Cairne Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 nedir ? bir film izledim baya ilgimi çekti açıkcası google da arastırıyorum ancak sizin bilgilerinizden de yararlanmak isterim hmmm burda baya birşeyler yazıyor tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 gizli orgut falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 earth air fire water :):99.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 angels and demons'ı izlemissindir muhtemelen. kitabını okuman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 toggie said: angels and demons'ı izlemissindir muhtemelen. kitabını okuman lazım. evet onu izledim hehe kitabını okuyacagım ayrıca filmde gecen çogu yere birdaha gidip filmde baktıkları heykelleri resimleri falan incelemeyi dusunuyorum taktım kafaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 valla kitapta anlatılanların cogu gercek bence. vatikan'ın esrarengiz bir havası var gozumde. gizli gecitler, sifreler falan boyle baya heyecan veriyo bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 http://vigilantcitizen.com/?p=1676 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 lady gaga satanistmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 robert langdon reis de sembol illuminati diyip her kitapta hatunu yiyiyo arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 illuminare = aydınlatmak illuminato = aydınlanmış illuminati = aydınlanmışlar, aydınlar vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 o değil de gladyo var asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 bop'un mimarı örgüt. çok gerizekalılar ayrıca birsürü üyesini kendileri öldürdü örgütten ayrılmak istedikleri için. öle sanıldığı gibi üyelerin hepsi ünlü kişiler değil. kayıtlarda geçmeyen ortadoğu zenginleri var. ünlü kişiler sadece vitrin mankeni. sanırım amaçlarına ulaşamayıp hepsi ölücek. nerden mi bilyorum? bir dost.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 elif buraya konu açacagına bana msnden sorsana illumunati bir tarikat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 bir dünya belgesel var,izle aydınlan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 bilderberg her türlü öper ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 escape said: bir dost.. Seni de mi aradı? Vay şerefsiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Satandist said: elif buraya konu açacagına bana msnden sorsana illumunati bir tarikat ya necip msn de degildin napıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 uzuun vadeli planlar yapip bunlari kovalayan orgut illuminati. kendi caplarinda bir nevi ölene kadar ugrasacaklari heycanli atraksiyonlara girelim, gizlice olsun bunlar diyen adamlar falan. caktirmadan arada bir gidip kizilirmagin onune tas koydugunu dusun.2. 3. kusakta tikarsin irmagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Cairne said: Satandist said: elif buraya konu açacagına bana msnden sorsana illumunati bir tarikat ya necip msn de degildin napıyım bu ciddi bir dialog mu? ciddi değilse komik değil ciddiyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 gay hepsi ya. toplanıp 'hadi dünyanın kaderini değiştirelim ehe-ehi-ehi' şeklinde takılan zengin, orta yaş üstü ergenler topluluğu bunlar. aslında tapınak şovalyeleri, gül ve haç, illuminati vs. ayırmak yanlış. hepsinin ortak adı 'parası bir taraflarına batanlar topluluğu' olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 allah belalalrını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 SodomVsGomore said: gay hepsi ya. toplanıp 'hadi dünyanın kaderini değiştirelim ehe-ehi-ehi' şeklinde takılan zengin, orta yaş üstü ergenler topluluğu bunlar. aslında tapınak şovalyeleri, gül ve haç, illuminati vs. ayırmak yanlış. hepsinin ortak adı 'parası bir taraflarına bayanlar topluluğu' olmalı. eh kaç bin yıllık tarikat ergenlikten çıkmışlardır artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 ruhları ergen hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 the arrivals diye belgesel var,baya sürükleyici. izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 bi grup adam parayla kakasını siliyor, biz de aaa ne güzel siliyolar diyoruz. olay bundan ibaret. muhtemelen sizin de o kadar paranız olsa siz de aynı şeyi yaparsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar