pnoise Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 kanal d dizilerinin teaserlarını hd çekmeye başlamış. çok da güzel olmuş. ben dizileri de öyle çekmeye başladılar herhalde sandım ama değilmiş. keşke öyle çekseler en azından bir adım ileri gideriz. bilmem farkettiniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 şu an sadece ezeli 16.9 çekmelerini istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 teaserı hd çekmek ne demektir onu anlamadım. teaser dediğimiz şey o filmin veya dizinin çıkacak olmasını "ipucu" vermekten ibaret birşeydir. bu teaser hd ise o zaman film veya dizi de hd çekilmiş demektir. teaser hd olup dizi sd mi yapılıyor nedir yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 lol. hd teaser ne ise yararki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 digitürkten hd veriyorlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 teaser demişken: http://www.youtube.com/watch?v=tax4e4hBBZc şurdaki müziği istiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 http://media.bigoo.ws/content/image/funny/funny_1007.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 kanal d de yakında yayına girecek abdullah oğuzun şüphe adlı dizisinin jeneriğini biz yapıyoruz. daha kimsenin diziden bile haberi yok. jenerik çok orjinal bişey olacak daha önce görmediğiniz tarzda. gazetelerde bulmacadan esinlenerek yapılmış bişey. bu de böyle bi not olsun istedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar