Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

teselli edelim derken iyice beter etmek

gecko

Öne çıkan mesajlar

bende bu yok
cidden, kime teselli versem benden 5-10 adım uzaklaşıyor
ilişkisini kesmeye çalışıyor
sevdiğin insanları zor durumdan kurtarmak, biraz da olsa sevindirmek isterken oluyor bu
sonunda ya ya çok iyi teselli verdin, şu an az öncekinden daha kötüyüm yanıtını alıyorum
ya ben çok aptalım, insanların halinden anlamıyorum, ya da insanlar çok karışık.

karşımda birisinin acı çekmesine dayanamıyorum ama hal böyle olunca da birşey yapınca suçlu oluyorum.

ne yapmalı?
Sosyal ağlarda paylaş

Karşındaki acı mı çekiyor? Sen de onunla birlikte acı çekeceksin.
Mesela arkadaşının erkek arkadaşı onu aldatmış mı? "Amaan boşver bu da geçer. Yol yakınken kurtulmuşsun. Daha iyi olmuş." demeyeceksin. Saydıracaksın adama bir sürü. Arkadaşının acısını paylaşacaksın, teselli etmeyeceksin. Ancak öyle biraz daha mutlu olur karşındaki.

Ya da ne biliyim.
Sosyal ağlarda paylaş

gecko said:

bende bu yok
cidden, kime teselli versem benden 5-10 adım uzaklaşıyor
ilişkisini kesmeye çalışıyor
sevdiğin insanları zor durumdan kurtarmak, biraz da olsa sevindirmek isterken oluyor bu
sonunda ya ya çok iyi teselli verdin, şu an az öncekinden daha kötüyüm yanıtını alıyorum
ya ben çok aptalım, insanların halinden anlamıyorum, ya da insanlar çok karışık.

karşımda birisinin acı çekmesine dayanamıyorum ama hal böyle olunca da birşey yapınca suçlu oluyorum.

ne yapmalı?

kitap oku
Sosyal ağlarda paylaş

reyou said:

*CANIM SIKILDI ASLINDA OLMAYAN BI KONU HAKKINDA TOPIC ACIYIM ARADA IKI F5 ATARIM KENDIME GELIRIM.*

garbıça açıyorum o konuları ben.

teselli etmek konusunda kitap okuma gerçeği sadece burada değil her yerde karşıma çıkıyor, bir gün uygulayacağım.

ayrıca, teselli vermek istediğim kişiler değil tek bir kişi ama burada anlatamayacağım kadar özel. trollmüş gibi neden gözükütüğünü anlamışsınıdır umarım, kişisel trollemem ben asla.
Sosyal ağlarda paylaş

bazen beni gereksiz yere kızdırıyorsunuz.

said:
ayrıca, teselli vermek istediğim kişiler değil tek bir kişi ama burada anlatamayacağım kadar özel. trollmüş gibi neden gözükütüğünü anlamışsınıdır umarım, kişisel trollemem ben asla.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...