Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Aslında scripting değil ama en doğru bu başlık altına açılır diye düşündüm. Eğer yine de hatalıysam kusra bakmayın. UO da Tooltip'leri (hani mouse bi yerde uzun süre bekleyince veya tek tıklayınca açılan şeyler) menüden kapatmama ve uo.cfg'de de off gözükmesine rağmen hala bu tipleri görüyorum. Görmemek için ne yapmalıyım?[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keqem Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 onu kendi oynadıgn accın içindeki uo.cfgden oyundan cıkarak mı yapıosun yoks aoyunda iken mi eger oyunda iken degiştirdiysen bu devam eder bir oynadgn accın baska serverlarda makroları varsa onlarıda kontrol etmen de fayda var[signature][hline][b]Diiiceeeyyy Süx Playlist... 1)Kırcan mı belimi ? 2)Islak Islak 3)Üflesene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 desktop içinden nereden ayarlıyosun? uo dizini icindeki uo.cfg yi ayarlasan da birşey değişmeyecektir. çünkü uo her serverdaki her karakterinin ayrı ayrı macrolarını uo.cfglerini özel klasorlerde kaydeder. o dosyaların icinden değiştirmelisin. eğer yapamam diyosan, desktop klasorunu sil (macroların silinecek) sonra uo.cfg yi editle olur.[signature][hline]who is tazmanyak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Hmm ben direk uo klasöründen ayarlıyordum. En iyisi desktopu siliyim. Çok teşekkürler.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Şimdi denedim, Taz'ın dediği şekilde çözüldü. Herkese çok teşekkür ederim.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar