kgns Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Ben şimdi şöyle belgeler topladım: Çalıştığım şirketin: - Faaliyet Belgesi * - İmza Sirküleri * - Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi * - Vergi Levhası * - Antetli kağıda dilekçe - Son 3 aylık Bordro Bankadan: - Bakiye Durum Belgesi * - Hesap Özeti * Davet eden arkadaşımın: - Davet mektubu - Adresini gösteren adına kesilmiş fatura - Pasaport fotokopisi - Tier 2 visa fotokopisi Yanında yıldız olan belgelerin ingilizce tercümelerini çıkartmam mı gerekiyor? Türkçe versem ne olur yaşamış olan var mı? muju Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anomen Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 randevulu sisteme geçceklerdi amerika gibi, geçtiler mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 internetten başvuruyosun, sonra bunların aracı şirketine belgeleri veriyosun. eğer sorun olursa görüşmeye çağırıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 tercume isi direk yalan. turkce veriyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 türkçe verip de vizesi kabul edilen ve/veya edilmeyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 amerika vizesi için bile çoğu belgeyi türkçe vermiştim ben vakti zamanında. öle bi tercüme gereği olduğunu sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Scheriff said: amerika vizesi için bile çoğu belgeyi türkçe vermiştim ben vakti zamanında. öle bi tercüme gereği olduğunu sanmıyorumişte paticik mi karıştırıosun sen terbiyesiz, şikayet ederim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 benim de salı günü 11.30 da randevum var, vermezlerse bombalarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 faaliyet belgelerini ben ingilizce'ye çevirttirdim yoksa kabul etmiyorlar. sanayi/ ticaret odasından da ingilizce alamazsın, alıp çevirttirmen lazım tercümana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 oha ne saçmaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 İngilizce falan vermenize gerek yok hiçbir belgeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 gerek yok abi, oyle sacma sey mi olur kendi ulkende ingilizce basvuru mu yapacaksın ya. gerizekalı ingilizlerin sacma bi formalitesi sadece. cine giderken cinceye mi ceviricez ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 istediler verdik abi, ne yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 kgns said: Scheriff said: amerika vizesi için bile çoğu belgeyi türkçe vermiştim ben vakti zamanında. öle bi tercüme gereği olduğunu sanmıyorumişte paticik mi karıştırıosun sen terbiyesiz, şikayet ederim :D senin mesai bitti galiba:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 bitmez olm mesai, hala çimdeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Abi bir kere şeyi öğren, banka cüzdanındaki bilgilerin 28 günlük para hareketini görmeyi istiyorlar mı? Ben öğrenci vizesine başvurmuştum senden istemezler muhtemelen ama istiyorlarsa çok fena kıllıklar çıkarıyorlar. Hayata küsersin, aman diyeyim, öğren. Bir de bütün belgeleri İngilizce'ye çevir ne olur ne olmaz. Onu da istiyorlar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 ceviri istememeleri ne güzel birsey almanya ögrenci vizesine basvururken pasaportun cevirisini istiyor artik ?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 - Faaliyet Belgesi * - İmza Sirküleri * - Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi * Ben seturda tamamladım vize başvuru işlemlerini, bu belgelerin ingilizcelerini istediler, ne alaka Türkçe olsa ne olacak dediğimde böyle istiyorlar bıdı bıdı. Sonuçta ingilizce istiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mısır dilekçeyi ingilizce istedi :/, arapça istemediğine dua mı etmek lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 sesu said: Abi bir kere şeyi öğren, banka cüzdanındaki bilgilerin 28 günlük para hareketini görmeyi istiyorlar mı? Ben öğrenci vizesine başvurmuştum senden istemezler muhtemelen ama istiyorlarsa çok fena kıllıklar çıkarıyorlar. Hayata küsersin, aman diyeyim, öğren. Bir de bütün belgeleri İngilizce'ye çevir ne olur ne olmaz. Onu da istiyorlar genelde.bankadan 2 hesabımın da 6 aylık hareketlerinin dökümünü aldım. paso hisse senedi al sat hareketleri var bilmem kaç sayfa, 2 hesabımın da son bakiyesi 0, çünkü tüm param ya fonda ya senette. o kadar sayfayı çevirttirmicem heralde ya? alt tarafı sayılar var yani anlasınlar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 turıst vızesınde hıc bır seyı ıngılızce vermene gerek yok. bı app form u ıngılızce dolduruyorsun o kadar o da ınternetten zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Fazlaca çeşit vize var, hepsi için istenilen belgeleri de worldbridge ofislerinden öğrenebilirsin. Telefonla para vererek konuşabiliyorsun, dikkat. Yakının da ise veya bulunduğun şehirde worldbridge ofisi varsa, direk gidip detaylı öğrenebilirsin. Kulaktan dolma bilgilere kesinlikle güvenme, bizzat kendilerinden öğren. Çünkü ingiltere vize sistemini ve şartlarını en sık değiştiren ülkelerden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar