deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Eğitime açıp cevap beklemiyim dedim, "Zero hours of work" kavramı ne için kullanılıyor bilen var mı? Çok bilinen birşey herhalde ki açıklamasını bulamadım. Konuya uygun olarak ne olduğunu anladım gibi ama doğru mu bilmiyorum. Bilen birisi ne olduğunu söylerse sevinirim. "One observes market wages for working women whose market wage exceeds their home wage at zero hours of work." Cümle de bu, gelişine vurmak isteyen olursa diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 zero hours of work şey abi işveren sabit bi ücret yerine sana çalıştığın saat başına ücret veriyo ben öyle hatırlıyorum en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 yevmiye diosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 ne ka ekmek o ka köfte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar