Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 EVET, MERHABALAR. MADBOY said: Beyler, 10 ila 20 kisi arasinda giris kisi basi 15TL. 20 kisiden daha fazla olunca 10TL oluyor. 50 mermi 5 lira. http://www.istanbuldapaintballoyna.com/sahalarimiz.htm sahalar da burda. abi koyduklari isme bak ya akhsfbsdhf MADBOY'un da dediği gibi. Organizasyonu yapıyoruz sonunda. Ekim-Kasım ortasında bir tarih olacak, insanlara uymasına göre esner. Gelmek isteyenler, gelebilecekler yazsın şöyle bir de hesabımızı yapalım yapalım artık. TŞKTŞK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 3 kasimdan once herhangi bir haftasonu olabilir boyle RAHATLIKLA. simdiden yazdim. KAMPANYA var diyor bi de, 55 lira ver allahina kadar cos gordugume gore, 55 lirayi verir AKSAMA KADAR kapatiriz, abuse ederiz boyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 vize dönemi yanlız o dönem canım, gelirim ama tarihlere bakmam lazım önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 ekimle kasımın ortasındayız zaten şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 işte bu aralar yazmadım da öyle, ya kasımdan evvel vizelerden önce olur ya da bayramdan hemen sonra olur. Tabi bin tane okul var vize tarihi farklı, söylesin insanlar bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 ben tamamen kıyafetler bana olur mu dusuncesindeyim olursa gelicem baya istiyorum paintball oynamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 enlemesine serhata, boylamasına bana olur mu, bunun cevabını verin evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 yarın sorarım arayıp np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 gelsin insanlar sayımız çok olsun da fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Aradım sordum, 3XL'a kadar varmış ellerinde. 140 kg-2m~ adamlara yetebiliyormuş ölçüleri, rahat edebilirler dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Spark bileklerden biraz fire vereceksin gibi duruyor. Gelirim ben, insan gibi tarihe koyarsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 yetkili biri bunu sticky yapabilir mi LÜTFEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 bracer takarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 http://psikoma.shell.tor.hu/parser/images/BTNRunedBracers.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Haftasonu olsun, +1 getirebilirim. Werewolf da getirebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 ömeri aldık aga zaten sfdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 gelirim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 http://i.ytimg.com/vi/b5buknQu-68/0.jpg lacivert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 kasım hariç gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Lancelion said: Aradım sordum, 3XL'a kadar varmış ellerinde. 140 kg-2m~ adamlara yetebiliyormuş ölçüleri, rahat edebilirler dediler.tuh bana olmama ihtimali war ozaman asduhasduh.. olmazsa onunu kapatmam artık asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 abi levent gelsin ve vuramayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Ben gelirim yanımda insan da getiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 İnsanı boşver karı getir. Kasım ya, o açıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 burak senin icin kendimi getirecegim, doyasiya ellesemedik uzun zaman oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Tarihe göre, ist teysem gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar