xcorp Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 böyle önemli bir konuyu dillendirmek güzel elbet. lakin dillendiren kişilerin erkek olması bilinç kazanma açısından daha iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 hiçbirini anlamamıştım. tüm gün sadece facebook a girmeye kafam bastığı için hiç kimseden haber alamadım. gün bitti şimdi anlıyorum. boşuna meraklanmışız. hemen erkeklerin gücünü göstermeliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 salak yemin ediyorum gerizekalı bu millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 herkes koltuk yazmış, ne işsiz kızlar bunlar sdlkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 çoraplar nereye atılıyor hücum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Longshanks said: biz de çorapları çıkarınca nereye attığımızı yazalım http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=20556460 lan bu meme benden mi çıktı şimdi =O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 erkeklerde basladi simdi 3gunde bir diyen var haftada 2 diyen var, pipi kanserine dikkat cekmek icin masturbasyon sikliklarini yaziyorlar sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 ahaha senko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 amaçları zaten kızların öyle olduğunu sanmaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 senko said: erkeklerde basladi simdi 3gunde bir diyen var haftada 2 diyen var, pipi kanserine dikkat cekmek icin masturbasyon sikliklarini yaziyorlar sanirsam abi benim listemde "arabada 5 evde 15" yazan var, öyle bişiyse sileyim adamı arkadaş listesinden, nolur nolmaz. tesadüf de olsa riske girmeye gerek yok :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 senko said: erkeklerde basladi simdi 3gunde bir diyen var haftada 2 diyen var, pipi kanserine dikkat cekmek icin masturbasyon sikliklarini yaziyorlar sanirsam traş olma sıklığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar