Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı v2010.31

Holy

Öne çıkan mesajlar

Pha said:

Bende gelemediğime üzüldüm, iyi bari eksik kalmamışsınız, hiç hesapta yoktu 1 hafta sonra bekliyoduk keratayı, ama bugün az gol olmuş o iyi bi gelişme bence, defanslar iyiydi heralde.
tum pati maclarında cıkardıgım topların videolarını toplayıp galatasaray a yolluycam kaleci gorsunler ak die!..

tabi defansımda muhtesemdi.. Tolga da COK KOTUYDU OLM 3 finishing le anca bukadar :P
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

2 hafta önce ben de serhatın çocuklarını eline vermiştim, bu hafta osman ve tora gitti.

halısahalar eşcinselliğe mi sebep olacak yoksa!!?!111

soyunma odasına o yüzden girmiyorum ahaha

Bu arada gökalp öncü'ye bişeyler demişsinde heralde daha yiğitle karşı karşıya oynadın hiç?

Öncü onun yanında pamuk gibi :p

bu arada maçtan önce ısınırken tora'nın şutlarında o vurmadan yatıodum. o karşı karşıya da gene önceden yattım dayanamadım sdadasdas
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim takım şahaneydi, Eser bu aralar müthiş oynuyor, defansta hakan, atilla, ildeniz ve önlerinde öncü çok iyiydiler. Takımdaki sorun, başta ben olmak üzere, gol yollarındaki sıkıntı. Yoksa pas trafiğide iyiydi, ben şahsen 3 tane net kaçırdığımı hatırlıyorum. Takımıda acaip tebrik ediyorum baya keyifliydi. Bundan sonrada bu takımla yada benzeri bir kadro ile kalalım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...