PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 evet mm6 baydı artık =P. mm6 ve gitarı satıp 2-2.5 civarı bi ikinci el klavye almak istiyorum. öneri istiyorum. piyano ve hammond tonları çok önemli benim için, akumpanyası falan da güzel olsa müthiş olur ehueh. kurzweil sp2x i beğenmiştim aslında ama 22 kilo, ölürüm onla. daha portatif bişiler lazım. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 mm6yi bana ver :D senin kadar anlamam tabi de, canli performansta adamin tekinde ya nord wave ya da nord stage88 vardi, sapik gibi hammond tonu vardi aletin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 ehueh inceliyim bi. bu arada mm6 ile cort katana kaça satayım sizce? garantileri yeni bitti ikisinin de. tertemiz fıstık gibi aletler sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 katananin modeli ney kx1 kx5? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 kx1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 "Sapık" gibi Hammond tonları için.satılık nord electro 2 rack Klavyeni satmadan bunu da alabilirsin eğer öncelik piyano ve hammond'sa. Nord Stage serisinin Hammond'ları da bu versiyon. Biraz daha zorlarsan 3200 e Nord Electro 3 61 tuş var yeni olarak. Ben 73 tuşlusunu kullanıyorum. Klavyeyi ikiye bölme (sol el başka ton, sağ el başka ton) gibi kaygın yoksa öneririm. Electro 3'ün hammond'ları daha yeni nesil (Nord C1) eğer zorlayabiliyorsan onu öneririm. Ufak bir sample library (mellotron) piyanolar, rhodesler ve dahası da mevcut alette. video da koyayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 yeterince sapık cidi anlamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 @mino çok beğendim hakkaten ancak: Mino said: Biraz daha zorlarsan 3200 e Nord Electro 3 61 tuş var yeni olarak. Ben 73 tuşlusunu kullanıyorum. Klavyeyi ikiye bölme (sol el başka ton, sağ el başka ton) gibi kaygın yoksa öneririm. bunlara da ihtiyacım var malesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anomen Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 61 yine yetebilir split için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mino said: 3.40 taki ton işte, eritir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Prudent, modül zaten nord electro 2 nin modül versiyonu, sadece nesli biraz eski o kadar. Yamaha'nın synth tonlarını da kullanırsın hem. Al bu da electro 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 opeth'in klavyecisi per wiberg de nord 2 kullanıyormuş, kendi grubuyla döktürmüş baya. gitara da fredrik akesson'ı almışlar eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Split istiyorsan nord'da stage alacaksın o da bütçeyi hayli hayli aşar. Ama yamaha'nın bir tonunu sola nord modülü de sağa atabilirsin, sonuçta mm6 destekliyormuş split. İlla workstation istiyorsan o bütçeye Korg M50 var. Ama böyle hammondlar yok onda. Seçim meselesi :) 61 tuşlusu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 logitech g15 :P kaçıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mino said: Prudent, modül zaten nord electro 2 nin modül versiyonu, sadece nesli biraz eski o kadar. Yamaha'nın synth tonlarını da kullanırsın hem. bunu pedal bağlar gibi mi bağlıyoruz klavyeye direkt? foot controller olaraktan? uyum sorunu falan çıkmıcaksa almayı düşünüyorum ciddi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anomen Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Haken Continuum alsan bize de oynatsan =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anomen Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ve ya şundan al http://www.youtube.com/watch?v=VQF0oervpoU&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 türkiyede yok bile abi. zengin olmam lazım önce sfdgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 PrudenT said: Mino said: Prudent, modül zaten nord electro 2 nin modül versiyonu, sadece nesli biraz eski o kadar. Yamaha'nın synth tonlarını da kullanırsın hem. bunu pedal bağlar gibi mi bağlıyoruz klavyeye direkt? foot controller olaraktan? uyum sorunu falan çıkmıcaksa almayı düşünüyorum ciddi MIDI out çıkıyorsun yamaha'dan MIDI in ine bağlıyorsun Electro 2'nin sonra ses kabloları bağlanınca bitiyor olay. Yamaha klavyeli Electro 2'in oluyor :) Foot controller gibi yerde kullanma ama üstüne ya da yanına koy yamaha'nın. Oradan ayarları yapıyorsun. Bende de Nord Lead 2 modül var misal, aynı şekilde kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 PrudenT said: türkiyede yok bile abi. zengin olmam lazım önce sfdgh Bir klavyeci arkadaşım morphwiz kullanıyor o tip atraksiyonlar için, ipod touch veya iphone un varsa kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Nord candir, number one'dir. Sanirim yeter bu yorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 sağ elimi yaktım yok bana klavye mlavye euhaeuh. bi hafta sadece akumpanyayım ben =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 yeni konu açmadan bende burdan soriyim olabilcek en ucuz midi klavye.. hammet tonu bilmemnesi yada 18.000 farklı özelliği olmasına gerek yok sadece akustik pianoya mümkün olduğunca yakın bi ses istiyorum davulcuyum solfej çalışma ve ufaktan notalarla tanışma amaçlı kullancam fiyat aralığım da dar :D tavsiyelerle beraber fiyatı görebilceğim bi link te olursa çok mutlu olurum ayrıca istanbulda 2. el olarak satmak isteyen varsa ona da açığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar