yav Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 yahu internette aradım unicode bir karakter yokmuş bu copyleft'in her neyse unicode olmasına gerek yok ben göreyim yeter fotoşap'a yapıştırcam zaten nerden bulurum bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 http://www.google.com.tr/images?q=copyleft&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=tr&tab=wi&biw=1373&bih=770 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 imaj olarak değil işte karakteri lazımcı ctrl+C->v yapabilmek için neyse buldum bişeyler tşk http://www.tomasnygren.com/english/copyleft_font.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 karakter lazım değil fotoşapa yapıştırcam görsem yeter diyosun sonra da o lazım deil bana asciisi lazım diyosun anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 eksik anlattım heralde unicode karakter yokmuş, yani herkesin her yerde görebileceği karakter ama olur da patide gözükebilen benim de görebileceğim bişi olur alır yapıştırıveririm..sdf fantastik düşünmüşüm hakkaten siz de haklısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 böyle durumlar için: win + r -> charmap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 harikaymış bu kısayol xp'de o pencereye nerden ulaştığımı biliyodum da vista,w7 geldi geleli yalan olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 copyleft dediğin şey zaten resmi bişi değil geyik mevzu, ascii code'u olmaz. ama kendin photoshop'ta neyin yaratmak istiyorsan şunu kullanabilirsin: ↄ ↄ⃝ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 ₰ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 ® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar