Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

antep-bursa macı sonucu

oldun

Öne çıkan mesajlar

mokoko said:

3. hukmen galibiyeti mi oldu bu bursa'nın 2 senede. vay be. bende veriyim 200 300 lira 5 6 tane çapulcunun eline girsinler rakip takım taraftarı gibi stada atsınlar taşları kazansın takımım.

5-6 deil tüm stat rage girdi o tüm statda ancak ibb macında yapabilirsin ona da kim inanır
Sosyal ağlarda paylaş

amma komplo kurdunuz ya, sanki sadece bir grup çabulcuya verilen parayla oldu bu olaylar. Peeh.. Bok atacağız diye şaşırıyorsunuz valla.

Trabzon maçından sonra stadı Fenerliler yakmadı zaten, Bursa'lılar para vermişti. Sonra GS-FB maçından sonra da bizimkiler stadı yakmadı, 3-5 çapulcuya Aziz para verdi, onlar yaktı.

Sanki ülkemizde hiç şiddet olayları yok tribünde, hiç olay çıkmıyor da Bursa para verdi kendi çıkarttı olayı oluyor. lol diyorum size sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

tribünden adam atıldı sonucunu ibretle gördük.

maçın oynanması en az yarım saat engellendi, oyuncuların dengesi bozuldu şampiyonluk elden gidişi alenen tatil edilmesi gereken bir maç ile ibretle izlendi.

maç içinde meşaleden bir pankart yandı. maç sonrası ise öfkeli taraftar tribünü yaktı. maç süresi dahilinde bulunmayan, hakem raporuna yansımıcak bir olay. bunların ikamesi bu değil, yanlış örnek verilmesin.
Sosyal ağlarda paylaş

Cezalarla alakalı örnek vermedim zaten, ceza gerektiği açıkça ortada. Orada tribünü yakanlar başkasından para alan başka takım taraftarıdır da denebilir o zaman, bi tarafınızdan komplo teorisi sıkmayın sırf Bursa'dan kuyruk acınız var diye. Bunu diyorum.

Ha Bursa'dan nefret ederim de, bu ülkede tribün şiddeti hep vardı zaten, sanki yokmuş da bursa maçlarında özel olarak bursa bi gruba para verip rakip forması giydirip olay çıkartıyormuş gibi konuşmanız komik. Her takım aynısını yapıyor denebilir o zaman, tüm tribün olaylarında da olayı çıakrtan takım taraftarları masumdur, illa içlerindei irlandalılar yapmıştır dışardan para alıp :P
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

valla galatasaray tribününde atlayan adama Fenerbahçeli'ymiş diyenler vardı. komplodan öte köy yok, bunun Fenerbahçeli olmakla ilgisi yok. bu durum tüm lig takımlarını alakadar ediyor.

Saçmasapan bi komplo teorisi yüzünden gereken cezayı vermeyecek olurlarsa tribün terörünün nasıl önüne geçecekler? bunlar da başlangıç sonuçta..
Sosyal ağlarda paylaş

35 dakika için çok farklı şartlarda maç oynatılmaz, oynatılmamalı zaten. Şartlar dğeişeceği için o sırada önde olan takımın hakkı yenirdi. Ben öyle düşünüyorum en azından. Kendi tribünlerinde güvenliği sağlamak durumunda kulüp, başkaları para alıp olay çıkartıyorsa da gerekeni yapıp fişlesinler, bi daha almasınlar stada
Sosyal ağlarda paylaş

Birkaç yıl önceydi sanırım, İngiltere'de bir Everton maçındaydı, rakibi hatırlamıyorum.

Elemanın bir tanesi kol saati fırlatıyordu sahaya, yan hakeme isabet ediyordu falan. Maç durduruluyor, hakem tedavi ediliyor ve maç devam ediyor.

Kulüp yöneticileri, stad sorumlularıyla birlikte kurulan güvenlik kamera sisteminden o saati atanı buluyor. Kimliği tespit edilen adama ömür boyu maçlara girmekten men cezası veriliyor.

Federasyon ise kulübe sadece ufak bir para cezası veriyor, o kadar

Bizde ise direk hükmen mağlup sayılıyor ... Sonra niye bu olaylar bitmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ingiltere olaylar genelde bireysel oluyor bizde tüm stat yapıyor yani bi klüp bir iki barzoyu durduramaz belki ama genel olrak taraftarın öleyse bi zahmet cezasını ceksin cünkü klübün destekledigi amigolar bu tür olayları gazlıyor tüm stat cakmak saat atar birininki denk gelir isabet ettirdigi için bir tek o adam suclu deildir bireysel olarak ceza verilmeli ama toplu olaylarda tek bir kişiye ceza verirseniz komik olur
Sosyal ağlarda paylaş

oldun said:

ingiltere olaylar genelde bireysel oluyor bizde tüm stat yapıyor yani bi klüp bir iki barzoyu durduramaz belki ama genel olrak taraftarın öleyse bi zahmet cezasını ceksin cünkü klübün destekledigi amigolar bu tür olayları gazlıyor tüm stat cakmak saat atar birininki denk gelir isabet ettirdigi için bir tek o adam suclu deildir bireysel olarak ceza verilmeli ama toplu olaylarda tek bir kişiye ceza verirseniz komik olur

Toplum dediğin de bireylerden oluşur sonuçta. Toplu olay dediğin şeyi yapan bütün elemanları tek tek tespit edip banhammer ı kafalarına koyarsan, gayet etkili bir yöntem olur.
Sosyal ağlarda paylaş

bana cok zor seyler gibi gelmiyor ama sallanmıyor okdar iş kontrol den cıkıncada cezayı bastırıyorlar bayanlara bilet paralarını yarı yarıya ucuza satsalar o bile iş yapar tribünler piskopatların mekanı olmaktan cıkması lazım yoksa zor

gerci ne bayanlar var ben korkuyorum ama neyse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...