Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İngiltere Vizesi

kgns

Öne çıkan mesajlar

Ben şimdi şöyle belgeler topladım:

Çalıştığım şirketin:
- Faaliyet Belgesi *
- İmza Sirküleri *
- Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi *
- Vergi Levhası *
- Antetli kağıda dilekçe
- Son 3 aylık Bordro

Bankadan:
- Bakiye Durum Belgesi *
- Hesap Özeti *

Davet eden arkadaşımın:
- Davet mektubu
- Adresini gösteren adına kesilmiş fatura
- Pasaport fotokopisi
- Tier 2 visa fotokopisi

Yanında yıldız olan belgelerin ingilizce tercümelerini çıkartmam mı gerekiyor? Türkçe versem ne olur yaşamış olan var mı?

muju
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bir kere şeyi öğren, banka cüzdanındaki bilgilerin 28 günlük para hareketini görmeyi istiyorlar mı? Ben öğrenci vizesine başvurmuştum senden istemezler muhtemelen ama istiyorlarsa çok fena kıllıklar çıkarıyorlar. Hayata küsersin, aman diyeyim, öğren.

Bir de bütün belgeleri İngilizce'ye çevir ne olur ne olmaz. Onu da istiyorlar genelde.
Sosyal ağlarda paylaş

sesu said:

Abi bir kere şeyi öğren, banka cüzdanındaki bilgilerin 28 günlük para hareketini görmeyi istiyorlar mı? Ben öğrenci vizesine başvurmuştum senden istemezler muhtemelen ama istiyorlarsa çok fena kıllıklar çıkarıyorlar. Hayata küsersin, aman diyeyim, öğren.

Bir de bütün belgeleri İngilizce'ye çevir ne olur ne olmaz. Onu da istiyorlar genelde.
bankadan 2 hesabımın da 6 aylık hareketlerinin dökümünü aldım. paso hisse senedi al sat hareketleri var bilmem kaç sayfa, 2 hesabımın da son bakiyesi 0, çünkü tüm param ya fonda ya senette.

o kadar sayfayı çevirttirmicem heralde ya? alt tarafı sayılar var yani anlasınlar artık
Sosyal ağlarda paylaş

Fazlaca çeşit vize var, hepsi için istenilen belgeleri de worldbridge ofislerinden öğrenebilirsin. Telefonla para vererek konuşabiliyorsun, dikkat.

Yakının da ise veya bulunduğun şehirde worldbridge ofisi varsa, direk gidip detaylı öğrenebilirsin.

Kulaktan dolma bilgilere kesinlikle güvenme, bizzat kendilerinden öğren. Çünkü ingiltere vize sistemini ve şartlarını en sık değiştiren ülkelerden biri.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...