guden Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 essencero için indiriyorum bugün herşeyi akşama girerim bende şu boşlukta iyi oldu ro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 super! ben 1 tane turk buldum oyunda, alamanci. Bende oyundayim, bi arkadasim daha gelcek, gang kuruldu valla. Buarada ben bitane ranger ve warlock kastim 1 haftada. Hala kasiyorum level, midrate server, sacmasapan deigl cok oturakli adamakilli, ekipleride profosyonel, sevdim baya. Bana mutlaka pm at, oyundan ekleselim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 mage olursam yardımcı olur musun memetalibeey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 mage tek basina cok zor, bence hunter ac, benim hunter canavar oldu, veya thief acabilirsin gunslingerda iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 canım çekti benim de ama, private server nasıldır ki ? :S lvl kasma derdi yoksa zevki mi çıkar RO nun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 valla bizim oynadigimiz yer baya profosyonel, ve enaz 900+ online var. Sistemleri falan cok guzel, emek var yani ve Midrate, rateler 75x yani ne cok kolay, nede asiri zor. Suan parti actik guden ile oynuyoruz. Yani yeri geldiginde de zor, baya kasioz iste, asiri kolay degil. Bianda öyle kanatlar 83 lvl birden atlama falan yok yani. Isin asli baya official gibi oynuyoruz iste, guzel yani gelirseniz action yapariz, 1 kisi daha var gelcek. 1-2 kiside oyundan var, guild kurariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 torrenti morrenti yok mu bunun ya 120mbit bağlantıda 25kb/sn ile indirmesi ayıp biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 msn ver ben webserver acam benden indir istersen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 abi bende başlasam mı ki acabada başlasam mı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 buarada torrentini buldum; http://www.mysticro.com/downloads/Setup.exe.torrent bunu indirip, ustune essencero'nun mini clientini yukleyince calisiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 "setup.exe" ama indiriyorum bakalım güvenim tam patiye :D :D edit: teşekkür ederim bide :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 reca ederim :) yav benden indirsende setup exe olcak :P ayni hesap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 valla ben de çok eğlenmiştim ro oynadığım zamanlarda, clock towerda toplanıp muhabbet ederdik türkler olarak, ne zmaan gitsen birileri olurdu tanıdık. aah ah, başlasam mı ki ben de tekrar edit: valla indiriorm edit2: abaw ço pis gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 clocktower=mimic=1m exp yattara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Beyler oyundaki nickim Draker, ranger'im.Korax ile nadir giriom mage cunku. Arada bi bide benim merchant ile giriom. PM ile ulasin bana herturlu yardimci olurum. Buarada o torrenttekini indirdikten sonra, essencero'dan http://www.essencero.com/files/eROsetup.msi sunu indiriyoruz ve C:/Program Files/Gravity/RO icine kuruyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 ben hiç bilmiyorum hiç oynamadım oyunu ama artık bakıcam bu gece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 thief açtım 9 agi 9 dex 9 str önermişler bakalım :D kurabiye gibi bişey kesti beni daha ilk yerde anlamadım hiç bişey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 abi inanılmaz oynıyasım geldi ortaokuldan beri oynamıyodum.akşam indiricem yarın beraberiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 ohoho 3. job level falan gelmiş. şu oyunu aşırı sevmemi hiç anlayamıycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Obarey, senlik var 4-5 kisi falan olduk toplamda nerden baksan simdi. Acaip mvp yapariz su halde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Buarada pm ile ulasin bana Draker nick'im oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 pm atmayı bulamadım ki -_- kalenin içine falan nasıl giriliyo ilk yerde deli noob hissettim kendimi hiç bişey yapamıyorum o ilk baştaki zımbırtıları kese kese 35 oldum :P edit: pm atmayı buldumda çıkmışsın sanırım bide ortada mage sandığım şey helpermış ya o teleport ediyomuş ana yere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Hahaha evet buarada pm attigin yere Main yazip yazarsan main chat'e yazmis olursun. Oradakilerden yardim isteyebilirsin bilmedigin bisey olursa, banada ulasabilirsin. Ben girerim birazdan oyuna, nickin ne oyunda=? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 İndirdim ben de, bakarım birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 AhnUpGS.dll ile ilgili sorun çıktı, başka karşılaşan var mı bu sorunla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar