Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Nereleri tavsiye edersiniz?Neresi iyidir?2.sınıfım daha işte ilerde toefl'a falan giricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 amerikan kültür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 ar yu çekındırılist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 ukla tömer amerikan kültür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Llama said: amerikan kültür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Llama said: amerikan kültür şimdiki hocalar nasıldır bilemem ama amerikan kültür her halükarda iyi öğretir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 tomer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Lyvanna_Dolores said: Llama said: amerikan kültür şimdiki hocalar nasıldır bilemem ama amerikan kültür her halükarda iyi öğretir. 3 tanesini tanıyorum hbatta birini tolga ile tanıştırdım temin kendi bilir yani hatta bi kaç hocada direk türkçe bilmeyen hoca onlarıda tanıyorum hatta iyi adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetcan35 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Tabiki Maksimum Akademi eğitim mükemmel hocalar mükemmel teknoloji ile iç içe kaynaklar bol verimli özel kaynaklar ve dışardan kaynaklarla besleniyorsun yabancı hocalar pratik eğitim movie club oyun yarışma gibi sosyal aktiviteler sınavlara hazırlıkta yine çok başarılı ve özel kaynaklar ee daha ne olsun hatta bu aralar ödüllü sınav ve burs falan da veriyorlarmış Maksimum Akademi web sitesini bir inceleyin derim.Eğitim verdikleri alanlar Maksimum Akademi KPSS,DGS,TOEFL,AOF,İNGİLİZCE,KPDS,ÜDS dev gibi bir alanda kampüs tarzı eğitim 5 kişik toefl sınıfları benden bu kadar reklamlar gibi oldu ama neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Llama said: Lyvanna_Dolores said: Llama said: amerikan kültür şimdiki hocalar nasıldır bilemem ama amerikan kültür her halükarda iyi öğretir. 3 tanesini tanıyorum hbatta birini tolga ile tanıştırdım temin kendi bilir yani hatta bi kaç hocada direk türkçe bilmeyen hoca onlarıda tanıyorum hatta iyi adamlar Evet saolsun serkan biriyle tanıştırdı, fırsat bulamadım gitmeye haftasonu gidip konuşucam.Büyük ihtimal olur diye düşünüyorum. Olmazsa tömer ve maksimum akademiye bakarım ama dediğim gibi ilk tercihim amerikan kültür. Teşekkürler bilgiler için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Noktalama işareti kullanmayanlar banlansa keşke ya. Ön lobum ağrıyor okurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Cümlesi uzun abi adamın asdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar