Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 9 a kadar bekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 sabah mı akşam mı, yoksa sabah akşam bi psotamı. (mazur görün bilinçli yaptığım ilk trolling sdfhuasdfh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 solidhammer said: sabah mı akşam mı, yoksa sabah akşam bi psotamı. (mazur görün bilinçli yaptığım ilk trolling sdfhuasdfh) (tu) kopernik likes this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 alkışlarla yaşıyorum.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 sağol kurbaam güzel açıklamışsın davayı, +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 şimdi shamana mastery rating bi boka yarıyomu yaramıyo diyo kimileri haste aban diyolar abandım yeterince haste. ondan sonra elemental için spirit lazımmı ? crit veriyo falan vs. sorular bunlar cevaplayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 resto dışındakilere yarıyor mastery ama işte öncelik sıralamasına bakıcan ona göre kasıcaksın. spirit artık hit demek. o yüzden capleyene kadar spirit git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Spesifik olarak elemental shaman icin rotasyon ve statları vereyim kafanız karısmasın. Spell power ya da intellect her zaman icin 1. sırada % 17 spell hit yapıncaya kadar spirit.Neden spirit diyenler icin cvp 1 spirit = 1 hit rating elemental precision talentı sayesinde. Spirit combat mana regen icin cok iyi, ki dusuk item seviyelerinde mana ozellikle elemental shaman icin sıkıntı olabilir. Haste listemizin 3.sırasında ve hemen arkasından da mastery geliyor.Mastery yuzdeniz onemli zira.LB Cl ve LvB mana costu olmadan threat yaratmayan ve % 75 dmg vuran extra 1 spell daha gonderir.% 30 civarı gayet iyi 1 yuzde ama cok da kasmayın geardan gelir yeteri kadar rating.Crit de aynı sekilde. Sp/int Spirit = hit Haste Mastery Crit Rotasyon gayet kolay ama arada kacırmamanız gereken proclar var. Searing totem her zaman yerde olmalı /lightning shield surekli up Flame shock LvB LB spam 6 stack ve ustu lightning shield orb oldugu zaman earth shock.İsterseniz 9 stack da bekleyebilirsiniz ama genel olarak 7-8 orb sırasında kullanmak en yuksek dps artısını saglıyor. DoT timer vb 1 addon kullanıyorsanız flame shock dot unu takip ederek rotasyonunuzu devam ettirirsiniz. Elemental Mastery rotasyon baslarken kullanmayı ihmal etmeyin. Use olan 1 trinketiniz varsa macrolayın ki maksimum dps artısını alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 çok teşekkürler serkan bey allah bol drop nasip eylesin inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 bu healing stream totem ve mana spring totem stackleniyomu bilginiz varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ikisi de su totemi abi, 2 farklı shaman koyarsa steklenir de 1 shaman aynı anda koyamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 abi 2 sinide aynı anda koyamayacağımı bilmiyosam zaten shaman oynamayım ben kusura bakmada ondan bahsetmemiştim ben koydum mana springi başka bi shamanda koydu aynısından ondan bahsetmiştim. hiç denk gelmedim denemek içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ne biliyim belki bi an karıştırmışsındır totem çeşitlerini falan diye düşündüm. farklı şamanlar koyarsa steklenir bence steklenmemesi için bi sebep göremiyorum, özellikle dikkat etmedim ama hiç birlikte çalışıyolar mı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 stackleniyor içiniz rahat olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 kimlere kaldı shaman ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 baradinin ilk bossunu kesiyoruz biz spark o yüzden sana kalmış shaman galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 şaman ne ya. öldüğümde üzülmediğim tek classtır heralde. bi de paladin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ben shaman kasıyım diyorum alt olarak, heirloom ne almak lazım? Range dps haliyle kolay kasılır mı? Enh mi olmak gerekir ele mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 kasarken enh olursan rahat edersin. hemde bi gruba girdiğinde hunterların itemlerine rollamanın zevkini yaşarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 evet kasarken enh. gerçi ben enh kasayım sora deişirim dedim sora enhi çok benimsedim bırakamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 enh kastım 85 e kadar sonra elem oldum 85 te enh e dönesim yok. melee dps işkencesi yaşamaktansa uzaktan spell cast ederken rahatca sigaramıda, kahvemide içerim pc başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 PvP istiyorsan her türlü ench, ama pve diyorsan elemental. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslan. Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Ya ben yeni cata aldım, uzun bi süre ara verdikten sonra tekrar başladım şuan 83'ledim enh gidiyorum daha öncede full ench oynamıştım.(Tbc zamanı resto) O kadar alıştım ki enche şimdi herkes pve için ele demiş, eh bende pve oynayacağım zaten ama merak ediyorum gerçekten melee dpsde o kadar mı kötü artık shaman ? Yani çok bir şey farketmiyorsa değiştirmek istemiyorum aslında çok alıştım yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 daha bugün enhance le bosslara 17k çekiyodum bwd de. elemental çok rahat olduğu için herkes ele diyo bence. enhance kasış yani koş vur kaç kaç vur vur .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Ben elementaldan okadar zevk almiyorum enhancementla pewpew dovmek varken dpsi de lexiusun dedigi civarlarda aliyorum yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar