reddiye Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 bir firma geri dönüş yap tı nasıl sevindim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 abi sen "çünkü teknolojinin getirdiği... ...bu asi çocuğun deli yüreği...." diye cover letter yazan asi genç değil misin? niye kariyer net'e bulaştın ki.. iş mi bitti ne oldu onu merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 İdeolojisi bilim olan biri olarak, ülkelerin ve dünyanın siyaset ile değil, bilim ve teknoloji ile yönetilebileceğini düşünen bir mühendisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 lol o coverdan sonra argedeyim ama olsun kariyer.net den bir firmanın geri dönüş yapması duygulandırdı ben ordaki şirketleri bile bot sanmaya başlamıştım artık eski başvuruydu yani olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 olm kariyer.net gerçek lan. inanın ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Ben doğuşa başvurmuştum staj için HSBC pazarlama departmanı için aramıştı akşamına. Oluşan mindfuck sonucu ertesi gün çağırdıkları sınavı kabul ettim, az daha karambolde sözleşmeyi imzalatacaklardı mülakatın sonunda uyandım. Çok fena oraları çok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 kariyer.net gerçek. benim halamın oğlunun annesinin başına geldi. dönüş yapmışlardı bikere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Masquerade said: İdeolojisi bilim olan biri olarak, ülkelerin ve dünyanın siyaset ile değil, bilim ve teknoloji ile yönetilebileceğini düşünen bir mühendisim. şunu gözden kaçırmamak lazım AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 lol'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 bilim sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Masquerade said: İdeolojisi bilim olan biri olarak, ülkelerin ve dünyanın siyaset ile değil, bilim ve teknoloji ile yönetilebileceğini düşünen bir mühendisim. ajdar or didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 he o ideolojisi bilim olan arkadaş sen miydin euhaeuhae bu arada iş başvurusu yaptıktan hemen hemen 9 ay sonra geri döndüler bizimle çalışmak ister misiniz diye. lol dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Bende bugün bir başvuru yaptım sanırım geri dönülmeyecek haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 2-3 sene sonra eklerler dblerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 gerçekten bu sitede kısa zaman içinde iş bulan varmı yada daha doğrusu mülakata çağırılan? otomatik msg hep :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 BabacumMostors said: Masquerade said: İdeolojisi bilim olan biri olarak, ülkelerin ve dünyanın siyaset ile değil, bilim ve teknoloji ile yönetilebileceğini düşünen bir mühendisim. şunu gözden kaçırmamak lazım AHAHAHA olm guluyon ama adam arge den selam cakiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar