Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 arkadaşlar bende bu hastalıktan var halk arasında kunduruca göğsü diye de bilinir. askeriyenin yönetmeliğinde bundan olanlar muaf oluyor falan yazıor da benimki hiç ileri bir seviyede değil yani hareketlerime engel olacak falan bi tarafı yok askere gitmeme durumum olmaz değil mi? :D ayrıca hafiften omurga eğriliği de var mesela. onun da bi etkisi olur mu? bu arada evet üst taraf komple bozuk benim resmen:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 dostum o bi hastalık değil aslında bi semptom askere almama nedenleri Marfan Syndrome olabilme ihtimalin. Eğer çok kıllanırlarsa GATA'ya yollayıp muayene ediyolar zaten. Sende eğer göz bozukluğu düztabanlık esnek parmak ve eklemler ince bilek vs. gibi belirtiler varsa bi kalp doktoruna görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 ne bileyim sorayım dedim işte:D bu arada şunu okudum işte ben Madde 51 - A) 1. Toraksta fonksiyonel hiç bir bozukluk yapmamış, cerrahi girişimler ve hafif derecede göğüs kafesi şekil bozuklukları. B) 1. (Değişik: 30/1/1997 - 97/9106 K.) İlgili sağlık kuruluşunun ameliyat raporu ile kanıtlanmış en az segmentektomi seviyesinde doku kaybına neden olmuş kist hidatik operasyonları, parsiyel akciğer rezeksiyonları, lobektomi, açık drenaj dekortikasyon ve fonksiyon bozukluğu yapmış göğüs kafesi sekil bozuklukları (Pectus Excavatum, Pectus Carinatum v.b) ile fonksiyon bozukluğu yapmış toraks ameliyatı sekelleri. C) 51. Maddenin A, B ve D dilimlerindeki hastalık ve arızaların tedavi ve nekahat halleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 o wikipediadakini oku o belirtiler yoksa bişey olmaz yani gidersin askere yani bişey olur bi bakıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 boyle yalan dolan, uydurma hastaliklarla askerden kacamazsin delikanli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Black-ice said: C) 51. Maddenin A, B ve D dilimlerindeki hastalık ve arızaların tedavi ve nekahat halleri.[/i] peki bu nedemek şunu da açıklarsan sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 göğsüme vura vura sol yanımı çürütsem mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 kafana sık bitane ozaman heralde almazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 önemli olan canının sağlığı ve alt tarafının çalışması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 limon mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 yalnız marfan syndrome varsa hem askerden muaf olacaksın hem de her an ölme riskine sahipsin demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 o değil de marfan sendromunun bütün belirtileri var lan bende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 cidden varsa kardiyologa git şakası yok abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 bendede vardı, doktora gidiyosun, diyo abraham lincolndede vardı bu hastalık, gururlanıyosun, sonra sende çıkmıyo marfan, buruk bi sevinç :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 ben de gittim işte kıllanıp bana da sende yok dedi ama ben yine de bi genetiğe gidicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 pc başında tkaılmaktan hep. spor yapın bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 wikideki ingilizce kelimeler uğraşılmaz yahu bazı sitelere baktım da şaka maka uyuyor hafiften. de parmaklar ellerdeki olayı anlamadım gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 ya ince uzun ve esnek parmaklar mı var onu test ediyo işte ordaki şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 muayenede anlat derdini gataya sevk ederler incelerler. ama askere gitmek istemiyorsan böbrek bağışı yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 aort yırtılması ney lan okuyunca içim gitti öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 başparmağını büküp 4 parmağını başparmağın üstüne gelecek şekilde yumruk yapınca başparmak serçe parmağı geçiyosa bu hastalık mensubusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 eli yüzünden büyük olanlar kanser oluyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 lan sanal ortamda yapılmaz ki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 yok abi onu yapıp da hastalık mensubu olmayan da oluyor. onu yapabilen arachnodactyly e sahip demek bu marfan sendromundan bağımsız bi şekilde de sende olabilir ama marfanın belirtisi de olabilir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 ben askerliği tecil ettirmeye gidicem de işte ne var ne yoksa söylicem nereye gönderirlerse göndersinler de çıksın ne varsa ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar