Borked Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 MotorLeyla said: 1vs1'de platinium ligindeyim. Anlaşıldığı gibi (mütevaziliği bırakacağım) bu oyunda epeyi iyiyim ben de orjinal alırsam çalışırız belki 1-2 numara gösterirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 platin o kadar da iyi bir lig degil, o yuzden heyecan yapma =) her 10 oyuncudan 4u platin ya da ust ligde. diamond'da ust seviyelere gelene kadar klan filan bosver, takma kafana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Biraz ciddiyetle yazayım, o "sürekli yeni stratejiler geliştiriyorum" kısmı gerçek değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 kötü troll leyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MotorLeyla Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Starcraft seven, strateji kafası olan, oyunu adam gibi para vererek alan ve türkler içinde "ben kralım" demenin marifet olmadığını bilen, dünya üzerindeki en iyi oyuncularla yarışan insanlar var mı diye bakmak istemiştim... Hemen troll ilan edildim. Ne de güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 lol orjinal mi oynuyosunuz keriz gibi lololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 bi de arkadaş hard bilgisayarı yenebiliyorum gibi bir şeyler demiş bu kadar troll olunmaz yani.hard bilgisayarı dünyada 3 kişi yenebilmiş şimdiye kadar biri abd strateji başkanıymış .diğeri 12 yaşında bi çocukmuş yener yenmez fbi hemen çocugun evine gelip abd strateji departmanına almış çocugu.diğeri de japonyadaki süperbilgisayarmış oyun bittikten sonra 3 apartman büyüklügündeki işlemcisi yanmış.yalan söyliyceksen biraz araştır bence lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anomen Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 bende hard seçeneği bile yok özel kişiler görebiliyormuş onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MotorLeyla Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Tyrannus said: bi de arkadaş hard bilgisayarı yenebiliyorum gibi bir şeyler demiş bu kadar troll olunmaz yani.hard bilgisayarı dünyada 3 kişi yenebilmiş şimdiye kadar biri abd strateji başkanıymış .diğeri 12 yaşında bi çocukmuş yener yenmez fbi hemen çocugun evine gelip abd strateji departmanına almış çocugu.diğeri de japonyadaki süperbilgisayarmış oyun bittikten sonra 3 apartman büyüklügündeki işlemcisi yanmış.yalan söyliyceksen biraz araştır bence lol sübanallah bu ne kardeş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borked Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Niye hemen troll ilan edildi adam yaw, işine gitmemiş sc2 oynamış var mı daha dedicated aramızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MotorLeyla Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Bu resimlere bakınca nedense eli,ayağı ve aklı olmasına karşın orjinal starcraft 2 satın alıp oynayamayan, kıçını kırıp cracklayıp, kendi seviyesinde iki-üç türkle oynayan insanları hatırlıyorum. Truth hurts... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 ben crackli bi serverda bronz liginde zerg oynuyorum da çok zor zerg bence.böyle yerden giden bi sürü köpek yapıyorum karşıdaki asker yapiyo tüfekli,ama tüfek>köpek sonuçta aynı gerçek hayat gibi :P:P:P:P.ben yanına gidene kadar ateş ede ede öldürüyo.ne yapabilirim xDxDXDXDXD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 sen şimdi sc'yi bırakta eski sevgilinden konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 ben böyle olsun istememiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 o deilde bi ilhan irem vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Borked said: Niye hemen troll ilan edildi adam yaw, işine gitmemiş sc2 oynamış var mı daha dedicated aramızda uzun uzun açıklamaya gerek yok resme bak zaten anlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MotorLeyla Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Hakkaten kalitesiz bir toplulukmuş burası. Bu konuyu açmak hataymış. Silinsin, garbage'e postalansın. Ne kadar abuk subuk insan var doluştu. Kendisini muhteşem gören ve "troll" ün ne olduğunu bilmeyen, int seviyesi troll'ünkünü aratmayan, ama başkalarına "troll ekekek" diye laf söylemeyi meslek edinmiş gereksiz insanlar var heryerde. Alt+f4, türklerin niçin 3. dünya ülkesi olduğunu anlamak hiç zor değil =) Adam gibi cevap yazanlara saygım sonsuz. Ama dediğim gibi kaliteli insanların çok az olduğu bir ülke. Üzüldüm yine, oldu mu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anomen Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 insan bi yere bişey yazarken bakar ne yazıyor burda, inceler bu herifler ne konuşuyor burda diye rezil etmez kendini kolay kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borked Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 eski sevgilisinin isminin başına motor koyup öyle nick alıp da int seviyesi konusunda nutuk vermek de ayrı güzelmiş. bu postun üstündeki postun dedigi gibi mesaj attıgın foruma bi bak önce neler olup bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 başarısız troll. ilk sayfadan anlaşılıyor "ehehe ciddiye alan var yaşasın süper trolledim" tripleri, ama becerememişsin biraz daha iyi olsaydın güzel şeyler çıkabilirdi. sana puanım 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 öf neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 çok pis küfür etti benden söylemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar