Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

klavye tavsiyesi

PrudenT

Öne çıkan mesajlar

evet mm6 baydı artık =P. mm6 ve gitarı satıp 2-2.5 civarı bi ikinci el klavye almak istiyorum. öneri istiyorum. piyano ve hammond tonları çok önemli benim için, akumpanyası falan da güzel olsa müthiş olur ehueh.

kurzweil sp2x i beğenmiştim aslında ama 22 kilo, ölürüm onla. daha portatif bişiler lazım.

teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

"Sapık" gibi Hammond tonları için.

satılık nord electro 2 rack

Klavyeni satmadan bunu da alabilirsin eğer öncelik piyano ve hammond'sa. Nord Stage serisinin Hammond'ları da bu versiyon.

Biraz daha zorlarsan 3200 e Nord Electro 3 61 tuş var yeni olarak. Ben 73 tuşlusunu kullanıyorum. Klavyeyi ikiye bölme (sol el başka ton, sağ el başka ton) gibi kaygın yoksa öneririm.

Electro 3'ün hammond'ları daha yeni nesil (Nord C1) eğer zorlayabiliyorsan onu öneririm. Ufak bir sample library (mellotron) piyanolar, rhodesler ve dahası da mevcut alette.

video da koyayım

Sosyal ağlarda paylaş

@mino çok beğendim hakkaten ancak:

Mino said:
Biraz daha zorlarsan 3200 e Nord Electro 3 61 tuş var yeni olarak. Ben 73 tuşlusunu kullanıyorum. Klavyeyi ikiye bölme (sol el başka ton, sağ el başka ton) gibi kaygın yoksa öneririm.

bunlara da ihtiyacım var malesef :(
Sosyal ağlarda paylaş

Mino said:

Prudent, modül zaten nord electro 2 nin modül versiyonu, sadece nesli biraz eski o kadar. Yamaha'nın synth tonlarını da kullanırsın hem.

bunu pedal bağlar gibi mi bağlıyoruz klavyeye direkt? foot controller olaraktan? uyum sorunu falan çıkmıcaksa almayı düşünüyorum ciddi
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:

Mino said:

Prudent, modül zaten nord electro 2 nin modül versiyonu, sadece nesli biraz eski o kadar. Yamaha'nın synth tonlarını da kullanırsın hem.

bunu pedal bağlar gibi mi bağlıyoruz klavyeye direkt? foot controller olaraktan? uyum sorunu falan çıkmıcaksa almayı düşünüyorum ciddi

MIDI out çıkıyorsun yamaha'dan
MIDI in ine bağlıyorsun Electro 2'nin

sonra ses kabloları bağlanınca bitiyor olay. Yamaha klavyeli Electro 2'in oluyor :)

Foot controller gibi yerde kullanma ama üstüne ya da yanına koy yamaha'nın. Oradan ayarları yapıyorsun.

Bende de Nord Lead 2 modül var misal, aynı şekilde kullanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

yeni konu açmadan bende burdan soriyim

olabilcek en ucuz midi klavye..

hammet tonu bilmemnesi yada 18.000 farklı özelliği olmasına gerek yok sadece akustik pianoya mümkün olduğunca yakın bi ses istiyorum

davulcuyum solfej çalışma ve ufaktan notalarla tanışma amaçlı kullancam fiyat aralığım da dar :D

tavsiyelerle beraber fiyatı görebilceğim bi link te olursa çok mutlu olurum ayrıca istanbulda 2. el olarak satmak isteyen varsa ona da açığım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...