Jaxx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Uygun başlık bulamadım, affliction topici mi ne var da artık yıllanmış o da. Aslında class discussion başlığından çok benim sorcağım şey; bu dark intent kime atılmalı raidde başka affliction specli warlock yoksa? Ama yine de tartışılsın :p Hala affliction mı en yüksekteki spec, demonology diğer speclerin üstüne mi çıktı hand of guldan'ıyla falan ne oldu?
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Betada destro iyi diyorlardı. Demo da destroya kısmen yakın gibi ama affli çok kötü diyorlar. Kimisi de %25 hp den sonra drain soulla 50k critlerle affli o kadar da kötü dps yapmıyor diyor ama destro akacak gibi şu an için. Ayrıca dark intent 80+ skill değil mi? 4.0.1 de gelmiyor yani o ya da ben yanlış okudum.
maxrep Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Benim merak ettiğim konuda bu. Afllication iyi duruyor. Fakat Destro da iyi gibi. Nedir düşünceleriniz.
Jaxx Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Destruction-full-searing-pain gibisinden bir spec türemiş, en üstteki spec oymuş falan... bu doğru mu, bir bilen var mı buralarda? Full searing painle hangi tank aggro tutabilir ki gerçi.
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Açıkcası merak ettiğim PvP olarak affliction mu demon mu daha tutulacak. Dual specin birini demon birini aff yapıcamda hangisi pvp hangisi PvE henüz bilemiyorum. Bu rated BGler gelmiyor degil mi bu patch ile.
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Destro da full searing pain yapmadan, rastgele spellere abanarak (forte çalışmıyordu) kafadan 8-9k üstü çıkıyor ki hele repl aldıysanız hiç life tap yapmıyorsunuz. Gerçi nerfleyeceklermiş biraz destroyu. Affli de soul swap şahane birşey olmuş, gerek pvp gerek pve için çok güzel duruyor şimdilik. O da yaklasik 7k+ üstü çıkıyor ki hiç drain soul yapmadım dummy de, %25 altında 70k critler görüyor drain soul. Gerisini siz düşünün.
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Bu arada destroyu denerken hiçbir glyph bile yoktu eheh.
maxrep Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 %25 altında. sadece haunt ve bane agony atiyorsunuz. Drain soula abanın. UA. ve Corruption otomatik yenileniyor. UA 15 de duruyor hep. aban gitsin :) 10.5 . 11k affli de . Destro da çok iyi dutuyor. Bir sürü skill var. Kullanılması gereken. Searing paing 8k -9k. 13k saglam vuruyor 1.1. sn ile
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Demon için PvPde baya bi üzücü demiş herkes ama deneme fırsatım olmadı. Affliction PvP deneyeceğim bu akşam fakat tam hoşuma giden bi build bulamadım.
ripe Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Sw nin önünde dün duel attık arkadaş ile 1200 küsür resi var. Patch öncesi baya dayanırken priestim ile lock arkadaşa dün akşam 3 sn de gg oldum.
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Genelde yazılan aff pvp buildi kendime göre biraz değiştirdim. Buyrun 33/3/0 PvPde Howl of terror ve fear daha önemli geldi şimdilik ve %10 staminayı seçtim tipik destro talentler yerine. Bişi sorcam ama cahillik olcak biraz soul linke ne oldu veya benmi göremiyorum talent treelerde?
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Artık talent değil direk gelen bir skill. Demo bölümüne bak spellbookun abso.
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Super olmuş ya harika nefis mukemmel. Bu arada Soul Swap manyak bişi eğer ankadığım gibiyse. Aya dotları at dmg yap tam ölmeden evvel Soul Swap yolla mob yatsın ama dotlar sende saved halde kalsın. Sonra diger moba tek hamle ile soul swap sırasındaki bütün Dotları yolla :P Resmen her moba tek tek 5 dot kasma derdinden kurtulucaz ohh be.
bloodjackal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 soul link artık genel bir abilty talentle falan ögrenilmesine gerek yok. btw ilk gün için demon spec denedim gayet iyi.
bloodjackal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 demon için http://cata.wowhead.com/talent#IZsrbfourRdocb:0mVdbcoMc combat öncesi soulburn basıp bekliyorum.Boss cıkınca demon forma gecip immo - baneofdoom - hand of guldan - instant soul fire -incinerate spam.hog la sürekli immoyu up tutmak lazım 1200 küsür haste var anca birbirini tmmlıyorlar 1 gcd kacırısanız refresh patlıyor.Gerci daha reforgeları tmmlamadım.%25 dede inci yerine soul fire kullanıyorum.talentta bane'e immo sürekli refreshlencegi için gereksikz gördügümden vermedim
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 leveling için ne önerirsiniz? level 35im, bi hevesle direk dest denedim ama arada soul harvest yapmam gerekti. demo falan direk downtimesız mı acaba?
Pipet Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 affli downtimesız dot ları ver her mob a life tab la sonra life drain aynı sekilde devam
Suark Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 abi 38 dım dun demo yaptım süper demo. Felguard yapıosun, 39 da hand of guldan alıosun. 2 mob aynı anda kesmek için peti salıosun birine sora diğerine immolate dot dot fear sonra petin adamına hand of guldan sonra senın adama shadow bolt life drain de atabilin sonra pet oburunu kesmıs oluo kendınınkıne daldırıosun. 4-5 mob aynı anda alabiliosun tek mob elit melit diosan, hand of guldanın stunı var, önce onu atıosun, o stun bitince felguardın stunu tam çıkacakken extendend stun gelıyor, o arada saydırıyorsun sen de ztn
Pipet Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 bende demo denedim dün 2. talentin 100g oldugunu farkedince :) ben grup keserken hepsine corruption sonra hog ve aynı anda pet bladestorm atarken hellfire ya da aoe bişeyler atıp canı azalırsa da health tunel. sizin agro almanız onemli degil canınız gitse bile evocation tarzı yeni gelen skill ile fulluyorsunuz her grup cekişinizden sonra :)
bloodjackal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 affli lock ve destructionıda denedim affli lockta drain life build ini yaptım.10k küsür civarında dps cıkabiliyor dummyde. Cycle: coe - cor - haunt - ua - boa - spam life drain Corruptionın sb proc glypı ile talentten nightfalla veriyoruz.İnstant sbler proc olayı cok iyi.Ama openerda ilk life draini soulburnle atmanızı tercih ederim.Bu arada talentte bane'e sb castimına ihtiyac olmadıgı için vermiyoruz instant geldikce atıyoruz. destroda eger multi target varsa boh(bane of havoc) cok iyi dps boostluyor.İmpden gelen soul fire procda eski pompyro mageleri anımsatıyor eh.Yine başta doom - intant soul fire (haste için) - immo - chaos - cong - inci spam.Dummyde 13k gördüm. Mastery rating en cok Dest>Affli>Demo speclerini boostluyor
Jaxx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 16.10.10 Warlock Report, Zaten daha önceden geldi bu değişiklikler ama bugünkü hotfix açıklamalarıyla da kesinleşen unsurlara göre; -Searing Pain Abuse = gg. -Klasik >%25 drain soul filler'lı affliction = gg. Bir de destruction artık SP değil, INT değil, Haste stackliyor.
Amonn Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 bloodjackal said: .Yine başta doom - intant soul fire (haste için) - immo - chaos - cong - inci spam.Dummyde 13k gördüm. Anacım başta SF atınca gelirmi o buff tekrar bak bakiimm.
Jaxx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Jaxx said: Bir de destruction artık SP değil, INT değil, Haste stackliyor. Şöyle dedim de işler yine karıştı. Bu soul fire'ı %80+ hp'de bir targete attığınızda aldığınız %15 haste'i permanent yapıyorlarmış ya da yapıcaklarmış. Yani evet, 15 saniyede bir soulfire atarak sadece %80e kadar değil bütün encounter boyunca extra %15 haste'le devam edinilebilcek(miş). Eğer böyle olursa haste stacklemek sizi 1 saniye barajının altına götürcek. Bu da boşuna harcanan stat demek olucak. Şu anda ise optimal gearda gemlere intellect değil de haste abanırsanız 1500 civarı haste'e kavuşuyorsunuz. 1500 haste ile backdraft'lı incinerate 1.07 saniye oluyor, raid durumunda da %5 extra haste ile 1.02.
bloodjackal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Amonn said: bloodjackal said: .Yine başta doom - intant soul fire (haste için) - immo - chaos - cong - inci spam.Dummyde 13k gördüm. Anacım başta SF atınca gelirmi o buff tekrar bak bakiimm. bende gelio seni bilmem (:P) tabi %80 e kadar gecerli durum jaxx'ın dedigi gibi stabil olabilitesi var
Öne çıkan mesajlar