barnacle Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 selam, max 50 TL'lik mouse alıcam. kablosuz olmalı. sağ el kullanıyorum. hafif olması da önemli. tavsiye plöx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 vx nano Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 DPI'ına dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 banada gamer faresi söylermisiniz ama pahali olmasin cok param yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 en ucuzu a4techler var iste x7 serisi biraz daha pahali istersen RAT7 tavsiye ederim ben, en yakin zamanda bende alcam bi tane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 logitech v450 nano cordless laser mouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 A4 dışında herhangi bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Seele said: banada gamer faresi söylermisiniz ama pahali olmasin cok param yok. logitech m100.patideki zerg gosuları bunu kullanıyor,sadece 19 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 v450 vx'ten daha ergonomik bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 barnacle said: selam, max 50 TL'lik mouse alıcam. kablosuz olmalı. sağ el kullanıyorum. hafif olması da önemli. tavsiye plöx. Ne alırsan al Logitech olsun. ve önerim. M500 M500@Vatanbilgisayar scroll'unu hızlandırabiliyorsun. browserlar için geri ileri tuşu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 bu m500 ile g5 farklı mouselar dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 farklı, m500 çok dandik bir şeye benziyor bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 60 lira zaten. G500 gibi değil ama ben sevdim. çok rahat. o değilde adam kablosuz demiş. m500 kablolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 zaten basarisiz bi tavsiyeydi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Anubisath said: Anubisath said: gaming deil ama bunu tavsiye edebilirim. pili deli gibi aylarca gidio tüm gün kullanmama rağmen.bluetrack olayı da güzel epey, saçma sapan yüzeylerde bile sorunsuz kullanabiliosun filan. hem sağ hem solla da rahatça kullanılabiliyo.tutma yerleri kauçuk vs vs, şık ve rahat maus :p http://www.vatanbilgisayar.com/microsoft-mgc-00004-wireless-mouse-5000/productdetails.aspx?I_ID=40150 bunu tavsiye etmiştim benzer başka bi topicte,buraya da alayım.hem sağ hem sol tarafında toplam iki tane yan tuşu var fazladan tuş olarak. http://www.hitechreview.com/uploads/2009/08/Microsoft-Wireless-comfort-Desctop-5000-mouse.jpg diğer 2 topicten sonra buraya da tavsiye edeyim bunu bari :D candır kandır,ben bayaa sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 abi ben bakmamışımda, kharon vx nano al dedi, gün gece aldım onu :D sağolun yine de tavsiyeler için eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 bundaki tek sıkıntı orta tuşa tıklayıp yeni sekmede sayfa açamamak olucak sanırım. güzele benziyo mouse onun dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 orta tuş değil de ordaki küçük olana atayabilirsin sanırım o istediğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 alet geldi, alet güzel(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 ShadowFax said: Ne alırsan al Logitech olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 razer al diyecem ama razer online alınmaz adamların her mouse u belirli bir tutuş şekline göre düzenlenmiş durumda insan normalde nasıl tuttuğunun farkına varmıyor,hern ekadar orada tutuş şekilleri hakkında örnekler göstersede eline alıp denemek gibisi yok. ben 3 ay gittim geldim kafayı sıyırdım mamba mı alayım x7 mi alayım g9x mi alayım en sonunda g500 aldım çok memnunum,tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar