gecko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 bende bu yok cidden, kime teselli versem benden 5-10 adım uzaklaşıyor ilişkisini kesmeye çalışıyor sevdiğin insanları zor durumdan kurtarmak, biraz da olsa sevindirmek isterken oluyor bu sonunda ya ya çok iyi teselli verdin, şu an az öncekinden daha kötüyüm yanıtını alıyorum ya ben çok aptalım, insanların halinden anlamıyorum, ya da insanlar çok karışık. karşımda birisinin acı çekmesine dayanamıyorum ama hal böyle olunca da birşey yapınca suçlu oluyorum. ne yapmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 tavsiye verme bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 tavsiye vermicen he dicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 michael scott sendromu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 biri açıklayabilir mi ne demek istedi arkadaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 örnek ver ya da terk et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Karşındaki acı mı çekiyor? Sen de onunla birlikte acı çekeceksin. Mesela arkadaşının erkek arkadaşı onu aldatmış mı? "Amaan boşver bu da geçer. Yol yakınken kurtulmuşsun. Daha iyi olmuş." demeyeceksin. Saydıracaksın adama bir sürü. Arkadaşının acısını paylaşacaksın, teselli etmeyeceksin. Ancak öyle biraz daha mutlu olur karşındaki. Ya da ne biliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 bazen küçük süprizler yeterli olmayabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 kızlar yapar onu napee. erkekler koy götüne gitsin der. öyle olmalıdır çünkü. akıllı tür olarak doğru olanı yapıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Ama karşındakinin daha da sinirini bozuyo bu durum. Biraz empati kurun beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 karşımdakiler akıllı adam olduğu için gazı verince alıyolar hemen. salak adamla ilişki kurmuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 4-5 bira al oturun için, o anlatsın sen dinle, soru sorarsa da onayla, baktın cevap veremiyosun "hadi vur vur" de:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 karı kızı teselli ediyorsan omzunda aglıcakları kadar yakısıklı değilsin belki.o yuxden beğenmiyorlar tesellini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 gecko said: bende bu yok cidden, kime teselli versem benden 5-10 adım uzaklaşıyor ilişkisini kesmeye çalışıyor sevdiğin insanları zor durumdan kurtarmak, biraz da olsa sevindirmek isterken oluyor bu sonunda ya ya çok iyi teselli verdin, şu an az öncekinden daha kötüyüm yanıtını alıyorum ya ben çok aptalım, insanların halinden anlamıyorum, ya da insanlar çok karışık. karşımda birisinin acı çekmesine dayanamıyorum ama hal böyle olunca da birşey yapınca suçlu oluyorum. ne yapmalı? kitap oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 said: a ben çok aptalım, insanların halinden anlamıyorum belki de aptalsın ve insanların halinden anlayamayacak kadar aptalsın ve liselisin. bence bunu bir düşün ve teselli etmeyi yavaşça yere bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 örnek ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 intihar et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 yere yatıp ölü numarası yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 çubukla dürterlerse irkilir. o olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 *CANIM SIKILDI ASLINDA OLMAYAN BI KONU HAKKINDA TOPIC ACIYIM ARADA IKI F5 ATARIM KENDIME GELIRIM.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 reyou said: *CANIM SIKILDI ASLINDA OLMAYAN BI KONU HAKKINDA TOPIC ACIYIM ARADA IKI F5 ATARIM KENDIME GELIRIM.* garbıça açıyorum o konuları ben. teselli etmek konusunda kitap okuma gerçeği sadece burada değil her yerde karşıma çıkıyor, bir gün uygulayacağım. ayrıca, teselli vermek istediğim kişiler değil tek bir kişi ama burada anlatamayacağım kadar özel. trollmüş gibi neden gözükütüğünü anlamışsınıdır umarım, kişisel trollemem ben asla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 asla asla deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 ulen gecko soru sormuşsun internet bölümüne. niye orayı da f5lemiyosun he ? liselilik yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Beceremiyorsun demek ki. Tavsiye verme sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 bazen beni gereksiz yere kızdırıyorsunuz. said: ayrıca, teselli vermek istediğim kişiler değil tek bir kişi ama burada anlatamayacağım kadar özel. trollmüş gibi neden gözükütüğünü anlamışsınıdır umarım, kişisel trollemem ben asla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar