Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ragnarok Online

starshiptrooper

Öne çıkan mesajlar

super! ben 1 tane turk buldum oyunda, alamanci. Bende oyundayim, bi arkadasim daha gelcek, gang kuruldu valla. Buarada ben bitane ranger ve warlock kastim 1 haftada. Hala kasiyorum level, midrate server, sacmasapan deigl cok oturakli adamakilli, ekipleride profosyonel, sevdim baya. Bana mutlaka pm at, oyundan ekleselim
Sosyal ağlarda paylaş

valla bizim oynadigimiz yer baya profosyonel, ve enaz 900+ online var. Sistemleri falan cok guzel, emek var yani ve Midrate, rateler 75x yani ne cok kolay, nede asiri zor. Suan parti actik guden ile oynuyoruz. Yani yeri geldiginde de zor, baya kasioz iste, asiri kolay degil. Bianda öyle kanatlar 83 lvl birden atlama falan yok yani. Isin asli baya official gibi oynuyoruz iste, guzel yani gelirseniz action yapariz, 1 kisi daha var gelcek. 1-2 kiside oyundan var, guild kurariz
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler oyundaki nickim Draker, ranger'im.Korax ile nadir giriom mage cunku. Arada bi bide benim merchant ile giriom. PM ile ulasin bana herturlu yardimci olurum.

Buarada o torrenttekini indirdikten sonra, essencero'dan
http://www.essencero.com/files/eROsetup.msi sunu indiriyoruz ve C:/Program Files/Gravity/RO icine kuruyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

pm atmayı bulamadım ki -_- kalenin içine falan nasıl giriliyo ilk yerde deli noob hissettim kendimi hiç bişey yapamıyorum o ilk baştaki zımbırtıları kese kese 35 oldum :P

edit: pm atmayı buldumda çıkmışsın sanırım bide ortada mage sandığım şey helpermış ya o teleport ediyomuş ana yere :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...