Absolut Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Hayvanlarında bize üstünlükleri var mesela oraya buraya işiyorlar. Ben gidip bakkalın kapı girişine işesem dayak yerim kedi yapınca bişi olmuyor yani her canlı eşit değil olamaz. Hatta her insan eşit değil olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Longshanks said: abi siz insanla kediyi niye bir tutuyosunuz ki yasalar insanları korumayı öncelik edinen kurallar değil mi? insan önce kendini sonra diğer canlıları düşünmez mi nasıl bir mantık seninki? insan hakları için yasalar olmasına kimsenin itirazı yok. ama hayvan hakları için de yasalar olması gerekmez mi? psikopat geri zekalıların yasadaki eksiklikler, açıklar nedeniyle hayvanlara istedikleri işkence ve vahşeti uygulayıp, ellerini kollarını sallaya sallaya dışarıda dolaşmaları size normal mi geliyor? hayvan haklarının korunmaya çalışılmasının, bunun için kamu oyu-vicdanı oluşturma çabalarının kime ne zararı olabilir? savunmasız, korunmasız, masum canlıları koruyabilme, haklarını savunmaya çalışma çabaları kimilerini niye bu kadar gerer anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Flameoffear said: Tepkilerin sebebi bir kedinin öldürülmesi değil, öldürülüş şekli. Şunu bi tarafı yiyorsa gündüz yapsın, bakalım o adam ordan sağlam çıkarmı. işte bunu anlatamıyoruz abi hiç kimseye. herif köpeğini saldırtmaya çalışıyor önce. sonra kendisi saldırıyor. o köpek o adamda kaldığı sürece bu tarz davranışlara devam edecektir. diyelim ki köpek yarın öbür gün parkta çocuğun birine yada yoldan geçen başka bir insana saldırdı. yine hiçbir cezası olmayacak sonucunda. ayrıca ne kadar doğrudur bilmiyorum ama bu olayın çocuğun kedilere veya diğer hayvanlara karşı ilk olayı olmadığını iddia edenler de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 sivrisineklere gönül bağım var. öldürenleri alsınlar içeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 idilik said: Longshanks said: abi siz insanla kediyi niye bir tutuyosunuz ki yasalar insanları korumayı öncelik edinen kurallar değil mi? insan önce kendini sonra diğer canlıları düşünmez mi nasıl bir mantık seninki? insan hakları için yasalar olmasına kimsenin itirazı yok. ama hayvan hakları için de yasalar olması gerekmez mi? psikopat geri zekalıların yasadaki eksiklikler, açıklar nedeniyle hayvanlara istedikleri işkence ve vahşeti uygulayıp, ellerini kollarını sallaya sallaya dışarıda dolaşmaları size normal mi geliyor? hayvan haklarının korunmaya çalışılmasının, bunun için kamu oyu-vicdanı oluşturma çabalarının kime ne zararı olabilir? savunmasız, korunmasız, masum canlıları koruyabilme, haklarını savunmaya çalışma çabaları kimilerini niye bu kadar gerer anlamıyorum. ya tamam benim mantığım sana ters gelmiş olabilir ama senin de bu adamlara bir hukuki bi yaptırımın olamaz şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 hammerzeit said: sivrisineklere gönül bağım var. öldürenleri alsınlar içeri. sivrisinek öldürmek nefsi müdafaya giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 peki olması için çalışmak kötü bir şey mi ? yasaların düzeltilmesi yada kamuoyu vicdanı oluşturulması için imza toplanıp, eylem yapılması falan kötü şeyler mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Abi zaten hukuki yaptırımımız olabilse barındırmayalım dövelim tarzı yaklaşımlarla yaklaşılmaz bunlara. alurielin yazdığı dışında benim yazdıklarım tabiiki ilkel olanlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 hammerzeit said: sivrisineklere gönül bağım var. öldürenleri alsınlar içeri. yani yapılanı normal, verilen cezayı uygun görüyorsun? işkenceyle durup dururken öldürülen bir canlının hiçbir hakkının olmadığını, insanların bu tür vahşetleri anlayışla karşılamaları gerektiğini düşünüyorsun? tepki duymuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Kimse adam haklı, iyiki öldürmiş vs vs vs demiyor zaten saptırmayın konuyu. Sadece adama bu kadar sanal tepki manasız diyorum ben. Gerçekten bi sonuç olmasını arzuluyorsanız adam gibi dava açın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 bugün izmirde gösteri tarzı birşeyler varmış mesela. cumartesi de taksimden tünele yürüyüş falan var. ona gidicem kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Longshanks said: idilik said: Longshanks said: abi siz insanla kediyi niye bir tutuyosunuz ki yasalar insanları korumayı öncelik edinen kurallar değil mi? insan önce kendini sonra diğer canlıları düşünmez mi nasıl bir mantık seninki? insan hakları için yasalar olmasına kimsenin itirazı yok. ama hayvan hakları için de yasalar olması gerekmez mi? psikopat geri zekalıların yasadaki eksiklikler, açıklar nedeniyle hayvanlara istedikleri işkence ve vahşeti uygulayıp, ellerini kollarını sallaya sallaya dışarıda dolaşmaları size normal mi geliyor? hayvan haklarının korunmaya çalışılmasının, bunun için kamu oyu-vicdanı oluşturma çabalarının kime ne zararı olabilir? savunmasız, korunmasız, masum canlıları koruyabilme, haklarını savunmaya çalışma çabaları kimilerini niye bu kadar gerer anlamıyorum. ya tamam benim mantığım sana ters gelmiş olabilir ama senin de bu adamlara bir hukuki bi yaptırımın olamaz şu anda linç planları elbette çok saçma. ama hukuki yaptırımlar olması için çabalamak son derece doğal ve insanca (hayvanca mı demeliyim gerçekten bilemiyorum, insan(!) ve yanındaki pitbulun davranışlarını kıyasladığımda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 hukuki yaptirimin eksik kaldigi yerlerde kitle yaptirimi ortaya cikar, cikacaktir da. bo$una $i$lemiyolar tecavuzculeri hapiste ya da bebek kacakcilarini bo$una linc etmiyorlar. hepsinin temelinde hakkaniyet ile e$it oranda yaptirimlar olmadigi icin , toplumun tepkisi daha farkli oluyor. kedi sadece bir hayvan oldugu icin degil, insandan cok daha gucsuz ve korunaksiz oldugu icin herkes boyle olumune tepki veriyor. iki askerin birbirlerini oldurmeleri bu kadar $iddetle tepki gormez, ama guclunun gucsuzu ezi$i dunyanin her yerinde tepki gorur. ister konu insan olsun ister hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 sanal tepki yerine gidip adamın kafasını mı kırsınlar? sanalda kalır zaten büyük ihtimalle. e bu kadar tepki de hoş karşılansın diyorum. asıl abartanlar "ismi sağda ifşa edilmesin, dışlanmasın, kınanmasın" diyenlerin yaptığıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 bireysel açılan davaların herhangi bir sonuç vermesi mümkün değil şu an. en iyi senaryo kedinin bir sahibi varsa eğer, mal durumuna girebileceği için o komik para cezası dışında başka bir şeyler olabiliyormuş. tam detayını bilmiyorum, bir iki yere baktım ama fazla bir şey bulamadım bu konuyla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Aluriel said: bugün izmirde gösteri tarzı birşeyler varmış mesela. cumartesi de taksimden tünele yürüyüş falan var. ona gidicem kesin. kedinin öldürüldüğü yerde buluşulcak 15:00da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Llama said: Aluriel said: bugün izmirde gösteri tarzı birşeyler varmış mesela. cumartesi de taksimden tünele yürüyüş falan var. ona gidicem kesin. kedinin öldürüldüğü yerde buluşulcak 15:00da Ben ölsem bu kadar çaba sarfetmezdiniz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Liseli genç öldürüldü derdik.Liselerde cinayet artması korkuturdu biraz hepimizi.Memleketin nereye gittiğini konuşurduk.Senden bahsetmezdik ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 koy liselinin kötüne der geçerdik gecko'cum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 aranızda bak doğru düzgün ceza almadı diye tepki gösteren varsa göstermesin. ne kadar içkili olursa olsun kediye, kediyi geçtim herhangi bişeye bu kadar soğuk kanlılıkla ve organize bişekilde zarar verebilen birisinin insanlığı yoktur. bi de sürekli böyle vahşilikler oluyo, sürekli konusu da açılıyo ama bu kadar tepki almıyodu hiç ben beklemiyodum bu kadar tepki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 gecko said: Ben ölsem bu kadar çaba sarfetmezdiniz :( hala olayı azımsıyorsun. savunmasız, hasta, yaşlı bir halde, sokakta bir kutu içinde uyurken, uyandırılıp, önce köpeğe parçalatmaya çalışılıp, sonrasında işkenceyle durduk yere öldürüldüğünü gösteren videolar nete düşse ve bunu yapanlar 300 lira ile cezalandırılsaydı senin için de aynısı yapılırdı, üzülme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 yok, ben yine liseliye ayni seyi derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 ünversite karışıkmış bu arada ege üni. şimdi arkadaş geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 of benim bugün ders yok gitmicem. göremicem olayları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 iyi de cocuk okula gitmemi$tir ki? salak mi adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar