Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 aciktan ikinci bir universite bitirmeye calisiyorum, her sinav doneminde boyle afakanlar basiyor. misal LAN KAGIT KALEMLE YAZILIM SINAVI MI OLUR diye haykirmak istiyorum su anda. ama sinava 15 dakika kaldigi icin gg. yok sinav da bilmedigim birsey degil, Java, sadece prosedur icin giriyorum, yine de bu kagit kalem olayi yuzunden 50yi zor alicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 copy paste yapmaya alışırsan böyle olur tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Ben basic sinavinda kodlarin basina DIM yazdim diye dusuk not almistim. Neymis anlatilmayan biseymis o. Ve universitedeydik, muhabbet epic. Kagit kalemle yapiliyordu yine sinav tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 ben hala müşavirlerin yeminli olabilmek için 40 yaşlarında 8-10 dersten zor sınavlara girmesi olayındayım sdf 2.üniversite neymiş, kaşınıyosun madem olcak o kadar tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 En azından tarih falan görmüyorsunuzdur yafz. Ben 2. sefer kalıyorum bi resim bişiler koysalar bakıcam kitaba azıcık falan ama O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Halkı tahrik etti. ikinci üniversitesini açıktan bitirmeye çalışan genç, üniversiteye giremeyenlere adeta "salak, aptal, geri zekalı, moron sürüsü" der gibi açtığı başlıkta sınavlarından şikayet ederek halkı tahrik etti. Bununla da yetinmeyen Mum_Chamber kod adlı genç "hiç bakmadım sınava ama bilmediğim bir şey de değil, kağıt kalemim bile olmasa olur. yine de 50alırım rahat.." şeklindeki tavırları ile halka sinir krizleri geçirtti. Gencin halkı tahrik suçundan yargılanması için işlemlere başlandı. İsyan eden vatandaşlar "Linç edince suç oluyor ama etmeyince de olmuyor! Bakın yumruklarım kaşınıyor. Döveceksin böylelerini!" diyerek kameralara yumruklarını gösterdi. Bazı vatandaşların yumruk kaşıntısı sandığı şeyin bir çeşit mantar olması sağlık ekiplerini harekete geçirdi. Bu sağlık krizi ile de Mum_Chamber'ın alakası olabileceğini belirten savcılar sorumlunun cezalandırılacağını bildirerek halkı rahatlattı. olaylara ve olmayanlara taraf gazetesinden alınmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 di said: Ben basic sinavinda kodlarin basina DIM yazdim diye dusuk not almistim. Neymis anlatilmayan biseymis o. Ve universitedeydik, muhabbet epic. Kagit kalemle yapiliyordu yine sinav tabiki. o hocaya jakuza tekmesi atmak istiyorum/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 b belki a bile alicagim java dersinden, kagitli kalemli sinav yuzunden c aldim. lan dil dersinden neden agirlik sinav notu olur ki, onu hic anlamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 di said: Ben basic sinavinda kodlarin basina DIM yazdim diye dusuk not almistim. Neymis anlatilmayan biseymis o. Ve universitedeydik, muhabbet epic. Kagit kalemle yapiliyordu yine sinav tabiki. Şu harbiden epicmiş. Ben de üniversitede java, C++ ve C# sınavlarına yazılı olarak girmiştim. Hele C# ömür törpüsü oluyo yaz babam yaz eheh. Yanlız algoritma olaylarında falan kağıt kalem sınavları daha iyi olabilir sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 of sınav.. kaç la kaç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 sinavin bitmesine 5 dakika kala aceleyle cok onemli 2-3 satiri atladigimi anladim, gitti 8 puan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 noldu prosedür için giriyodun =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 heahueh kalirsam ama basina eksirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 yav said: ben hala müşavirlerin yeminli olabilmek için 40 yaşlarında 8-10 dersten zor sınavlara girmesi olayındayım sdf 2.üniversite neymiş, kaşınıyosun madem olcak o kadar tabi abi bu yemin olayı nedir ya yeminli tercüman nedir mesela yeminli müşavir nedir? allah belamı versin ki.. şeklinde mi, yoksa yüksek mühendis gibi bi kıdem mi sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 dasaaa said: Halkı tahrik etti. ikinci üniversitesini açıktan bitirmeye çalışan genç, üniversiteye giremeyenlere adeta "salak, aptal, geri zekalı, moron sürüsü" der gibi açtığı başlıkta sınavlarından şikayet ederek halkı tahrik etti. Bununla da yetinmeyen Mum_Chamber kod adlı genç "hiç bakmadım sınava ama bilmediğim bir şey de değil, kağıt kalemim bile olmasa olur. yine de 50alırım rahat.." şeklindeki tavırları ile halka sinir krizleri geçirtti. Gencin halkı tahrik suçundan yargılanması için işlemlere başlandı. İsyan eden vatandaşlar "Linç edince suç oluyor ama etmeyince de olmuyor! Bakın yumruklarım kaşınıyor. Döveceksin böylelerini!" diyerek kameralara yumruklarını gösterdi. Bazı vatandaşların yumruk kaşıntısı sandığı şeyin bir çeşit mantar olması sağlık ekiplerini harekete geçirdi. Bu sağlık krizi ile de Mum_Chamber'ın alakası olabileceğini belirten savcılar sorumlunun cezalandırılacağını bildirerek halkı rahatlattı. olaylara ve olmayanlara taraf gazetesinden alınmıştırahahaha zaytung haberi gibi olmuş repi bastım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Beyt said: di said: Ben basic sinavinda kodlarin basina DIM yazdim diye dusuk not almistim. Neymis anlatilmayan biseymis o. Ve universitedeydik, muhabbet epic. Kagit kalemle yapiliyordu yine sinav tabiki. Şu harbiden epicmiş. Ben de üniversitede java, C++ ve C# sınavlarına yazılı olarak girmiştim. Hele C# ömür törpüsü oluyo yaz babam yaz eheh. Yanlız algoritma olaylarında falan kağıt kalem sınavları daha iyi olabilir sanki. abi kagida . koyuyorum intellisense cikmasini bekliyorum :( lan intellisense li kagit istiyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 1. sınıf hamur kağıt var bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 SeaGle said: yav said: ben hala müşavirlerin yeminli olabilmek için 40 yaşlarında 8-10 dersten zor sınavlara girmesi olayındayım sdf 2.üniversite neymiş, kaşınıyosun madem olcak o kadar tabi abi bu yemin olayı nedir ya yeminli tercüman nedir mesela yeminli müşavir nedir? allah belamı versin ki.. şeklinde mi, yoksa yüksek mühendis gibi bi kıdem mi sadece. :D 2-3 yıl staj yapıp smmm oluyosun en az 10 yıl smmm olarak çalışıp sınavlara giriysun ymm oluyosun ymm'nin de esprisi şu; bi kere mesleklerini çok über bilmiş oluyorlar belli oranda devlet adına iş yapma forsları olmuş oluyor sonracığıma, cirosu belli bir düzeyin üzerinde olan firmalara ymm'ler bakmak zorunda aynı zamanda ymm'ler bu yüksek cirolu firmaların inciğini cinciğini bildiği için bu bilgileri saklı tutmakla hükümlüler; hem devlete karşı düzgün iş yapcaklarına dair hem de şirketlere karşı yeminli pozisyonda olmuş oluyorlar benim bildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar