Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir'de İngilizce Kursu

Dartanian

Öne çıkan mesajlar

Lyvanna_Dolores said:

Llama said:

amerikan kültür

şimdiki hocalar nasıldır bilemem ama amerikan kültür her halükarda iyi öğretir.

3 tanesini tanıyorum hbatta birini tolga ile tanıştırdım temin
kendi bilir yani hatta bi kaç hocada direk türkçe bilmeyen hoca onlarıda tanıyorum hatta iyi adamlar
Sosyal ağlarda paylaş

Tabiki Maksimum Akademi eğitim mükemmel hocalar mükemmel teknoloji ile iç içe kaynaklar bol verimli özel kaynaklar ve dışardan kaynaklarla besleniyorsun yabancı hocalar pratik eğitim movie club oyun yarışma gibi sosyal aktiviteler sınavlara hazırlıkta yine çok başarılı ve özel kaynaklar ee daha ne olsun hatta bu aralar ödüllü sınav ve burs falan da veriyorlarmış Maksimum Akademi web sitesini bir inceleyin derim.Eğitim verdikleri alanlar Maksimum Akademi KPSS,DGS,TOEFL,AOF,İNGİLİZCE,KPDS,ÜDS dev gibi bir alanda kampüs tarzı eğitim 5 kişik toefl sınıfları benden bu kadar reklamlar gibi oldu ama neyse
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

Lyvanna_Dolores said:

Llama said:

amerikan kültür

şimdiki hocalar nasıldır bilemem ama amerikan kültür her halükarda iyi öğretir.

3 tanesini tanıyorum hbatta birini tolga ile tanıştırdım temin
kendi bilir yani hatta bi kaç hocada direk türkçe bilmeyen hoca onlarıda tanıyorum hatta iyi adamlar

Evet saolsun serkan biriyle tanıştırdı, fırsat bulamadım gitmeye haftasonu gidip konuşucam.Büyük ihtimal olur diye düşünüyorum.

Olmazsa tömer ve maksimum akademiye bakarım ama dediğim gibi ilk tercihim amerikan kültür.

Teşekkürler bilgiler için :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...