hammerzeit Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 lafım size. orjinal olun lan biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 sakin ol abi forumu bozdun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 bro yanlıs geldin eksisozluk degil bura ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 mesaj yerine basligi baslik yerine mesaji yazmis heyecandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 n'apsın çocuklar, ellerinden anca o geliyo demek ki. herkes kız götürmek için asistan mı olsun, bunu mu istiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 adam asistan ne dese haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Abi senin yüzünden format atıcam şimdi. Pc bozuldu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 konu başlıklarına karakter sınırlaması gelmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Yazar burda "zenginim, starbucks'ta takiliyorum ve ucuz kahve icmiyorum" demek istemis. Biz de "starbucks'ta dutulmek gibisi yok" adli eseri tavsiye ederiyoruz kendisine burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 bi asistan olarak onlara küçük latteler ısmarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Millet starbucksa gidip 1 çay alıp akşama kadar neti sömürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 haksız mıyım ama nomsaR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 seni geren kısmı anlayamadım ben tam olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 ahahahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 bilmiyorum. sadece inanılmaz iğreniyorum bu tiplerden kontrolümün dışında. yazık yahu bir de bu strateji ile hatun düşüreceğini sanıyor. evladım, o öyle olmaz diyesim geliyor. yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 anlasilan adamlar düsürüyor sen düsüremiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Abi düşüyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 "ben asistanım" dediğin halde kız kahve içen çocuğa mı verdi yoksa. bas sıfırı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Abi esas boyle olmuyor. Hatun matun hep bu tiplere dusuyor. Senin gozlemlediklerin icin istisnai bir durum olusmus bir sure icin. Yakinda duzelir onlarda da hatun giris cikislari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 böyle bi tip başka bi tipe nasıl forumda konu açtırabilir ya vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 zaten böyle şapşal tiplere derste soru falan sorup rezil etmek paha biçilemez ya. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 ben 10 tl'ye frappe içip 5 dakikada kalkıyorum ama bu beni starbucks sahibi olmaya yaklaştırmıyo, karı kız da geçmiyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 12 yaşındayız adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 yav said: böyle bi tip başka bi tipe nasıl forumda konu açtırabilir ya vay anasını ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 bi de sıtarbaks ne ya. ben sıtarbaksa oturmuyorum abi. PARA VERİYOSAM O HİZMET AYAĞIMA GELECEK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar