshock bitmek üzereyse yenileyeceksin. earthshock atıp mesela 2sn sonra unleash elements basıp unleash elements gitmeden üzerinden flameshock atabilirsin. bunları fighta göre, kendin ayarlayacaksın.
Mesaj tarihi:
Windfury Weapon: Imbue the Shaman's weapon with wind. Each hit has a 20% chance of triggering three extra attacks with 4430 bonus attack power.

Bu ne güzel birşey. 3 olmuş WF'nin bonus atak. Wow'a dönesim geldi resmen. 2H bir axe alıp, aşka gelicem.
Mesaj tarihi:
aslan. said:

stormstrike yalan mı oldu ki anlamadım o kısmı :)

yok ya olmadı tabi yalan. unutmuşum yazmayı. ue+flame shock dan sonra stormstrike vuracaksın. maelx5 lightning bolt tek targetsa. ES , UE+FS u ise kendin ayarlaman lazım. normalde flame shock her zaman up oluyor. lava lash cd si geldiğinde zaten 5x searing oluyor targetın üzerinde.
Mesaj tarihi:
sunthewhich said:

solidhammer said:

dön dön sen o %20 chance proclayana kadar azına çaksınlar 60k raging blow anaaam nolii diyenee kadarda kthxbye ı öğren
adres vereyim gel döv istersen... olmamış..

ahhaahahaha estafurullah da öyle bişey kastetmedim :D hani 2h olayı zaten yalan shamanda da, bide 2h proclasın aman 3x vurayım diye dmg bekliyene kadar 3 skille alırlar aşşaya gerçeği bu :D alındıysan tekrar kusura bakma xD
  • Yeni Oluştur...