Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evde aletsiz gunluk spor

reyou

Öne çıkan mesajlar

fit kalma adina evde dumbel, yay, kum torbasi olmadan
yapilacak hareketler neler olabilir;

sure olarak 30dak - 1saat var, malum aksama eve gelince cokta vakit olmuyor.

surekli oturak is yaptigimdam ozellikle bel ve bacak kaslarini guclendirici olarak neler onerirsiniz?

ilk aklima gelenler sinav ve mekik yalniz bunlari tekrar anlaminda ne kadar yapsam iyidir?
Sosyal ağlarda paylaş

Bel için şimdilik superman yapabilirsin. İlerde çok basit gelmeye başlarsa dumbbell almayı düşünebilirsin. Bacak için ağırlıksız squat ile başla ya da isometrik wall squat yapabilirsin. Göğüs ve triceps için şınav. Karın için crunch, mekik, plank vs. Sırt ve biceps için barfiks. Omuz için yine isometrik çalışabilirsin (kolları yana açıp tutabildiğin kadar tut). En temel budur.

Barfiks dışında hepsi aletsiz. Barfiksi aletli olmasına rağmen yazdım çünkü malesef eve bi barfiks almadan o boşluğu dolduramazsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Mirage said:

Bel için şimdilik superman yapabilirsin. İlerde çok basit gelmeye başlarsa dumbbell almayı düşünebilirsin. Bacak için ağırlıksız squat ile başla ya da isometrik wall squat yapabilirsin. Göğüs ve triceps için şınav. Karın için crunch, mekik, plank vs. Sırt ve biceps için barfiks. Omuz için yine isometrik çalışabilirsin (kolları yana açıp tutabildiğin kadar tut). En temel budur.

Barfiks dışında hepsi aletsiz. Barfiksi aletli olmasına rağmen yazdım çünkü malesef eve bi barfiks almadan o boşluğu dolduramazsın.

abi bunlarin sekillerini gosteren bi site var mi?

benim body building literaturum mekik sinav ile sinirli :(
Sosyal ağlarda paylaş

p90x diye program var senko'nun dediği gibi., 50-100 tl verip dumbell seti+ barfix sopası alabilirsin.

Ayrıca unutma amacın devamlılık olsun , ilk günler ne kadar az yaptığın önemli değil, hepsinden 1 er hareket yapsan bile gün geçtikçe arttırıcaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...