vivavale Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 said: Bandırma Kaymakamlığı, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta oynanan Bandırmaspor-Hacettepespor maçında büfe işletmecisi tarafından mangal yakılmasına ilişkin soruşturma başlattı. 17 Eylül Şehir Stadı'nda 26 Eylül Pazar günü oynanan ve 0-0 beraberlikle sonuçlanan karşılaşma sırasında büfe işletmecisinin tribünde mangal yakmasıyla ilgili Kaymakamlık tarafından başlatılan soruşturma çerçevesinde Bandırmaspor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Göksel Karlahan'ın ifadesine başvuruldu. Karlahan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tribünde yakılan mangalla kulübün hiçbir ilgisinin bulunmadığını ifade ederek, ''Biz bu yıl stadı Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğüne devrettik. Buradaki büfenin kiralanması işi de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün sorumluluğundadır'' dedi. Bandırma İlçe Spor Müdürü Ramadan Marmara ise bilgileri dışında tribünde mangal yakan büfe işletmecisi hakkında gerekli raporun tutularak, İl Spor Müdürlüğüne gönderildiğini söyledi. AA nasıl bi ülke lan burası
toggie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 mangal dedigi sey stad icindeki bufelerin ızgarasıdır ya. kofte ekmek satıyolar stad icinde.
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 abi bana garip geldi yav,tribünde mangal yakmak.wtf :S
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 büfede mangal yakılmasından bahsediliyo la sakin olun
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 mangal diyince canım çekti. ben köfteleri hazırlamaya başladım biri ateşi yaksın.
HolyRaider Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 başka bişi varıdr sevmiodur adamı fln
balon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Antep'te o dumanlardan saha görünmüyordu, lig tv'de spiker sisten dolayı sahayı göremiyor hiç bir kameramız diyordu. Yeni bir şey değil Türkiye için.
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 kameramanlar acıktığı için kameraları bırakıp köfteciye kaçmış
Öne çıkan mesajlar