dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Bizde forvet yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 bob-tora-khelben-kaspar-pha-dreagloth-NoS(Kesin değil, haber bekliyorum)-tolga screwy-spidee-balon-holy-Scheriff(Kesin değil, haber bekliyorum)-kermit-sertaç-babacum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 kermiti forvet yazmıştım zaten hıyar ortasahaya dönmüyor diye, böyle daha iyi o halde. sertaçı vermedim çünkü sizin defans bizden iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 hatta tora-tolga'dan birini alıp, balon'u size vermemiz gerekebilir. böyle dengesiz olmuş ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 ok, kalede oynarım ildeniz oyunda olmak istiyosa :) robben başka sefere artık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Holy said: hatta tora-tolga'dan birini alıp, balon'u size vermemiz gerekebilir. böyle dengesiz olmuş ne dersiniz?şu olursa güzel kadrolar. tora'yı alın hatta. hakan+tolga var karşıda öncü de gerilere güzel yardım ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 tolga ilerde oynar bizim takımda güzel olur böyle kalsın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 tolga ilerde oynar da bizim geride kim oynayacak lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 hastayım valla fena öksürüyorum oynarsam daha kötü olacağım ama yine de adam bulamazsanız eksik olursa bobda telim var arayın 10 dk ya gelirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Ben oynuyorum bu arada buradan teyit ettireyim savunmanın ortasında oynuyorum ona göre siz beni ona göre takıma koyarsanız çok iyi olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Scheriff henüz haber vermediği için yerini Osso alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Güneş - Balon - Osman Savunması yeter. Ama torayla osmanı değiştirelim isterseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 gol için şansımı zorlasam mı bugün :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Arkadaşlar Çorlu'ya gitmek zorunda kaldım sabahtan ve işim uzayacak sanırım gece geç dönücem. Gerçekten oynamak istediğim bir maçtı ama kısmet. Yerime adam bulabilir misiniz yoksa ben bulayım mı diye de sorucaktım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Tabi Pazar sabahı bu saatte hepiniz ayaktadır ya di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 aa oynuyormuşlum aa oyundaymışım ehe ben her ihtimale karşı kaleci takımını da getireceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Kimse de yok sanırım buradan , son durum için de ildeniz'e pm attım telefonumu. Bir aksilik olduğu takdirde oradan bana ulaşırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 ben gidebilecek durumdayım sanırım bobda telim var elksiklik olursa 10 dkda oradayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 balon 3 haftadır aynı şeyi yapıyosun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 balon yerine tnkt gelsin işte ona gore takımları baştan kuralım gelebilecek durumdayım diyor tnkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 dreagloth said: balon 3 haftadır aynı şeyi yapıyosun abi Hakkaten 2 mi 3 mü ne oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 bob-NoS-khelben-kaspar-babacum-dreagloth-tolga-pha screwy-tora-spidee-holy-kermit-tnkt-Osso-sertaç NoS defansın ortada oynucam die oraya koydum tolgayı da ileri cektim bir bakın kadrolara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 herkesi karsılıklı koymaya calıstım NoS ve Ossoyu bilmedigimden pozisyona gore salladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Nos ortada durucaksa bizde benden başka defans yok. NoS la osso değişe güzel olabilir gibi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar